Pierwszy Roczek dziecka

Ale świetna scianka :star_struck::star_struck::star_struck: my kupiliśmy sobie okrągły stelarz i biały pokrowiec i sami sobie wymyślamy co impreza.:heart::blush:

1 polubienie

Też mam taki stelarz , ja odrazu kuplam białe tło i fajnie napisy widać. Fajna sprawa takie coś bo wszystkie imprezy samemu fajną dekorację można zrobić :hugs::hugs::hugs:

1 polubienie

Ja balony zaczęłam na temu zamawiać i ogólnie dekoracje bo o ponad połowę jest taniej a do tego te same rzeczy i nawet zdjęcia produktów są z temu tylko że droższe i przestałam przepłacać.

Polecamy Albika z całego serca, mój synek sięga po niego bardzo często :blush:

1 polubienie

Ja gdybym miała domek albo chociaż ogródek to też pewnie bym zainwestowała w takie rozwiązanie a tak w mieszkaniu to nie będę takich ścianek robić. :sweat_smile: W lokalach albo właśnie coś mają albo na te większe okazję jak nie ma czasu na przygotowania samemu to mozna zamówić

Mysle że zakupimy Małemu :slight_smile:

Ja już złożyłam takie zamówienie u dziadków na święta dla syna, to też prawie 2 lata będzie miał

1 polubienie

Ja też mieszkam w mieszkaniu :grin::yum: jeszcze bo dopiero będziemy zaczynać budowe , ale taką ściankę w salonie stawiam a na chrzcinach w lokalu również mi się przydało no i napewno znów się przyda :grin:

Moje dziecko tak porządnie albikiem zainteresowało się mając 3 latka, a dostała pod choinkę jak miała niecałe 2, ale jest to bardzo wartościowy prezent bo teraz jak ktoś pyta co kupić na jakąś okazję to proponuję książeczkę do albika

2 polubienia

Piękną :heart: A ta kokarda na balonach to z czego, wydruk na papierze czy jakieś tworzywo?

Mój salon nie pomieści ścianki i gości :sweat_smile:

To był wydruk ale bardzo dobrej jakości pani miała zdobione, dwustronnie i takie mega grube

@Mama.Wiki woow ekstra wyszła ci ta dekoracja!
@Mamamiski faktycznie na białym tle lepiej by to wyglądało, ale również fajnie, że udało wam się stworzyc coś co pewnie dekorator wziąłby z 800 zł na bank.
Na temu jest dużo rzeczy o połowę taniej, a czasem jeszcze kuszą dodatkowo tymi kuponami, a jeszcze zwrot na letyshop to już w ogóle żal nie wziąć.
U nas też czasami nie chcą pomopowac balonów które się przynosi, tylko chcą swoje. Ale z drugiej strony dobrze że są uczciwi, lepiej tak niż jakby mieli napompować miałby pęknąć i chcieli by za to kase., albo balon by się nie unosił do góry.

Pięknie wyszło :blush: :blush::blush::blush:

1 polubienie

Jak ja lubię patrzeć na tak piękne ścianki :blush:

1 polubienie

Teraz to można tak pięknie przygotować urodzinki tyle tego jest że nie wiadomo na co się zdecydować :blush:

1 polubienie

Bardzo dobry, kinder malina i cos tam jeszcze :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Moj projekt a Pani ktora zajmuje sie tortami wykonala go i wyszedl idealny :heart: synek byl przeszczesliwy​:heart_hands:

Ooo piękny a to czarne to masa cukrowa ?

I jeszcze super smaki