Tak. Bo ktoś już na forum to polecał … a jak jedziemy do teściowej to mamy tam dość blisko
A od jakiego wieku wybieracie się z dziećmi na sale zabaw ?
Ja z córką byłam jak miała rok , podobało się jej i nie chciała wychodzić ![]()
![]()
Męczarnia ale to bez dzieci byłam wtedy też i ja jako dorosły się mordowałam ![]()
Ja byłam w lipcu, ale sala zabaw była w hotelu. Teraz byliśmy znosu. Ale dlatego, że ulubioną salę zabaw starszej zamknęli i szukamy miejsca pod urodziny
Ja najpeirw bylam z mala jak miala 10 miesiecy i super sie bawila .
Pozniej 11 miesiecy to juz nie chciala wychodzic
I po roczku tez bylismy to juz w ogole zabawa na calego , znala juz temat to szalala niesamowicie .
U mnie w miescie ogolnie jest tam bardzo maly ruch i zazwyczaj jak jestesmy to albo nie ma nikogo poza nami , albo jest jedno dziecko wiec zawsze bylo “bezpiecznie”
Teraz planujemy wybrac sie na wioske obok nas , bo tam jest duzo wieksza sala i chce sprawdzic czy malej bedzie tam odpowiadac , zapewne tez bedzie wiecej dzieci
Ja planuję pójść jak już będzie umiała się porządnie samodzielnie poruszać, niekoniecznie chodzić ![]()
Ja jeszcze nie byłam bo nie miałam okazji ale myślę że można spokojnie z dzieckiem iść już blisko roczku. Tak naprawdę to zależy od dziecka …. Ale dziecko już w okolicach roku powinno mieć już tam niezłą zabawę
Do zoo sama dla siebie bym poszła nawet bo wiem że bylam z rodzicami bo mam zdjęcia ale totalnie nie pamiętam tego
Dzięki dziewczyny czyli za chwilę możemy spróbować się wybrać bo Mały ma 10 miesięcy ( jak ten czas szybko leci
) tak mi się wydawało, że już powinen sobie pięknie dać radę ![]()
Cudownie ! Czy ten smoczek na dole z tymi serduszkami to jest taka jakby księga gości ? Życzeń ?
Nie smoczek tylko butelka
Tak to księga gości, każde moje dziecko taką ma na roczek ![]()
Świetny pomysł
Będzie piękna pamiątka
Ale mega ci to wyszło ! ![]()
torcik piękny i ta butelka też mega pomysłowa
gdzie ja zamawiałaś ?
Ja planuje się wybrać, ale najbliższa sala dla takich maluchów jest daleko ode mnie
ale uważam że taka sala zabaw jest super wprowadzeniem do żłobka. Dziecko które raczkuje już powinno sobie fajnie dać radę w takiej sali
No właśnie ja teraz walczę co ma ze sobą bo mam dokładnie niedaleko domu fajną salę zabaw ale taką stricte maluszkową i czy kombinować jakoś pójść z małą kiedy starsza jest w przedszkolu a z drugiej strony teraz będzie też żłobek No nie wiem co robić
Wooow pieknie Pati ! Pomysl z taka ksiega to sztos ![]()
![]()
Wsyztskiego najpiekniejszego dla Gabrysia ![]()
![]()
@AnetteSo idzcie na probe , naprawde bedziecie zadowoleni
Ooo jaki ładny torcik i ścianka i ile baloników
Robiliście w domu czy gdzieś w restauracji?
Jakie dostał prezenciki, pochwal się?