Nooo pewno że tak
a jak tata nie bedzie chciał jechać z Wami to bedzie w domu i niech gotuje obiadek czy robi deserki ![]()
Hahahha już to widzę …. Jak nawet nie odkurzy ![]()
Ja w przyszłym roku planuję zoo czyli córka będzie miala kolo 1,5 roku. W tym wieku na pewno dziecko juz wieloma rzeczami sie zainteresuje i zwierzetami też. Takze idz, trzeba korzytsac jesli wstęp gdzies jest darmowy lub tańszy do 2 lat
A do którego zoo się wybieracie ?
Ja byłam w Katowicach i tam bym chciała zabrać małego ![]()
Ja mieszkam we Wrocławiu więc tutaj pójdziemy
zoo u nas jest bardzo duże
Teraz zoo może być fajne bo jest ładna pogoda ale nie na tyle ciepło by zwierzęta się pochowały
Wlansie słyszałam że we Wrocławiu jest takie największe i najbardziej efektowene?
Raz w roku chodzimy z mężem to 6h taka wizyta, a czasami juz część odpuszczalismy bo bylismy zmęczeni
Ja juz dawno nie bylam w innym zoo ale chyba nie wszedzie jest afrykanarium a u nas jest więc hipopotamy, pingwiny, rekiny, żółwie, krokodyle można zobaczyć w basenach
Tam bym się chciała bardzo wybrać ![]()
![]()
Moze jakas wycieczka w przyszłym roku😊
Wspólny wyjazd proponujesz ![]()
W sumie mogę was przywitac we Wrocławiu ale mialam na mysli że może wy z maluszkiem zrobicie sobie wycieczke do zoo jak podrosnie ![]()
No wiem wiem !
W przyszłym roku coś bliżej może Kraków na sam początek, chyba że będzie lubial jeździć to Katowice
Dokładnie często do trzeciego roku życia albo do 90 cm wejścia są bezpłatne to najlepiej korzystać. Bo potem często ten ulgowy jest raptem 10 15 zł tańszy od zwykłego biletu
Byłam tam raz i na bank wrócę z corkami
wybiorę nieco chlodnejszy czas bo Byłam jak było 35 st i to zdecydowanie za gorąco na zwkedzania ![]()
O jeny no to trochę męczarnia bo cienia w zoo nie ma. Super że się wam podobalo ![]()
Mi koleżanka mówiła że takie 4-6h to jak sami dorośli się wybierają a z dzieckiem to najlepiej na dwa dni rozłożyć ![]()
U nas w Gdańsku bez dzieci to ja zawsze też na zoo zakładałam z 4h żeby wszystko przejść
No tak tak, ja tam chodzilam 6h i juz mialam dość
Z malym dzieckiem to raczej tyle nie bede chodzić. Pewnie tylko jakąś część zoo zobaczymy. Przeciez te małe nogi nie nadąża chodzic tyle ![]()
Ja to chce do takich sal zabaw się wybrać. Mam jedną na oku w Bielsko-Białej
no ale kurczę jak mały będzie tak chorował to za wiele z nim nie pojeżdżę bo będziemy w weekendy siedzieć i się leczyć
Którą? Papaja? Ja żałuję że ona nie pojawiła się rok temu jak byłam właśnie w bielsku-białej żeby pojechać ze starszą