Ja to samo, weszlam rano jak dzieci byly w szkole pozniej swietowałam urodziny corki i weszlam wieczorem i nie wiedziałam co i jak ![]()
![]()
![]()
A zobaczycie za kilka dni
będziemy pisać kila razy o tym samym bo nie będziemy w stanie przeczytać wszystkiego.
no chyba , że teraz po wynikach mamy jakieś odejdą jak nie wygrają
Oj tak będzie zamieszanie no ale przez to też forum się rozwija. Tylko chodzi o to że nowe osoby nie czytają w ogóle co piszemy i odpowiadają czasami nie wiadomo na co i że nie szukają w lupce co juz było. @Magdallenka0897 pewnie odejdą ale to raczej nie będzie ich dużo ale za to dojdzie duzooo nowych. No może być ciekawie😁
Ja dzisiaj cały dzień w rozjazdach i też w każdym wątku 40+ komentarzy do przeczytania
sama tu dolaczylam 2 miesiące temu jak były laktatory do wygrania ale już dziś jestem w stanie zauważyć o co wam stałym bywalczyniom chodziło wtedy bo już teraz jest o wiele większy ruch w porównaniu do tego co było w zeszłym tygodniu
myślę że o ekspres może być jeszcze większe poruszenie niż przy laktatorach ![]()
Dla nowych mam to dopiero bedzie wyzwanie ogarnac forum. My przynajmniej wiemy co i jak , bo piszemy na biezaco ![]()
![]()
no ti fakt. ja sama nie uwazam bym byla niewiadomo ile ale ostatnio przez listopad i tak wydaje mi sie ze ciut mniejszy byl haos niz w pazdzierniku. byc moze nagroda miala na to wplyw
pozostalo wrazie w zwracac uwage takim osobom ![]()
matko i corko dobrnęłam przez calosc i juz wiem co zrobilo zamet. z 5-10 nowych wątków z czego prawie wszystkie powielone ![]()
![]()
ja nie jestem dlugo ? obecnie przyszlam jakos chyba na samym początku pazdziernika wiec sama tu sporo nie wiem
w poprzedniej ciazy mialam na roznym forum konto ale przestalam korzystac tu przyszłam i zostalam.
fakt faktem co mnie bardzo zaskoczylo zostałam w osobach wyróżnionych dostajax 1 szt ktora czeka caly czas na test ale nawet nie dostając bym zostala bo po prostu jest tu fajnie ![]()
Chyba nie jesteś z nami jakoś długo. Ogólnie forum kiedyś było mało oblegane np jeszcze rok temu. Już od jakiegoś czasu jest tak że nowe użytkowniczki tutaj przychodzą i piszą i oczywiście każda nie jest dla nagrody ![]()
80% użytkowniczek jest tu dla nagrody nie oszukujmy się. Ale chodzi o to że jak nagroda jest fajna to bij zabij,pisz byle co byle by pisać a później rozczarowanie , no jak to nie wygrałam, no właśnie tutaj jak już się przekonałas chodzi o jakość a nie o ilość. Ale zazwyczaj jest tak że jak któraś mama nie wygra to tutaj już nie zostaje. Jak nagroda jest fajna to i nowych mam dużo a jak mniej fajna to nowych osób prawie w ogóle nie ma. Je wiem czy zauważyliście ale np w listopadzie było mało nowych mam piszących. A teraz 1 dzień po ogłoszeniu co do wygrania jest już mnóstwo. Ciekawa jestem ile z nich zostanie
No niektórzy przychodzą tu tylko dla nagrody i dlatego tak się dzieje
widzą że jest coś do wygrania „to będę pisać co mi się podoba” no ale zobaczymy , czekamy dopiero pierwszy dzień a już jest wesoło ![]()
Mamusie musimy to przetrwac zostalo 29 dni ![]()
![]()
![]()
Tak dokładnie też to zauważyłam , że od razu w listopadzie zrobiło się spokojniej.
@ewelka8990 bedziemy odliczać do świąt jak w kalendarzu, a potem do końca roku
ta raz dwa zleci ![]()
![]()
I tak właśnie stworzylysmy nowy kalendarz adwentowy Canpolbabies ![]()
![]()
![]()
Ooooo hahaha dobre wchodzę w to ![]()
może taki wątek zróbmy ![]()
![]()
To jest nawet dobry pomysł ![]()
To ja raz się nacięłam na batonika Pawełek, ale to nie w ciąży tylko podczas laktacji. Są to batoniki, które są ogólnie dostępne w sklepie, dzieci mogą je kupić, a one normalnie mają w składzie alkohol.
O proszę, długo ich nie jadłam , dobre kilka lat i nawet nie pomyślałabym że w nich jest alkohol
Ja ostatnio mało jestem ale dziś nadrobić to ciężko
będzie się działo…
Mi sasiadka przynosi dla dzieci ![]()
![]()
chyba nie wie ze one wlasnie maja alkohol
Jeju w tym miesiącu jest na prawdę tak, że na coś się odpisze , o coś zapyta to zaraz 10 innych wiadomości po kilku minutach i tak pod każdym wątkiem
aż się boję co będzie jutro jak wejdę po kilku godzinach ![]()
Kobietki trzymam kciuki żebyście wygrały w grudniu ![]()
![]()
i macie rację dużo osób odchodzi zaraz po tym jak nie wygra ![]()
Mam wrażenie że już się robi , no pewnie będzie większy szał w miesiącu jak przy tych laktatorach . Będzie się działo ![]()
![]()