Wszystkiego najlepszego
szczęśliwego rozwiązania, dużo miłości i radości ![]()
![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego
dużo zdrówka, miłości szczęśliwego szybkiego rozwiazania ![]()
![]()
![]()
![]()
@Wesola95 i ja przyłączam się do życzeń ![]()
Wszystkiego dobrego!.![]()
I ja
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zdrówka szczęścia i samych szczęśliwych chwil 100 lat ![]()
Samych wspaniałości z okazji urodzin! ![]()
![]()
A już lada moment pociechy z Bobaska i realizacji w nowej roli, która przed Tobą
🩵
Duuużo zdrówka i miłości ![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i łatwego porodu ![]()
W pierwszą ciążę zaszłam mając 24 lata. Dla mnie to był dobry wiek, miałam stabilność i płynność finansową, świetnego faceta u boku. Teraz córka ma rok, a ja nie dałabym tego zamienić na nic innego, chociaż na początku było mnóstwo wątpliwości ![]()
@Wesola95 o ode mnie wszystkiego co najlepsze
szybkiego porodu i pięknych chwil z maleństwem u boku ![]()
![]()
![]()
Mam dosc malo przestrzeni ostatnio na formu.
Mloda przyniosla grype z przedszkola, ale dzisiaj myslalam o Tobie czy przypadkiem nie jestes juz po
i wertowalam jako pierwszy watek o maluszkach:heart:
Trzymam kciuki za szybki porod ![]()
![]()
@CanpolBabies_Redakcja corke urodzilam majac 31 lat, a synek pojawil sie na swiecie jak mam skonczone 36.
Z perspektywy czasu moglabym probowac wczesniej z drugim, ale dlugo sie nie udawalo.
Uwazam ze ciaza po 30 to idealny czas dla nas. Stabilizacja finansowa i domowa. Dodatkowo mam wiecej cierpliwosci i spokoju w sobie niz bylo to 10 lat wczesniej. Dodatkowo poszukiwania mojego Meza troche mi zajely bo poznalismy sie jak mialam 29lat ![]()
Ja zostałam mamą mając rocznikowo 32 lata ![]()
O ciążę z mężem staraliśmy się długo, długo wcześniej ale niestety z niepowodzeniem, aż w końcu los się do nas uśmiechnął i w końcu doczekaliśmy się naszego małego cudu. Widocznie tak musiało być, a los miał na nas swój plan. Obydwoje z mężem raczej mamy stabilną sytuację i do pełni szczęścia brakowało nam właśnie potomka
Teraz mamy już wszystko, najważniejsze aby zdrowie dopisywało ![]()
@Wesola95 może Twój synek sobie wybierze indywidualną datę urodzin jak mój
9 stycznia urodziny miał przyjaciel mojego męża, też Michał a 11 urodziny miał mój brat, który Michał ma na drugie imię, ale nasz postanowił przyjść na świat 10 ![]()
Składam najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin, spełnienia marzeń, zdrówka i pociechy z maluszka już niedługo! Będziesz cudowną mamą ![]()
![]()
Dziękuję wam bardzo dziewczyny! Nawet nie wiecie jak mi miło, bo znamy się tylko z forum, a tu takie przepiękne życzenia od rana od was dostałam ![]()
![]()
Mały jeszcze dzielnie siedzi w brzuchu, ale dziś jakby coś ruszyło i mam skurcze
nie są one mocne i regularne, ale coś się dzieje!![]()
![]()
Oooo to może się coś rozkręca ! ![]()
Jeszcze może zrobi ci ten prezencik ![]()
![]()
Ja zaszłam w pierwszą ciążę w wieku 27 lat i szczerze mówiąc, był to dla mnie idealny czas. Czułam się gotowa emocjonalnie, stabilna zawodowo i finansowo, a przy tym nie było już takiego pośpiechu jak w młodszych latach. Teraz z perspektywy czasu uważam, że to był dobry wybór miałam energię, by zajmować się maluszkiem, a jednocześnie dojrzałość, żeby spokojnie podejmować decyzje.
Cala noc i dzisiejszy dzien mi w glowie siedzisz
czekamy na dobre wiesci . Moze dzien po Twoich urodzinach , to maz bedzie mial podwojne wydatki na koniec miesiaca ![]()
Super, że wybór okazał się dla Was odpowiedni
![]()
Wszystkiego najlepszego
![]()
Dziękujemy za komentarz
![]()
Wspaniale to czytać
![]()
Widziałyście ten post z porodówki z Leszna? Może macie zamiar tam rodzić?
ogolnie przykre, że różne komentarze są, bo mama ma 18 lat, ale moim zdaniem przecież to od razu nie skreśla życia
przy pomocy rodziny i partnera oraz wsparciu szkoły może skończyć szkołe, potem nawet studia i cieszyć się macierzyństwem
jak dziecko będzie miało kilka lat będzie mogła iść do pracy.