Gratulacje, że udało się rzucić palenie i to bez żadnych “skutków ubocznych”!
Jednak dziecko w życiu zmienia wszystko i człowiek jest gotowy do takich poświęceń.
Serio wino ? I to jeszcze ginekolog? Ale chyba miał na myśli jakieś 0%
@Mamma_NK jakbyś mogła to też spróbuj odpowiadać 2 osobom w jednym poscie oznaczając je
a niekoniecznie pisać po 2 posty jeden pod drugim.
Ja się staram odpowiadać w jednym komentarzu, ale dużo osób i to stałych dziewczyn zdarzy się pisać jeden pod drugim i czy to aż tak zle jest ? Nieraz tak poprostu wygodnie . Prosze tylko nie naskakujcie na mnie ja tylko luźno pytam , bo też jestem nowa i tylko pytam , i jeszcze raz bardzo proszę nie naskakujcie na mnie ![]()
![]()
![]()
![]()
A ma ktoś na Ciebie naskakiwać ? Chyba nie ma tutaj takich sytuacji albo ja już nie jestem na bieżąco. Ogólnie przeszkadza to dlatego że jest np twoich 5 komentarzy pod rząd później moich 5 pod rząd i robi się 10 komentarzy które.ozna zawrzeć w dwóch. Lepiej się to czyta, nie robi się spam. Tak mi też się zdarzy napisać coś jeden pod drugim ale to jest właśnie dwa komentarze a nie 5. Można zacytować albo oznaczyć kogoś komu chce się odpowoedOec. Wyobraź sobie że 20 użytkowniczek odpowiada po 5 komentarzy jeden pod drugim no robi się setka do czytania a jeżeli odpowiemy w jednym robi się tylko 20 do przeczytania. Jest różnica ? Tym bardziej że tutaj na forum redakcja nie przyznaje nagród za ilość napisanych komentarzy a za ich jakoś. Więc czasem wystarczy napisać 10 wartościowych i wygrać a nie 200 bezsensownych po jednym zdaniu. Więc wstawianie jednego pod drugim jest po prostu bez sensu i nic nie wnosi do wątki oprócz bałaganu. ![]()
Wiadomo, że to jest wygoda, ale po całym dniu wchodzisz i widzisz wątek, w którym jest 70 nowych komentarzy, to czasami się odechciewa wchodzić, gdzie tych komentarzy mogłoby być dużo mniej, gdybyśmy się po prostu oznaczały w jednym, a nie pisały 10 pod rząd. Chyba nawet jest jakieś ograniczenie na forum ilości komentarzy jeden pod drugim
Ok tylko zapytałam , nie chciałam aby ktoś odebrał to źle że dla mnie takie pisanie jeden pod drugim DWA komentarze to nic aż tak strasznego . Bo wiem też że akurat 5 komentarzy jeden pod drugim to się nawet nie da wypisać. Ale ok mi też się zdarzy max dwa pod drugim napisać bo nieogarniam zawsze tych oznaczeń zapominam co kto pisał
ale staram się aby tego unikać .
Jak sobie odpisujesz np na mój komentarz i będąc już jakby w tym okienku do pisania cofasz sobiei przechodzisz do czatu więc możesz sobie operować co kto pisał i klikając znów w okienko do pisania piszesz ![]()
Musisz chyba zacząć tworzyć instrukcje ![]()
Ooo no widzisz
dziękuję
fajnie mi to objaśniałas a ja zawsze się zastanawiałam jak wy to pamiętacie co komu odpisać ![]()
jeszcze raz dziękuję ![]()
@Nadzianii Nikt nie bedzie na Ciebie naskakiwal
po prostu kiedyś jak był duży spam to właśnie rozmawialysmy z dziewczynami o tym, zeby starac się tak robić. Dlatego tak zasugerowalam. Od wczoraj w 2 watkach juz prosilam dziewczyny żeby się postarały tak robić.
Jak sama widzisz postów jest dużo. I latwiej się polapać jak jednak nie ma po kilka postow twj samej osoby jeden pod drugim.
Jak z cytowaniem jest problem to wystarczy oznaczyć osobę której odpowiadasz dajac @ i jak wpiszesz pierwszą literę nicku to zaraz wyskoczy ![]()
Ok jest was dużo i nie chciałam abyście mnie źle zrozumiały . A bynajmniej ja też trochę zrozumiałam o co chodzi . Głównie chodziło mi o to że nie pamiętam potem co komu mam odpisać ale @Karcia juz objaśniła i teraz wiem jak to robicie ![]()
Ogólnie na swoim profilu jest też samouczek który można przejść. To jest 5 min a wiadomo jakie funkcje ma forum ![]()
![]()
Jest ten samouczek , ale jak raz czego nie zrozumiałam to mi powiedział
((((Niestety, ale jako kiepsko zaprogramowany bot, nie do końca jestem w stanie ją zrozumieć. ![]()
Możesz spróbować ponownie, a jeśli chcesz pominąć ten krok powiedz pomiń. Natomiast jeśli chcesz zacząć od początku, powiedz zacznij samouczek )))))
I za nic się nie porozumieliśmy ![]()
![]()
![]()
a tu fajnie wszystko szybko objaśniacie ![]()
![]()
@Karcia super wszystko wyjaśniła
ja na początku też nie wiedziałam , jak dziewczyny mogą zapamiętać żeby na wszystko wszystkim odpisać i potem jakoś do tego doszłam, że można właśnie ukryć i znowu dalej odpisywać , fajne to
ja dzisiaj weszłam tu i 30 powiadomień, na forum nie wiem co się dzieje , tylko nowych wiadomości, że nawet nie wiem w co mam wejść ![]()
Nie, czerwone i to jeszcze wytrawne ![]()
Mi nawet jakby lekarz odwiedziła , że mogę to bym nie wypiła ![]()
Straszne , ja to bym się bała jak bym wypiła zwykłe wino bez alkoholu że tam jednak coś w tym niby procent jest , a tu takie coś i jeszcze lekarz , nie do uwierzenia ![]()
Powiem tak, ona tego nie zrobiła ale niestety piła piwo na działce myślała że 0 jeszcze córce dała która miała kilka latek dopiero a później przeczytała że to radler 4%, ja też chciałam na wyjeździe z mężem na rocznicę wypić drinka 0, po tym jak kelner był pewien że 0, przyniósł go, a później przyszedł jeszcze raz że on się jeszcze upewnił i sam zobaczył butelkę czy na pewno 0 a nie 0.5 to już nie zamawiałam nigdzie
No lepiej nie ma co ryzykować, w jakieś restauracji to lepiej kupić sok świeżo wyciskany z owoców niż drink i nie wiadomo czy do końca 0%