Trzeba jakoś wytrwać ten miesiąc, ale jak będzie taki szał to nie będzie mi się chciało tu wchodzić…
Ogólnie ja w tym czasie jak było to zamieszanie o laktatory to mnie nie było ale szczerze to jak teraz się wchodzi to niewiadomo komu odpisać i o co chodzi ciężko być na bieżąco ![]()
Raczej ciężko być teraz na bieżąco, wystarczy chwilę odpuścić już wszędzie pełno komentarzy . ![]()
Jak będą do wygrania jakieś smoczki i same butelki to pewnie większość odpuści pisanie bo widać , że większość jest tu dla nagrody. Chcesz na cos odpowiedzieć a tu już 15 odpowiedzi niżej i całkiem inny temat ![]()
Powiem wam że od 2 miesięcy to chyba najgorętszy dzień na forum jak dla mnie. Akurat miałam leniwy dzień to w miarę na bieżąco odczytywałam ale i tak już się pogubiłam co gdzie i jak ![]()
O tak będzie i nagle błoga cisza i spokój i tylko stałe użytkowniczki narzekające że nic się nie dzieje na forum ![]()
![]()
![]()
![]()
Poczekaj na końcówkę miesiąca. Zobaczysz co się w tedy będzie działo ![]()
![]()
Oj widzę że dzieje się na forum! Będzie ciekawie, @karcia masz rację że końcówka może być ciekawa, chociaż z drugiej strony to sylwester nowy rok, to może każdy będzie miał inne sprawy na głowie.
Meliska i lecimy z tym grudniem ![]()
![]()
Ja u siebie nie zauważyłam problemu z ładowaniem strony nawet przy tych watkach, które mają mnóstwo komentarzy
Aż strach myśleć, skoro ledwo się miesiąc zaczął, a człowiek nie wie co gdzie i komu napisał ![]()
takiego ruchu to nie było przy laktatorze w październiku nawet ![]()
Chyba , że canpol nas zaskoczy i będą teraz co miesiąc takie fajne nagrody
@Mamaem no właśnie ciekawe jak to będzie wyglądać pod koniec roku, nikt nie będzie spędzał miło sylwestra z rodziną tylko siedział na forum do ostatniej minuty
@ewelka8990 dużo tej meliski potrzebujemy
@Mamamiski ja też nie zauważyłam, ale chyba już dobrze się ładują wątki bo nikt o tym nie pisze @MamaKins w tym miesiącu trzeba dzieci dać do dziadków i na forum siedzieć ![]()
![]()
Taką osoba bede ja w sylwesra!!
mąż idzie na nocke a ja sama ze starszakiem i wtedy juz w 37 tygodniu ciazy ![]()
Pewnie bede siedziec i czekac bo co mi pozostanie? ![]()
A nawet mi nie mów! Ja zeszły miesiąc odpuściłam po pierwsze ze względów zdrowotno - ciążowych, po drugie, że nie chciałam wygrać i dać szansę innym mamuśkom, pod koniec miesiąca powoli wracałam do żywych to i się częściej pojawiałam ale dziś to jestem zaskoczona co to się dzieje ![]()
![]()
Ja chyba w tym miesiącu nawet nie podejmuje wyzwania bo i tak nie karmie mm
poszłam tylko ogarnąć kuchnie na pół godziny i znowu mam do przeczytania milion wątków ![]()
Tak trzeba już opiekunki szykować ale nie po to żeby się bawić tylko żeby na forum siedzieć ![]()
![]()
Trzeba zrobić event Sylwester na forum dla wszystkich co nie mają planów ![]()
![]()
@Efektdomi to ja w tym roku spędzam podobnie sylwestra na spokojnie z bobo w brzuszku nigdzie się nie wybieramy
@MamaKins a w którym miesiącu jesteś ?
@Mamusia22 ja tylko poszłam dać jedzenie kotu i już nie wiem co się dzieje ![]()
@Karcia hahahs bez kitu ![]()
![]()
Ósmy miesiąc i jak do tej pory najcięższy psychicznie i fizycznie ![]()
No i pewnie…. Jak dzieci beda miec 18stke to sobie odbijemy ![]()
![]()
![]()
![]()