Ale świetna scianka ![]()
![]()
my kupiliśmy sobie okrągły stelarz i biały pokrowiec i sami sobie wymyślamy co impreza.![]()
![]()
Też mam taki stelarz , ja odrazu kuplam białe tło i fajnie napisy widać. Fajna sprawa takie coś bo wszystkie imprezy samemu fajną dekorację można zrobić ![]()
![]()
![]()
Ja balony zaczęłam na temu zamawiać i ogólnie dekoracje bo o ponad połowę jest taniej a do tego te same rzeczy i nawet zdjęcia produktów są z temu tylko że droższe i przestałam przepłacać.
Polecamy Albika z całego serca, mój synek sięga po niego bardzo często ![]()
Ja gdybym miała domek albo chociaż ogródek to też pewnie bym zainwestowała w takie rozwiązanie a tak w mieszkaniu to nie będę takich ścianek robić.
W lokalach albo właśnie coś mają albo na te większe okazję jak nie ma czasu na przygotowania samemu to mozna zamówić
Mysle że zakupimy Małemu ![]()
Ja już złożyłam takie zamówienie u dziadków na święta dla syna, to też prawie 2 lata będzie miał
Ja też mieszkam w mieszkaniu ![]()
jeszcze bo dopiero będziemy zaczynać budowe , ale taką ściankę w salonie stawiam a na chrzcinach w lokalu również mi się przydało no i napewno znów się przyda ![]()
Moje dziecko tak porządnie albikiem zainteresowało się mając 3 latka, a dostała pod choinkę jak miała niecałe 2, ale jest to bardzo wartościowy prezent bo teraz jak ktoś pyta co kupić na jakąś okazję to proponuję książeczkę do albika
Piękną
A ta kokarda na balonach to z czego, wydruk na papierze czy jakieś tworzywo?
Mój salon nie pomieści ścianki i gości ![]()
To był wydruk ale bardzo dobrej jakości pani miała zdobione, dwustronnie i takie mega grube
@Mama.Wiki woow ekstra wyszła ci ta dekoracja!
@Mamamiski faktycznie na białym tle lepiej by to wyglądało, ale również fajnie, że udało wam się stworzyc coś co pewnie dekorator wziąłby z 800 zł na bank.
Na temu jest dużo rzeczy o połowę taniej, a czasem jeszcze kuszą dodatkowo tymi kuponami, a jeszcze zwrot na letyshop to już w ogóle żal nie wziąć.
U nas też czasami nie chcą pomopowac balonów które się przynosi, tylko chcą swoje. Ale z drugiej strony dobrze że są uczciwi, lepiej tak niż jakby mieli napompować miałby pęknąć i chcieli by za to kase., albo balon by się nie unosił do góry.
Pięknie wyszło
![]()
![]()
![]()
Jak ja lubię patrzeć na tak piękne ścianki ![]()
Teraz to można tak pięknie przygotować urodzinki tyle tego jest że nie wiadomo na co się zdecydować ![]()
Bardzo dobry, kinder malina i cos tam jeszcze ![]()
Moj projekt a Pani ktora zajmuje sie tortami wykonala go i wyszedl idealny
synek byl przeszczesliwy:heart_hands:
Ooo piękny a to czarne to masa cukrowa ?
I jeszcze super smaki