My jesteśmy umówieni 1 czerwca na wizytę adaptacyjną z moją dwu i pół latką. Swoją drogą świetny prezent na dziecka i jej zrobiliśmy ha ha :D
Xyz pomysł poerwsza klasa haha i jak się udało? Spoko czy kiepsko?
Jak było na wizycie? ;)
Właśnie daj koniecznie znac jak poszło :)
I jak poszło ? Dawaj znać bo jestem.okropnie ciekawa
Xyz jak tam po wizycie ? Opowiadaj ;)
Ah trzyma w napięciu
daj znać jak po
U nas wizyta przebiegła pomyślnie u dentysty pierwsza taka zapoznawcza młody nawet dostał autko
oo no to super jak u Was dobrze przebiegła ;) i nawet z prezencikiem :D
Dwa cudowne szczęścia a ile ma dziecko?
3 latka już
Szybciej niestety nam się nie udało były dwa podejscia
Najlepiej jak najszybciej się wybrać na kontrolna wizytę do dentysty czy wszystko jest z uzębieniem w porządku
Drobny prezent , a zachęci dziecko do kolejnej wizyty ;)
Dokładnie takie prezenciki zachęcają do kolejnych wizyt ;) Jak to mój syn mówi, będzie nagroda :D
hehe, będzie nagroda hehe :)
No u mnie córki do lekarzy zachęcają naklejki "dzielny pacjent" :D Kiedyś nawet pielęgniarka dała córce jak była ze mną na pobraniu krwi i teraz co idę to pyta czy może iść ze mną :D Jej to odpowiada - mamę pikają ,a ona zbiera nagrodę :D
Ale po dzielnej wizycie córki u dentysty również ją nagradzałam :)
Jak byłam na bilansie z Laura a Laura zawsze u lekarza dramat krzyk ,ryk i rzucanie się po ziemi to mowie Pani ci da naklejkę jak będziesz grzeczna i poszła grzecznie i dostała naklejkę
No mój syn tez się bardzo cieszy z naklejek ;) to także dla niego nagroda , ze jest dzielny :D a jak idziemy do lekarza, to pyta czy bedzie nagroda, to mówię ze tak naklejka , a on huuuura :D