świetnie, że udało się wykonać taki jaki sobie maluch zamarzył ![]()
Tak, jak dla mnie mial wygladac ;
synek skakal z radosci na jego widok ![]()
![]()
Haha no rozumiem każde mieszkanie jest inne a też zależy ile gości zapraszacie
u nas niewielka ekipa jest zawsze ale szału z miejscem też nie ma za bardzo .
To najwazniejsze ze goście byli zadowalonie i jubilatka🥰
Oo i pyszne smaki ![]()
![]()
Ja zamówiłam sobie pompkę elektryczną na temu i szybko mi pompowanie takiej girlandy wychodzi . Dekoratorzy biorą nie mało kasy a przecież samemu też mozna fajnie ustroić
Taka pompka to fajna sprawa, wtedy szybko idzie
Muszę sobie coś takiego poszukać.
Moja siostra mi pokazała ostatnio na allegro taka przenośna co pompuje odsysa powietrze, muszę zakupić sobie na wyjazdy z małą
Radość dziecka najważniejsza ![]()
my mamy i szczerze polecam
O to muszę ogarnąć i kupić
Polecam patent z nebulizatorem
działa jak pompka ![]()
Haha o tym nie pomyślałam
Żaden piercer nie przekłuje uszu maluszkowi, większosc zrobi to ok. 8 roku życia dziecka, a przekłuwanie pistoletem u kosmetyczki może zrobic wiecej szkody - ja mam 29 lat i do tej pory paprze mi się ucho jak zaloze kolczyki. Może zamiasy zapewne kolejnych zabawek zapisz córke na jakies zakęcia w stylu pływanie/gordonki, ewentualnie polecam kupować sztabki złota ![]()
Ja właśnie też mam problem z dzieją w uchu, i może zapaliłaś mi lampkę, że to od pistoletu ![]()
jedną dziurkę miałam zrobioną pistoletem, a 5 normalnie igła u piercera. W tej jednej mige mieć tylko złote kolczyki, bo jak mam inne, to zaraz swędzi, ropieje, a z resztą się tak nie dzieje…
Mam dokladnie takie same zdanie jesli chodzi o przekłuwanie uszu . Ja myslalam nad autkiem na akumulator dla corki albo zlotej bransoletce z grawerem . No i napewno sesja zdjeciowa . Pierwsze i osiemnaste urodziny sa chyba najbardziej celebrowane dlatego chciałabym zachowac te wspomnienia na zawsze w postaci zdjec .
My również robiliśmy sesję na roczek . Robię sesje dzieciakom bo to fajna pamiątka . Dla siebie robiłam z okazji dniaatki co roku ale ostatnio dwa lata jak w ciąży chodziłam
to z tych z okazji dnia mamy robiłam sesję brzuszkowe . Zdjęcia to wspaniała pamiątka na lata ![]()
My w sumie mielismy sesje roczkowo - ślubna tylko. Marzyla mi sie w ciąży ale nie zdążylismy ze wzgledu na sytuacje ze zdrowiem mamy.
Ale zawsze staram sie na rozne okazje zrobic troche zdjec ![]()
Synkowi do roczku robilam co miesiac pare zdjęć z tabliczkami " mam 3 miesiace itd". Na roczek i teraz na 2 lataka też porobilam po parę zdjęć ![]()
I staram się zebymy z roznych uroczystosci zawsze mieli wapolne rodzinne zdjecie pamiatkowe ![]()
Lubie wywolywac zdjecia i wkladac do albumu ![]()
Ja właśnie tych zdjęć z tabliczkami nie robiłam, bo każdy takie ma i żałuję. Teraz chce robić obu dzieciakom obok siebie. Podobaja mi się takie rolki na insta. Szok jak się zmienia dziecko
My z pewnych względów niezależnych od nas połączyliśmy roczek i chrzest naszego syna. Gościliśmy najbliższą rodzinę, na przyjęciu w lokalu. Przygotowałam samodzielnie ozdoby balonowe, ściankę do zdjęć pamiątkowych i dekoracje z kwiatów . A co do prezentu uznaliśmy, podobnie jak wiele z Was, że dziecku to tak naprawdę obojętne co dostanie, więc postawiliśmy na prezent przyszłościowo inwestycyjny, z którego kiedyś będzie większy pożytek niż z kolejnej zabawki.