My kupiliśmy na początek pieluszki Dada i świetnie się sprawdzały. Ważne żeby kupić na start jedną paczkę bo nie ma pewności czy maluszek będzie je akceptował. Niestety , ale czasem pojawiają się reakcje alergiczne, co dziecko to inna pupa ![]()
Wybraliśmy Dada ze względu na pozytywne opinie , łatwa dostępność, dobra cena i częste promocje na nie
roz 1 2 paczki pampers premium care do szpitala starczyło 1.5paczki
roz 1 z dada extra care gdyby było uczulenie na Pampers
U nas mieliśmy 1 huggies i jedno opakowanie starczyło nam na pobyt w szpitalu , myślę że są wystarczająco spore, za małe nie będą, tak samo pampers 1 jest dość duża w porównaniu do dady zlotych 1 .
Ale myślę że Dady 1 będą idealne dla noworodka ![]()
Aktualnie używamy głównie złote Dady.
Ja z rozmiaru 1 to wykorzystałam tylko tą paczkę, którą miałam w szpitalu, później już używaliśmy dwójek.
1 miałam od Bella happy, później Dada pure care, teraz używamy pantsow paampersa
Poerwszy raz teraz w szpitalu mam do czynienia z pieluszkami happy i są w porzadku ![]()
Ale mam wrazenie że dla coreczki to 1 za duze
mam tez swoje pampers premimu i takie wielkie sie tez wydaja ![]()
My właśnie też te mieliśmy , gdyby nie to że nakupowałam w promocji przed urodzeniem większych ilości to bym pewnie używała właśnie te , bo dobrze nam się sprawdzały ![]()
Pampersy są jeszcze 0 takie dla mini maluszków
Ale powiem szczerze że ja teraz mega doceniam jak te pieluszki są takie większe trochę bo jak nasika to one tak nie przylegają co też powoduje że aż tak też jej nie przeszkadza ta pielucha i da radę z nią np. wrócić na spokojnie a jak mamy już te rozmiary na końcówce kg to OMG, moja jest taka wrażliwa na to że chwila i już jej niewygodnie
Dziewczyny w Rossmanie jest promocja na pieluchy Huggies, czytałam że są bardzo fajnie, więc właśnie kupiłam opakowanie 1 i 2 na przetestowanie, jak urodzi się bobo ![]()
Dzięki
zaraz zrobie zapasy ![]()
Spoko są huggis tylko ciut mniejsze niż pampersy ale również z nich korzystaliśmy. Fajnie że mają pasek i widać czy już siku było
Super wiedzieć, kupiłam jeśli dzidzia będzie tolerować to pewnie dostaniemy przy nich ![]()
My mieliśmy 2 paczki dady 1, ale dokupowaliśmy po powrocie ze szpitala, a generalnie jak dzidzia jest malutka to chyba pampers ma 0 ![]()
Maz właśnie kupil pamersy 0 dzisiaj. W szpitalu Malej idelanie pasują happy 0. Jedynki ciut za duże
@Hedwiga wczoraj otworzyłam białe dady i faktycznie są mniejsze od złotych. Maksia ledwo zapinam a w złotych idealnie ten sam rozmiar
Córka na start miala 3900 i 53 cm. Jednyki starczyly nam na miesiąc, 2 na dwa miesiace. W pierwszych 3 miesiącach trzeba liczyc 8-10 pieluch dziennie. Wiec na 1 miesiac polecam kupno 3 paczek numer 1. Wiesz juz jaka wage moze miec dziecko ?
Jesli chodzi o dalsze romiary to dopiero 3 miala dluzej i 4 najdluzej bo jakies 10 miesiecy.
My korzystalismy z paczki powitalnej pampers takze polecam sprawdzic czy nadal trwa akcja.
Pieluszki kupujemy z dada jak sa promocje.
Teraz wszytskie z ktorych korzystalam maja ten pasek , i to jest super. Niby taka mala rzecz a ile zmienia ![]()
Mi sie przy Synku wydawalo że białe są wieksze niż zlote. Ale moglo.sie cos w ciagu 2 lat zmienic.
Ja 3 lata temu uważałam że są takie same przy córce a teraz ledwo na bioderkach są rzepy a w złotych jeszcze na siebie nachodzą jak zapinam ![]()
Ja myślałam że to już jest standard ale kupiłam activ przez przypadek i one np. nie mają ![]()
Ooo to nie wiedzialam
bo lupilu , higgies i dada maja ![]()