Pierwsze urodziny dziecka

Ja mam nawet taki portrecik swój jak trzymam tą świecę :laughing:

W sensie malowany ? Specjalnie ? Czy foto z komuni

Fotografie z komunii , w fortmie portretuu

1 polubienie

Ja to jeszcze u rodziców mam kasety VHS z moją komunią. Chętnie bym obejrzała jak znajdę czas bo tata ma jeszcze taki odtwarzacz. To będzie mega fajne uczucie zobaczyć siebie będąc mała

Ja też mam. Jakieś 3 lata temu oglądałam wesele mojego wujka i właśnie moja komunie. Super sprawa :grin:

1 polubienie

Ja mam komunię i mnóstwo bajek na tych kasetach niektóre już się zacinają ale spora część jeszce działa tata już przyniósł jakieś bajki do domu z piwnicy tyle że będzie musiał trochę poczekać zanim syn będzie oglądał tv :joy:

A ja filmiku z komuni nie mam :frowning: tylo trochę zdjęć :face_with_peeking_eye:

U nas był ale nigdy nie obejrzałam całej chyba nie ma osoby która by to zrobiła :rofl:

1 polubienie

U nas jeszcze daleko ale szykujemy się na obchodzenie pół roczku w zaciszu domowym z dziadkami i ciociami oraz kilkorgiem maluchów. Organizujemy w naszym ogrodzie będą różne zabawy dla dzieciaków tym poszukiwania zaginionego skarbu. Jedna z cioć pracowała w czasie studiów jako animatorka więc jest łatwiej :grinning:. Jest to super okazja do wspólnego spędzenia czasu. A na roczek jak przy starszym dziecku wynajmiemy mini salkę w restauracji na obiad i podanie tortu a dzieciaki będą na sali zabaw.

Ja tez mam bajki i leżą, mam tam swoja ulubioną śpiąca królewna :grin:

Mój mąż powiedział wczoraj że kiedyś obejrzymy z synem króla lwa więc powiedziałem mu że nie ma takiej opcji żebym to obejrzała

Jak to !:open_mouth:krol lew to moja ulubiona bajka Disneya !:stuck_out_tongue::face_with_peeking_eye:

Ale płakałam i mam traumę :rofl::rofl::rofl:

My to nawet filmy jeszcze mamy. Aż się dziwię że rodzice nadal to trzymają :crazy_face: bo się tego już nie ogląda

To ja jeszcze nie dawno ryczałam na Mustang z dzikiej doliny :face_with_peeking_eye::laughing:

1 polubienie

A to tego nie oglądałam

To dla mnie był dopiero wyciskacz łez :laughing::face_holding_back_tears: ja już się nie mogę doczekać aż będę z małym oglądać takie bajki :face_holding_back_tears:

To dzięki dopisze to sobie do listy NIE OGLĄDAĆ :rofl: mąż będzie to robił :smiley:

2 polubienia

Ja za dzieciaka na niczym nie płakałam a odkąd jestem samodzielna (nie lubię mówić o sobie dorosła :rofl::rofl::rofl:) to na wszystkim ryczę! Bajki, komedie, romanse, dramaty…

1 polubienie

To ja jestem na etapie że mały chce bo pokazuje na TV a ja mu wydzielam :crazy_face:

A jutro ma imprezkę w żłobku z okazji odejście starszaków do przedszkola.i będzie w stylu hawajskim :smiling_face_with_three_hearts: przygotowałam mu naszyjniki hawajskiej​:laughing:

1 polubienie