Ja w ramach wdzięczności kupilam raz bon do Smyka właśnie
A drugi raz do empiku (bo tutaj dziecko ma wszystko i jak sami rordzce mówią o wiele za dużo wiec stwierdzilam że może oni sobie skorzytaja
jak coś).
Ja koleżance za ubranka dla bobasa kupiłam kilka ubranek dla jej córek w większym rozmiarze bo myślę że na dany moment ma a na przyszłość juz bedzie miala mniej do kupienia.Bon do smyka albo galerii gdzie są sklepy dla dzieci uwazam za dobrą opcji. Ja bym zabawek nie kupowala bo dziecko moze miec ich duzo a ubranka zawsze założy
Mega ładne są tak te rzeczy , muszę je dokładnie przejrzeć
też mi się podobają takie x dużymi kokardami ![]()
U nas była typowa imprezka dla rodziny
Ale dzień wcześniej zrobiliśmy balony dla małej
i dla syna też tak zrobimy xd
Wgl gdybym była tatą to bym kupiła bukiet róż mamie
ten rok jest bardzo ważny i wymagający. Dlatego odkąd jestem mama zawsze na roczek kupuje też kwiaty dla mamy!![]()
Fajne dla rocznego dziecka są tablice manipulacyjne albo książeczki grające. Mój lubi wszystko co da się wcisnąć i gra ![]()
Oo to jest super właśnie jak mama dostaje też kwiaty w dniu urodzin dziecka ![]()
jeśli o to ci chodzi
Tak oni mają moim zdaniem całkiem dobry wybór więc popatrz sobie ![]()
Na ig na początku sierpnia wstawili też nowy model szatki ale patrzyłam ostatnio że jeszcze nie ma na stronie i na razie się wstrzymuje bo myślę nad która się zdecydować
To sobie zerknę , też muszę wybrać taką w miarę uniwersalną świecę żeby na komuni byla też ok🫣
A to na komunię po co ?
Bo swieca z chrztu moze byc pozniej do komuni ![]()
U nas przy 1 komuni się idzie z świecą z chrztu ![]()
Ja myślę że daj kartę podarunkową np do hm niech kupi małemu inne ciuszki. Każdy będzie zadowolony ![]()
![]()
Aaa oki to u mnie tak nie było więc nie widziałam że w niektórych parafiach idzie się do komuni że świecą
Dlatego muszę znaleźć ładną i uniwersalną ![]()
No to też dobry pomysł. Bo może kupić co będzie chciała
U nas tak samo ze świecą z chrztu zawsze szło się do komuni, ja córce musze kupić nową bo wyniosłam jej świece na strych a tam było tak gorąco że swieca wygieła się pod wpływem temperatury ![]()
Ojoj aż tak
to jak kupię to muszę ją w dobrym miejscu przechowywać ![]()
U mnie to samo ![]()
jest banan ze świecy haha
To ja nawet nie wiedziałam że do komunii się idzie że świecą z chrztu. U mnie tak nie było
U mnie też nie dlatego się zdziwiłam i dopytałam