Pierwsze urodziny dziecka

W domu robili :slight_smile: Patka pisała o tym w innym wątku :slight_smile:

Aaa prezenciki i prezenciki :smiley: hihi to goście powinni być prezentem a nie :smiley::smiley::smiley::grin:

1 polubienie

Ja też mam kasetę z komuni, ale chyba raz oglądałam, a teraz to pewnie nic z tego, a wgl to ma videomagnetofon czy jak to się nazywa xs

1 polubienie

Ostatnio znalazłam kasetę ze studniówki :laughing: tego to dopiero nie chce oglądać

Ze studniówki to ja już mam płytę :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

@Patrycjaw25 pięknie Ci wszystko wyszło :heart_eyes: figurkę na tort robiłaś sama czy zamawiałaś?

Jeszcze dopytam o ściankę bo tez planuje taką skąd zamawiałaś ?

Na prawde wszystko super Ci wyszło :heart:

1 polubienie

Ta figurka na torcie mnie rozczuliła :face_holding_back_tears:

A czy szykuje się jakieś baby shower niedługo?:grinning:

Zamawiała. Pamiętam jak mówiła i wrzucała profil ig skąd właśnie zamawia te figurki

Twój słonik też jest dobry.

To fajnie że miała tyle przestrzeni na to :face_with_hand_over_mouth: jakbym miała dom to też bym u siebie zrobiła ale zamówiła catering

Noooo kurna ! Ja mysle , ze powinnysmy czuc sie zaproszone na baby shower , no nie @Patrycjaw25 :sweat_smile:

1 polubienie

Albo to my powinnysmy go wyprawić :laughing:

W kwestii zajęć dla dzieci czy polecacie jakiś rodzaj zajec dla pólroczniaka, gdzie byłyście? To co znalazlam u nas to gordonki i basen i zastanawiam się czy juz warto, drogie są te zajecia a nie wiem czy dziecko bedzie na tyle zainteresowane.

Klubiki, poszukaj czy w twojej okolicy są klubiki. Czasem mają raz czasem więcej zajęć w tygodniowo. Są tam zajęcia dla maluszków ale też dla starszaków. U nas są jakieś sensoryczne, taneczne, językowe ale też czytanie maluszka itd dziewczyny też polecały zajęcia gordonki

Polecam basen z całego serca. Z młodszą zaczęłam chodzić kiedy miałam sześć miesięcy ze starszą chodziłam w lipcu to powiem ci że o wiele lepiej z takim małym półroczniaczkiem jeżeli chodzi o gordonki moim zdaniem I podkreślam moim zdaniem jest po stokroć lepiej kiedy jednak dziecko już zaczyna być siedzące.

1 polubienie

Też się zastanawiam nad basenem , czyli chodziłaś jak miał pół roku ? A jaki okres roku to wypadał?

Ja chciałam chodzić z młodym ale odkąd ma tendencję do zapalenia uszu to odpuściłam

Ja chyba też bym chciała 6-7 miesięcy ale wypada to u nas na listopad grudzień więc zima no ale pewnie pójdziemy

U nas też wlansie na okres zimowy :frowning: a chciałbym tak już przyuczać z woda , i też nauczyć się go trzymać w wodzie :face_with_peeking_eye:

Dzięki. Bardziej skłaniam się ku basenowi na ten moment więc tak zrobię :slightly_smiling_face: a gordonki zostswie na zime
@MamaMalychStopek dobru pomysl, poszukam

2 polubienia

To prawda :grin: sluszna uwaga Karola .

1 polubienie

Na stronie fajnafabryka.pl tam mają takie różne rzeczy , kiedyś sprzedawali na allegro ale już ich nie ma teraz tylko na ich wlasnej stronie można te butelki kupić.
@asiam1 dziękujemy kochana :smiling_face_with_three_hearts: i już nasze dzieciaki skończyły rok​:grinning::heart:
A co do babyshower tak kochane z wielką radością was zapraszam dokładną datę wam powiem😄
@MamaMalychStopek robiliśmy w naszym mieszkaniu roczek , ściankę i tort robiłam sama , Gabryś dostał głównie pieniądze i od chrzestnej taki zestaw sztućców

@magdap_96 figurka zamawiana standardowo u smykanki a dekoracje zamawiałam na temu ale podczas zdejmowania dekoracji srobka w stelarzu już strzeliła i albo ją przyspawam albo stelarz do wywalenia :see_no_evil:
@usmiechnietaMama tak myślałam zrobić w Październiku w moje urodziny zrobię wtedy jeden tort :smile::rofl: a mąż jeszcze nie wie płci a nie może się doczekać kiedy mu powiem :rofl::smile:

3 polubienia