Pisanie na forum

A zobaczysz jak to szybko zleci :rofl:

Same trochę dziewczyny nakręcamy ta ilosć postów. Bo w kolejnym watku dyskusja praktycznie ta sama - dotyczaca aktywnosci i tego, że w tym miesiącu bedzie się działo itp. :slight_smile:

4 polubienia

Tak! Dużo jest takiego nakręcania, widziałam też że sporo postów się powieliło, a nie było mnie 2 dni. Po 2 dniach wyświetlało mi 9 nowych postów, z czego 6 powielonych, i 40 odświeżonych wątków, niektóre po 150 komentarzy… :hear_no_evil:

1 polubienie

Kiedyś ja nie wchodziłam 3/4 dni i na luzie mogłam wszystko nadrobić a teraz to nie wyobrażam sobie tego

1 polubienie

Oj zleci zleci. Mnie to za rok czeka :grin::grin:

1 polubienie

No teraz strasznie się nadrabia takie zaległości. Ja w większości po prostu odczytuje jakieś ostatnie komentarze, albo w ogóle tego nie nadrabiam, zależy ile mam czasu. Jakby tak miało być codziennie, to człowiek musiałby tu kilka godzin spędzać :sweat_smile::upside_down_face:

1 polubienie

Ja to samo robię :sweat_smile: dzisiaj aż ciężko się wstrzelić w rozmowę. W ogóle w tej chwili jest dużo osób aktywnych. Napisze coś w jednym wątku, a tu w dwóch kolejnych już po kilka komentarzy. Takiej akcji jeszcze nie widziałam jak dziś :smile:

1 polubienie

Taaak, teraz bardzo dużo. Podejrzewam, że to przez nagrodę, jaką ma być w tym miesiącu. Nawet nie wiedziałam, że Canpol ma ekspres do mleka :rofl:

a dajcie spokoj :rofl:
nawst nie mozna odłożyć na usypianie dziecka :rofl:
to jak pójdę rodzic to telefon mi eksploduje :rofl::rofl:
wszystko na ten grudzien sie skumulowalo, chyba specjalnie zrobili wystrzal na koniec roku :smile:

2 polubienia

Bo to jest nowość, jeszcze nawet nie widzę na stronie :see_no_evil:

Aaa widzisz, to pewnie dlatego nie wiedziałam, że Canpol taki sprzęcik ma.

Spokojnie, ja też nie wiedziałam ale już tu gdzieś ktoś pisał na forum , że to nowość i nawet pisali ile gdzieś to kosztuje ale jest niedostępne :see_no_evil:

1 polubienie

Hehehe już sobie to wyobrażam jest 31 grudzień chwilę przed północą a mamusie piszą jeden za drugim komentarzem :face_with_hand_over_mouth::star2: będzie ciekawie :face_with_hand_over_mouth: chociaż ja się śmieje ale jak mi wypadnie karmienie chwilę przed północą to i ja zajrzę na forum, bo przeważnie tylko wtedy mogę tu zaglądać :face_with_hand_over_mouth::laughing::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Koleżance ginekolog wręcz zalecał wino na jej ciążowe problemy :scream:
@Mamusia22 ta to tak na luzie jest napisane jak instrukcja maseczki np. :joy:

Włosy deba staja, jak się czyta takie opowieści, że ginekolog zaleca „kieliszek wina” albo zaleca nie rzucać palenia :hear_no_evil:

No mojej znajomej która paliła jeden za drugim kazał nie rzucać bo stwierdził że psychicznie się zamęczy i będzie to jeszcze gorsze dla dziecka i że kiedyś kobiety normalnie paliły w ciąży i przy dziecku w co drugim domu. Kazał jej po prostu przestawić się tak że u sobie zapaliła np 2-3 papierosy dziennie k że to będzie lepsze bo jej wlurzenie że nie może palić bardziej się odbije na dziecku niż jej 3 papierosy

Albo jak mówią że palenie trzeba rzucić stopniowo bo będzie szok dla organizmu … co to są za pierdoly i kto to wymyśla

1 polubienie

Przed pierwszą ciążą paliłam jak lokomotywa , rzuciłam papierosy z dnia na dzień i nic mi się nie działo ,
Nie przytyłam 30kg , nie byłam nerwowa poprostu jakbym nigdy nie potrzebowała tego papierosa

1 polubienie

To mojej znajomej to samo powiedziała, tylko jak ona się dowiedziała , że jest w ciąży to od razu sobie powiedziała żadnych papierosów i nigdy więcej już nie zapaliła

Kiedyś palili i pili, a później doszli do wniosku, że stąd pochodzą też choroby. Kompletna bzdura, bo stres, że nie może zapalić mija, a substancje smoliste dostarcza cały czas. Dodatkowo nawet nie starasz się wtedy ograniczyć, czy rzucić, bo masz „ciche przyzwolenie” ginekologa