Pierwszy ząbek - kiedy?

dentinox chwilowo był niedostępny , ale można go już dostać w aptekach.. szczoteczki na palec też są fajne ja mam z fridy - fajny bo jest z obustronny... myje , masuje się od razu górę i dół

Mama em faktycznie fajna muszę zakupic do wyprawki bo jeszcze nie skompletowałam wszytskiego

MiśkaPyśka moja ciocia pracuje w aptece i mówiła że normalnie dostają dostawy tej maści więc nie wiem o co chodzi z tym wycofaniem. Gdzieś czytałam że niby ten produkt za granicą został wycofany ale ma trochę inny skład niż też w Polsce i dlatego u nas został. Ale ile w tym prawdy to nie wiem... 

a ten dentinox to jak często podajecie i od którego miesiąca życia jest zalecany?

Madzia wszystko jest ok ja jest dostępny od ręki mnie denerwuje jak idę do apteki i albo trzeba czekać na dostawe albo mowia ze w hurtowni nie ma ;(

Madzia ja też nie rozumiem. Kiedyś taką informację dostałam w aptece

To samo było ostatnio z femibionem 3, nigdzie nie był dostępny nawet w internecie i powiedziała mi znajoma z apteki, że czasem tak się zdarza z różnymi lekami, że mają chwilowe braki

Anita chyba najlepiej zamówić z internetowej apteki...

MamaRóży fajny jest naprawdę i łatwo go utrzymać w czystości...

Dentinox chyba od 3 miesiac 3 razy dziennie, ale przyznam ze zdazyło mi się z raz więcej nadsmarować ale naprawde uzywałam maciupkich ilości.Aletak generalnie to 3 razy i po posiłku

ja samruje z reguły jak jest marudny. ale może faktycznie jeśli zacząć smarować systematycznie to małemu przyniesie to większą ulgę.

Czasami naprawdę wole z netu bo raz ze taniej a dwa to wiem że będzie;) z receptami gorzej bo czesto tak mam ze wiekszosc na zamówienie;( 

Anita ja recepty niestety robie w stacjonarnych, ale te leki na recepte to raczej mają podobną cenę. 

Dentnox tak można trzy razy na dobę ja używam sporadycznie, ale może trzeba systematycznie.

Mamaem masz rację leki na receptę to nie różnią się zbytnio ceną to będę sprawy już groszowe, więc się nie opłaca zamawiać tylko dla nich. Inna sprawa jak ktoś jeszcze coś innego zamawia to korzyść będzie z pewnością na paragonie 

Ale skoro ten dentinox działa po paru minutach to ja bym nie smarowała na zas...  tylko własnie jak jest marudne dziecko

Tzn tak podobnie ceny ale nie wszystko da się kup bez recepty ja np. Jak kupuje leki na astme to zazwyczaj są na zamówienie ale też oczywiście wtedy już stacjonarnie zamawiam nigdy inaczej nie realizowałam recepty nawet bym się obawiała ze lek za późno przyjdzie albo wziewne uszkodzone lepiej kupić na miejscu;)

no właśnie działa po jakimś czasie i na trochę , wiec no ja okazjonalnie mu daje . Nawet 3 razy nigdy nie dałam 

Na pewno ten dentinox jest od 3 miesiąca? 

Moja córka jakoś dzielnie sobie radzi z ząbkowaniem i nie trzeba smarować 

U nas szczególnie wieczorem ostatnio zaczyna bardziej płakać i pcha ręce do buzi 

Dziewczyny a kiedy podejrzewacie że idą ząbki? W sensie jakie objawy? Bo u nas maluch często te rączki do buzi pcha, ślini się przeokropnie a z marudzeniem to różnie bywa. Czasami jest bardziej marudny czasami mniej. I się w sumie zastanawiam jak odróżnić właśnie wychodzące ząbki od po prostu gorszego humoru.