Pierwsze urodziny dziecka

A któraś z was ma może tę zabawkę. Odpowiednik tych króliczków Alilu czy jak im tam

Ja nie ma i przyznam że pierwszy raz widzę

Ja nawet nie wiem o co chodzi x tymi zabawkami i dlaczego to taki fenomen :frowning:

Uu nie mamy tej, z temu zamawiałam kiedyś królika wlansie ala Alilo :slight_smile:

No koniecznie bo będziesz musiała drugą kupować na komunię potem jak my :expressionless:
@LawiBlue hahah to u nas to samo :rofl: myślę szkoda bo ladna świeca była i do tego to taka pamiątka jakby nie patrzeć.

2 polubienia

Może jutro będę w Smyku to z ciekawości popatrzę.

1 polubienie

A co ta zabawka robi? Jakie ma moce?

I jak kupiłaś ? Był królik :wink: ?

Były 3 rodzaje królik lew żyrafa. Trochę gra ale nie nachalnie wydaje dźwięki zwierzątek. Dziecko z łatwością bierze ją w rączkę. Tylko moja chcę bez dźwięku i non stop sobie gdzieś ją podgryza

A ile taka przyjemność kosztuje :sweat_smile:

Czyli się podoba, to dobrze

1 polubienie

Teraz nie pamiętam, czy 39,90 czy 49,90 ale nie są to jakoś super tragiczne koszta

No to wsumie dobra cena może też się skuszę jak sie zacznie interesować czymkolwiek :laughing::sweat_smile:

Ja myślę że z młodym iść do zoo ale mąż ciągle twierdzi że jest za mały

Eee no , 16 msc to już duży chłopak ! A zwierzątka interesują od małego :face_holding_back_tears:
Ja już planuję gdzie będziemy jedźcc w przyszłym roku :laughing:

2 polubienia

Oczywiście że nie jest za mały. Moja starsza była raptem o miesiąc starsza jak pojechaliśmy do zoo do Łodzi. Bawiła się tam pierwszorzędnie

@AnetteSo No właśnie tak mi się wydaje … może na jesień jeszcze z nim pójdziemy

1 polubienie

Ja z moją córeczką myślę czy nie pójść do zoo we wrześniu jeszcze a przecież jest młodsza znacznie :sweat_smile:
Dziś byłam w szoku jak byliśmy u znajomych a ona ciągle tylko do pieska chciała :face_with_hand_over_mouth: nawet jej nie przeszkadzało jak ją lizał wszędzie

Eeeeeee co on gada !!! Właśnie trzeba korzystać najwięcej bo raz że darmowe wstępy dla maluchów a dwa to juz się oswajać będzie przecież ze wszystkim powoli :smiley::smiley::smiley:
Ja wszedzie brałam córkę gdzie był darmowy wstęp :slight_smile:

@MamaSloneczka Dlatego nie będę słucha :face_with_hand_over_mouth: i coś zaplanuje fajnego tylko mały musi być zdrowy :grin:

1 polubienie