Super, że możecie wspólnie świętować
![]()
Wspaniale
Dziękujemy, że się z nami podzieliłaś
![]()
Dziękujemy za komentarz, pięknie wszystko wyglądało
![]()
U nas roczek synka jeszcze przed nami. Imprezka zaplanowana na pazdziernik. Po mału zaczynam organizację i zamawianie dodatków na imprezę. Marzą mi sie piękne zdjecia żeby była super pamiątka. Będzie obowiązkowo torcik dla tych mniejszych i wiekszych ![]()
Ekstra! Na pewno będzie pięknie
![]()
Oooo wyglądają super. Tak nietypowe. Bardzo ładne
O rany ! Jakie piękne są ![]()
Ale pięknie wygląda. U nas będzie tylko słowne, ale za to mini imprezka będzie ![]()
![]()
![]()
Cudowne ![]()
kiedy będziecie je wręczać
?
Ojenyyy jakie piękne
takie w moim stylu ! Cuuudo ![]()
Dziś wręczyliśmy w mojej rodzince a mąż wręczy jego rodzince bo my jeszcze 1na wakacjach u rodziców jesteśmy ostatni tydzień.
@karolina27034 mi również się spodobały i stwierdziłam że zamówię mimo iż cena była spora
qle to ręcznie robione ![]()
Aaaaaa no widzisz ![]()
Przypomniałaś mi każde wakacje u babci na wsi - wtedy lato miało inny smak i radość ![]()
Myślę że warto
ja bym sobie taką jedną zostawiłam dla siebie na pamiątkę nawet ![]()
O matko ! Wyszly pieknie . Ja dalam ciala pod tym kątem i nie rozdawalisny zaproszen i mega zaluje ostatecznie kazdy non stop wypytywal o godzine i tak dalej a zdarzylo sie nawet , ze wujek z ciocia nie dali znac do dnia przed , ze nie przyjada , wiec mam nauczke na przyszlosc , ze lepiej przygotowac zaproszenia , z3by kazdy mial informacje “pod reka”
I zostawiłam zamówiłam specjalnie zaproszenie dla rodziców bo zostawiam zawsze po jednym zaproszeniu dzieci do mojego magicznego pudełka ![]()
@asiam1 ja zawsze daje zaproszenia tak wydaje mi się że właśnie wtedy mają na kartce napisane wszystko a tak ludzka pamięć zawodzi i no niestety sama czesto wszystko zapominam
ale powiem szczerze bardzo mi się te zaproszenia podobają zrobiły wrażenie na mojej rodzince do tego w srodku jest zdjęcie synka ![]()
No właśnie ja robiłam elektroniczne bo w sumie i nad była najbliższa rodzina (nie całe 15 osób) więc nawet nie drukowałam ale specjalnie robiłam je właśnie po to by uniknąć pytań i miejsce i godzinę i by ludzie mi potwierdzili ![]()
ale ładne! zostawiacie sobie jedne na pamiątkę?
Ja takie podobne tez z tym papierem przeswitujacym robilam na wesele, tez zrobily ogromne wrazenie . Bardzi mi sie podoba ten patent
My jedynie zamiast zdjecia dalismy roze ![]()
Świetna pamiątka
też takie chcę ! Gdzie je zamawiałaś ? Zrobię na chrzciny co prawda tylko dla paru osób ale pamiątka będzie ![]()