A co to sztućce ze srebra ? Fajny prezent ![]()
Ojej męża trzymasz w niepewności
ja bym nie wytrzymała do października nic nie mówiąc ![]()
![]()
Ja studniówkę też raz oglądałam, a teraz nawet nie wiem gdzie ja płytę mam ![]()
![]()
![]()
Ja obejrzałam wtedy raz i jak się zobaczyłam jak wyglądałam to już podziękuję może za 10 lat obejrzę ponownie ![]()
Na szczęście u mnie będzie od tego mąż bo on świetnie pływa i uwielbia ![]()
Ej a co myślicie o takich boksach z imieniem na chrzest żeby w mieszkaniu postawić
Czy to nie wyszło z mody i nie jest już lipne ? ![]()
Mi się podoba i myślę nad tym
Jak dla mnie ok i wydaje mi się, że nadal jest modne tak jak widzę po znajomych ![]()
Super pomysł
mi się to bardzo podobało to wizualizacjach jak w ciąży myślałam o chrzcie ![]()
Akurat w moim przypadku wypadało to na semestr wiosenny. Z młodszą byłoby to samo że mielibyśmy na semestr wiosenny ale akurat nie pasowało nam godzinowo bo kolidowało z drzemkami
@Paulina.K ja takie coś widziałam tylko z napisem rock i powiem szczerze kusiło mnie bardzo ale ostatecznie się powstrzymałam że A gdzie to stawiać I co później z tym robić
No trzeba mieć miejsce, ja nie mam ale kusi ![]()
Moja znajoma chodzi w niedziel o 9 na takie zajęcia
@Paulina.K ja chce na roczek kupic takie trzy i napisać na nich ROK, a action teraz są te pudełka
@Patrycjaw25 bardzo dziękuję
piękne te figurki robi
A wiesz w jakiej cenie ? I są różne literki czy jakiś konkretny napis ?
Na roczek fajny pomysł , na chrzciny w sumie też . Myślicie że samo imię będzie ok ?
O matko Pati , ale Cie podziwiam , ze tak dlugo chcesz to utrzymac w tajemnicy ! A myslalas juz o imionach ? Kolejna piekna przygoda przed wami
Ty wiesz , ze ja sie jaram Twoja ciaza razem z wami ![]()
![]()
Ja nie wiem kiedy ten rok zlecial … jeszcze niedawno byly takie malusie a teraz … juz PONAD rok ![]()
![]()
Nie wiem czy stebrne chyba nie
raczej zwykłe ![]()
A mąż no cóż musi troszkę poczekać jeszcze ![]()
@Paulina.K ja takie dwa lata temu na roczek córce stawiałam
i baby shower.
@magdap_96 oj tak piękne mi także się podobają bardzo ![]()
@asiam1 no czasem mam ochotę powiedzieć mężowi ale myślę wytrzymam
zapisuję sobie imiona chłopców co mi się podobają i mąż się dołączy i wybierzemy wtedy ![]()
![]()
Na prawdę podziwiam za wytrwałość
ale myślę że warto jak go zaskoczysz ![]()
Piękny. Ale ma ładne imię
tort jest bombowy myślałam że zamówiłaś . Mega profesjonalnie wygląda. Kochana masz talent
Nooo jak już będziesz wiedziała jakie imię to zdradź bo jestem mega ciekawa
@Paulina.K nie pamietam za ile ale są to same pudełka bez literek.
@Kalusia161 super pomysł ja bym tak zrobiła ale za dużo literek u nas w imieniu jak dla mnie wiec kupię 3 szt. I bedzie napis ROK
Synek tez ma tako zestaw
dostal na chrzest akurat.
@Paulina.K te pudelka sa fajne. Podobaja mi się z napisem ROK. Z imieniem - ok ale jak bardzo krótkie imię wg mnie ![]()
Jeśli chodzi o zajęcia to ja w sumie też jestem ciekawa co jest u nas dla takich maluchów. Na basen chcę iść z moją już teraz jak się uda albo jak skończy te 6msc ale muszę znaleźć gdzie najlepiej bo mam basen bardzo blisko ale chyba dla takich maluszków nie mają zajęć
Będę skracać bo 9 liter to za dużo ![]()
![]()
![]()