W domu robili
Patka pisała o tym w innym wątku ![]()
Aaa prezenciki i prezenciki
hihi to goście powinni być prezentem a nie ![]()
![]()
![]()
![]()
W domu robili
Patka pisała o tym w innym wątku ![]()
Aaa prezenciki i prezenciki
hihi to goście powinni być prezentem a nie ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja też mam kasetę z komuni, ale chyba raz oglądałam, a teraz to pewnie nic z tego, a wgl to ma videomagnetofon czy jak to się nazywa xs
Ostatnio znalazłam kasetę ze studniówki
tego to dopiero nie chce oglądać
Ze studniówki to ja już mam płytę ![]()
@Patrycjaw25 pięknie Ci wszystko wyszło
figurkę na tort robiłaś sama czy zamawiałaś?
Jeszcze dopytam o ściankę bo tez planuje taką skąd zamawiałaś ?
Na prawde wszystko super Ci wyszło ![]()
Ta figurka na torcie mnie rozczuliła ![]()
A czy szykuje się jakieś baby shower niedługo?![]()
Zamawiała. Pamiętam jak mówiła i wrzucała profil ig skąd właśnie zamawia te figurki
Twój słonik też jest dobry.
To fajnie że miała tyle przestrzeni na to
jakbym miała dom to też bym u siebie zrobiła ale zamówiła catering
Noooo kurna ! Ja mysle , ze powinnysmy czuc sie zaproszone na baby shower , no nie @Patrycjaw25 ![]()
Albo to my powinnysmy go wyprawić ![]()
W kwestii zajęć dla dzieci czy polecacie jakiś rodzaj zajec dla pólroczniaka, gdzie byłyście? To co znalazlam u nas to gordonki i basen i zastanawiam się czy juz warto, drogie są te zajecia a nie wiem czy dziecko bedzie na tyle zainteresowane.
Klubiki, poszukaj czy w twojej okolicy są klubiki. Czasem mają raz czasem więcej zajęć w tygodniowo. Są tam zajęcia dla maluszków ale też dla starszaków. U nas są jakieś sensoryczne, taneczne, językowe ale też czytanie maluszka itd dziewczyny też polecały zajęcia gordonki
Polecam basen z całego serca. Z młodszą zaczęłam chodzić kiedy miałam sześć miesięcy ze starszą chodziłam w lipcu to powiem ci że o wiele lepiej z takim małym półroczniaczkiem jeżeli chodzi o gordonki moim zdaniem I podkreślam moim zdaniem jest po stokroć lepiej kiedy jednak dziecko już zaczyna być siedzące.
Też się zastanawiam nad basenem , czyli chodziłaś jak miał pół roku ? A jaki okres roku to wypadał?
Ja chciałam chodzić z młodym ale odkąd ma tendencję do zapalenia uszu to odpuściłam
Ja chyba też bym chciała 6-7 miesięcy ale wypada to u nas na listopad grudzień więc zima no ale pewnie pójdziemy
U nas też wlansie na okres zimowy
a chciałbym tak już przyuczać z woda , i też nauczyć się go trzymać w wodzie ![]()
Dzięki. Bardziej skłaniam się ku basenowi na ten moment więc tak zrobię
a gordonki zostswie na zime
@MamaMalychStopek dobru pomysl, poszukam
To prawda
sluszna uwaga Karola .
Na stronie fajnafabryka.pl tam mają takie różne rzeczy , kiedyś sprzedawali na allegro ale już ich nie ma teraz tylko na ich wlasnej stronie można te butelki kupić.
@asiam1 dziękujemy kochana
i już nasze dzieciaki skończyły rok:grinning:![]()
A co do babyshower tak kochane z wielką radością was zapraszam dokładną datę wam powiem😄
@MamaMalychStopek robiliśmy w naszym mieszkaniu roczek , ściankę i tort robiłam sama , Gabryś dostał głównie pieniądze i od chrzestnej taki zestaw sztućców
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.