Pierwsze urodziny dziecka

Też chcę takie :smiley: zamówię na roczek :heart_eyes:

Podpinam sie pod pytanie :grin: piękne @Patrycjaw25 poproszę o linka :kissing_heart:

1 polubienie

@Patrycjaw25 piękne zaproszenia :heart: imprezka domowa czy w lokalu ?

Tak jeden zamówiliśmy dla siebie a drugi synkowi do pudełka pamiątek na pamiątkę :smile:
@karolina27034 @SylwiaMK @magdap_96 na instagramie jest profil dekorasiorki dwie siostry robią zaproszenia tylko odrazu mówię zamawiaj dużo wcześniej bo mają naprawdę nawał pracy , zaproszenia nie należą do najtańszych bo moje 16 zł za szt ale są cudne, robione własnoręcznie . Dziewczyny mają naprawdę masę zamówień lepiej zamów z dwa miesiące przed , ja czekałam ok miesiąca.
@Mamamalwi w domu robimy :blush:

4 polubienia

Okurcze to muszę męża ogarnąć żebyśmy w końcu się za chrzciny zabrali żebym mogła zaproszenia robić :pleading_face::face_with_peeking_eye:

Ja sama nie spodziewałam się że tak dlugo trz3ba będzie czekać :neutral_face:

1 polubienie

Ja robiłam szybko bo chciałam mieć to załatwione i mały miał skończone 4 miesiące jak robiłam

1 polubienie

Cztery miesiące, u nas 2, 5miesiąca miała córeczka i syn podobnie w sumie

To też widzę że szybko robiłaś :grin: tak chyba najlepiej

Przynajmniej większe prawdopodobieństwo że całą mszę prześpią

Mnie mama chrzciła jak miałam 2 tylgodnie , też bym tak myślała ale nie miałam chęci organizacji :laughing: więc prawdopodobnie mamy będzie mial 2,5 msc na chrzcinach

O wow dwa tygodnie to ja bym się nie zdecydowała. Dla mnie to byłoby za wcześnie

Dlaczego? Wtedy bobas głównie śpi

To jeszcze ledwo po wyjściu ze szpitala początek połogu, dla mnie był to ciężki czas. Nie chciałam nawet odwiedzin najbliżej rodziny a co dopiero organizować i wychodzić na takie ważne wydarzenie. Totalnie nie dla mnie

Aa rozumiem, każdy inaczej to wszystko przechodzi i w jakim wieku ochrzciłaś ?

Jeszcze nie. Chrzcimy koniec września :slight_smile: będzie miał 4 miesiące

1 polubienie

Już wszystko zorganizowane ?:face_holding_back_tears: ja w sobotę muszę podjechać do restauracji czy zrobią nam obiad na te parę osób :laughing:

U nas mały miał 4 miesiące. Zrobiła bym wcześniej ale było bardzo gorąco i wolałam poczekać. Kiedyś chrzcili się dzieci bardzo szybko. Teraz kto chce ten chrzci a kto nie ot nie.

1 polubienie

No pewno że wręcz noworodka chrzcili. A dawniej to inaczej mysleli też , teściowa chrzciła syna jak miał
dwa miesiące i był siarczysty mróz :neutral_face::neutral_face::neutral_face:

Ja chrzcilam córkę niedawno, miala 4 miesiące i spala na mszy, a przy chrzcie śmiała się do księdza :sweat_smile:

2 polubienia