Wlasnie z tym vinted to trudna sprawa , bo pampersy sa jednak duze a nawet 4 paczki to naprawde duza przesylka . Najkorzystniej odbior osobisty , moze jakas sasiadka przyjdzie i zabierze ![]()
Pampersy to jedtnie jak pisza dziewczyny- spróbować dac ogloszenie na swoich grupach lokalnych. Ja pisalam że wymienie na platki kosmetyczne czy bephanten i sie udalo. Ale przy Synku tylko raz mialam nadstan jak dostalismy duzo 2 a musielismy szybko przejsc na wieksze.
Kurde no to sporobuje na olx może ![]()
Nie wiem jak z Vinted z wysyłką ale na allegro to ja często zamawiam kilka paczek pampersów (lub jedną dużą) więc chyba nie powinno być problemów z wysyłką. Zawsze mam zawinięte czarna folia
Dziewczyny w Rossmanie jest promka na bambusowe, ja jeszcze nie przetestowane, bo dzidzia w brzuchu, ale już kupiłam na testy ![]()
Ooo to dużo , ja bym spróbowała na vinted , lub jak w rodzinie może ktoś spodziewa się dziecka też można odsprzedać, lub nieraz do prezentu dołożyć .
Niestety dla każdego to kwestia indywidualna , nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wszytsko zależy od tego jaki maluszek się urodzi - u nas była waga urodzeniową 3130g i miesiąc nosiliśmy rozmiar 1 z Pampers premium care i lupilu - te z lupilu na pewno starcza na dłużej bo są dużo bardziej rozciągliwe więc jak kupisz za dużo to może jeszcze się przydadzą
pierwsze dni maluch mało pieluch zużywa więc jedna paczka rozm. 1 i jedna paczka rozm. 2 myślę że wystarczy - po urodzeniu zobaczysz jak będzie i dokupisz więcej paczek - byleby nie robić zbyt dużych zapasów bo dzieci szybko rosną ![]()
Ja u nas też ledwie zdarzyłam wszystkie pieluszki na rozm 1 zużyć , nie ma co na ten rozm dużych zapasów robić bo tak szybko rośnie . ![]()
Mi jak zostały 4 paczki z rozmiaru 2 to oddałam siostrze, bo urodził się jej synek ![]()
Ale dużo widziałam ogłoszeń, że ktoś odda za czekoladę, więcej paczek za MM, czy za paczki z większego rozmiar mu
Ja oddawałam na lokalnej grupie na fb za musy
Dokładnie. Takie maleńkie dzieci szybko rosną, więc pewnie z tego powodu też paczki pampersów rozm.1 są mniejsze niż pozostałe
Ojej! To naprawdę poszalałaś z zapasami ![]()
![]()
Ale może tak jak tu już dziewczyny podpowiadają że jakaś lokalna grupa byłaby dobrym pomysłem, może wymienić na większe lub na jakieś produkty które obecnie używacie ![]()
To pewnie większość kupuje tyle bo promocja . Ale to zazwyczaj przestają jak się kupi za dużo . I nie ma co z tym robić . Jak już promocyjnie to lepiej 2-3 kupować te na dłużej starczają ![]()