Pierwsze urodziny dziecka

Szok to już miesiąc , a dopiero co obawiałaś się porodu :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Ale pięknie 🩷🩷🩷🩷 mała księżniczka :princess: :two_hearts: sto latek dla małej :cherry_blossom::heart::smiling_face:

2 polubienia

Nooo ! Jeju jak to zleciało :face_holding_back_tears:

Jeszcze trochę to o roczku to będziesz pisać :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Oby ten czas nie leciał jak szalony

1 polubienie

Hahaha ja nim się obejrzę to pewnie będę drugi roczek urządzała :face_with_peeking_eye::sweat_smile::rofl:

Niestety mam wrażenie, że od kiedy pojawiają się dzieci czas dostaje jakieś turbodoładowanie

1 polubienie

Jeju taak :cry: dziś tak mi leci dzień :face_with_peeking_eye: zaczęłam skrobać ziemniaki a tu maluch płacze w wózku mu się nie podoba , głodny znowu a już tyle godizn
:laughing: spał mi dziś do południa 2 to chociaż zdążyłam posprzątać górę , dziś niestety sama bo mąż od rana ma załatwienia i tak to wygląda

Tak mam teraz odkąd mam dziecko a wcześniej to tak na spokojnie

U nas ze wzgledu na przeprowadzkedo domu w tym czasie spedzilismy je we trojke. Byl maly tort i prezent. Gdy odwiedzilismy moich rodzicow to bylo takie 5 osobowe spotkanie z tortem i prezentami. My raczej w rodzinie nie przepadamy za imprezami wiec pewnie przy drugim dziecku tez tak bedzie. Jak dziewczyny podrosna i powiedza czego oczekuja to bedziemy sie dostosowywac :slight_smile:

1 polubienie

Ja też dziś w domu z małym bo chory i przy chorobie to taki marudny jest bo mam katarek i jeszcze czerwone gardełko i nie chce jeść. Ja to sama jestem z moim od roku :face_with_peeking_eye: mam tylko chwile dla siebie jak pracuje :wink:

U mnie zawszę pierwsze urodzinki robiłam takie na full bo są to urodzinki pierwsze i zawsze chciałam je jakoś mocniej uwiecznić :smiling_face_with_three_hearts: kolejny roczek przednami już nie mogę się doczekać będzie torcik z figurką , bedzie ścianka, piękne zaproszenia , magnesy dla gości pamiątkowe :smiling_face_with_three_hearts:
Oczywiście musi być też sesja roczkowa :smiling_face_with_three_hearts:

@asiam1 ale cudnie ci to wszystko wyszło :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: super i oczywiście wszystkiego najlepszego dla małej Rosie​:smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ooo super że takie imprezki robisz :face_holding_back_tears: u nas jeszcze trochę czasu do urodzin ale też może coś wymyślę :face_holding_back_tears: a na razie świrowaliśmy mięsiac

5 polubień

Jejku już miesiąc, kiedy to zleciało

1 polubienie

Jest kruszynka jeszcze :heart_eyes:

1 polubienie

pierwsze urodziny jeszcze przed nami, ale już nie mogę się doczekać tego wydarzenia :hearts: córka urodziła się w lipcu, dlatego najpewniej zrobimy jakaś imprezkę w ogrodzie i zaprosimy rodzine oraz inne małe dzieciaczki z rodzicami

3 polubienia

@karolina27034 , całkiem duży już ten jego mość :smiling_face_with_three_hearts:

No już spory chłopak :face_holding_back_tears:

Bardzo dziękujemy za obszerny komentarz :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Rzeczywiście, czas z dzieckiem leci z prędkością światła! :grin: :sparkling_heart: