Pielęgnacja w ciąży – jak dbacie o siebie przyszłe Mamy?

Oo jak odbior w aptece to pewnie juz jutro bedzie :smiling_face_with_three_hearts: za pare dni daj znac jak sytaucja z mlikiem u Ciebie :heart: trzymqm kciuki

Już dostałam info, że jest gotowe do odbioru :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth: miałam w domu jeszcze kilka tabletek z czerwonego opakowania więc już dziś też wjechały na salony :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

Ja też zamówiłam tą kurację zobaczymy czy coś pomoże .

Po wczorajszym nafaszerowaniu się 6 tabletkami dziś taki efekt :

320 ml płynnego złota!:face_with_peeking_eye::grinning: ale będę kontynuować tą kurację jeszcze przez 4 dni :muscle:t2: wczoraj już się podłamałam i mówię do męża, żeby wyskakiwał z hajsu bo przechodzimy na modyfikowane :sweat_smile::sweat_smile::clown_face:

8 polubień

Super!! Trzymam kciuki.
Jeju, jak czytam wasze historie o maluchach, to zachcialam drugiego hahaha ale wiem , ze to jeszcze nie pora :rofl:

1 polubienie

Mowilam , ze dziala cuda :heart: ciesze sie razem z Toba ! Wiem jaka to zalamka bo sama przez to przechodziłam

1 polubienie

Ja ci powiem że oj przy mleku modyfikowanym trzeba wyskakiwać z hajsu. Bo tak plus minus to jest puszka na cztery dni.

1 polubienie

Ja bym powiedziała że nawet na 3 dni. Bo też sporo się marnuje mm, rzadko kiedy dziecko zje odliczona porcje

2 polubienia

@SylwiaMK jak zamawiałam puszkę 400 gram to miałam przekonanie, że taka puszka starcza na miesiąc :sweat_smile: dopiero jak zaczęłam analizować dokładnie i się przekonałam, że to jest na 3-4 dni to się przeraziłam :sweat_smile:

3 polubienia

Taaaa, najgorzej jeszcze jak nie wiadomo ile maluch zje, mój czasami zje 60 a czasami 240 :see_no_evil: więc może się okazać że taka puszeczka starczy nawet na której bo sporo będzie się marnowało, ale akurat mój synek od początku tak miał że nie wiadomo było ile zje czy to mm czy mojego mleka. Potrafił nakręcić aferę o 20 ml

Jejku tak :see_no_evil: to jest strasznie zdradliwe , bo jak sie patrzy na ten proszek to wydaje sie , ze jest tego mega duzo . A tu po 2 dniach zdziwienie bo polowy nie ma :sweat_smile: ja co prawda mieszam z moim , ale tez nie potrafie wykalkulowac ile zje . Teraz na szczescie przeszla jej faza na gryzienie i dokarmian wtedy z cyca

Naprawdę ta kuracja działa cuda bo dziś pierwszy raz od dwóch miesięcy udało mi się zamrozić 250 ml mleka! Także strasznie się cieszę, że się tymi tabletkami tutaj z nami podzieliłaś i że Ci zaufałam i je kupiłam :face_holding_back_tears::heart: dziękuję :star_struck:

3 polubienia

Wooow! Piękna ilość mleczka :smiling_face_with_three_hearts: czyli te tabletki rzeczywiście przynoszą mega efekt i to jak szybko! :star_struck::star_struck:

Naprawde Ciesze sie , ze moglam pomoc :heart: oby mleczna kraina plynela obficie :smiling_face_with_three_hearts:

trzymam kciuki by tak dalej pieknie szlo 🫶🏿💪🏿
mnie Milanella pomogla na początku ale nie wpadlam na to by po takim czasie jeszcze probowac🤔
az sama sprawdzę :rofl:

Wow super, czekam aż moje dojdą i ciekawe czy u mnie będzie jakiś efekt .

Jak bym wiedziała o tych tabletkach wcześniej córkę bym może dłużej karmiła swoim mlekiem.

Ja to tak na chlopski rozum sobie wymyśliłam i nie spodziewalam sie , ze az tak zadziala :sweat_smile: a tu prosze . Mleczna dolina pelna parą :smiling_face_with_three_hearts:

@asiam1 ja sprobowalam wczoraj przed spaniem i zobacze jak sie potoczy biore 3x 2 tabl i zobaczymy czy u mnie ruszy też

Ja bralam tez ta niebieska po 1 tabletce raz dziennie . Koniecznie daj znac czy bedzie efekt :muscle::heart: trzmam kciuki

2 polubienia