Pierwsze urodziny dziecka

Tak. Bo ktoś już na forum to polecał … a jak jedziemy do teściowej to mamy tam dość blisko

1 polubienie

A od jakiego wieku wybieracie się z dziećmi na sale zabaw ?

Ja z córką byłam jak miała rok , podobało się jej i nie chciała wychodzić :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Męczarnia ale to bez dzieci byłam wtedy też i ja jako dorosły się mordowałam :frowning:

Ja byłam w lipcu, ale sala zabaw była w hotelu. Teraz byliśmy znosu. Ale dlatego, że ulubioną salę zabaw starszej zamknęli i szukamy miejsca pod urodziny

1 polubienie

Ja najpeirw bylam z mala jak miala 10 miesiecy i super sie bawila .

Pozniej 11 miesiecy to juz nie chciala wychodzic :rofl:

I po roczku tez bylismy to juz w ogole zabawa na calego , znala juz temat to szalala niesamowicie .
U mnie w miescie ogolnie jest tam bardzo maly ruch i zazwyczaj jak jestesmy to albo nie ma nikogo poza nami , albo jest jedno dziecko wiec zawsze bylo “bezpiecznie”
Teraz planujemy wybrac sie na wioske obok nas , bo tam jest duzo wieksza sala i chce sprawdzic czy malej bedzie tam odpowiadac , zapewne tez bedzie wiecej dzieci

2 polubienia

Ja planuję pójść jak już będzie umiała się porządnie samodzielnie poruszać, niekoniecznie chodzić :grin:

Ja jeszcze nie byłam bo nie miałam okazji ale myślę że można spokojnie z dzieckiem iść już blisko roczku. Tak naprawdę to zależy od dziecka …. Ale dziecko już w okolicach roku powinno mieć już tam niezłą zabawę

Do zoo sama dla siebie bym poszła nawet bo wiem że bylam z rodzicami bo mam zdjęcia ale totalnie nie pamiętam tego

1 polubienie

Dzięki dziewczyny czyli za chwilę możemy spróbować się wybrać bo Mały ma 10 miesięcy ( jak ten czas szybko leci :see_no_evil:) tak mi się wydawało, że już powinen sobie pięknie dać radę :grin:

3 polubienia

My po roczkowej imprezie , imprezka udana .

6 polubień

3 polubienia

Cudownie ! Czy ten smoczek na dole z tymi serduszkami to jest taka jakby księga gości ? Życzeń ?
Nie smoczek tylko butelka

Tak to księga gości, każde moje dziecko taką ma na roczek :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Świetny pomysł
Będzie piękna pamiątka

Ale mega ci to wyszło ! :open_mouth::heart_eyes: torcik piękny i ta butelka też mega pomysłowa :heart_eyes: gdzie ja zamawiałaś ?

Ja planuje się wybrać, ale najbliższa sala dla takich maluchów jest daleko ode mnie :frowning: ale uważam że taka sala zabaw jest super wprowadzeniem do żłobka. Dziecko które raczkuje już powinno sobie fajnie dać radę w takiej sali

No właśnie ja teraz walczę co ma ze sobą bo mam dokładnie niedaleko domu fajną salę zabaw ale taką stricte maluszkową i czy kombinować jakoś pójść z małą kiedy starsza jest w przedszkolu a z drugiej strony teraz będzie też żłobek No nie wiem co robić

Wooow pieknie Pati ! Pomysl z taka ksiega to sztos :heart_eyes::heart_eyes:
Wsyztskiego najpiekniejszego dla Gabrysia :heart::heart:
@AnetteSo idzcie na probe , naprawde bedziecie zadowoleni

2 polubienia

Ooo jaki ładny torcik i ścianka i ile baloników :face_with_hand_over_mouth: Robiliście w domu czy gdzieś w restauracji?

Jakie dostał prezenciki, pochwal się?

1 polubienie