Pisanie na forum

Gratulacje, że udało się rzucić palenie i to bez żadnych “skutków ubocznych”! :grin: Jednak dziecko w życiu zmienia wszystko i człowiek jest gotowy do takich poświęceń.

Serio wino ? I to jeszcze ginekolog? Ale chyba miał na myśli jakieś 0%

@Mamma_NK jakbyś mogła to też spróbuj odpowiadać 2 osobom w jednym poscie oznaczając je :slight_smile: a niekoniecznie pisać po 2 posty jeden pod drugim.

1 polubienie

Ja się staram odpowiadać w jednym komentarzu, ale dużo osób i to stałych dziewczyn zdarzy się pisać jeden pod drugim i czy to aż tak zle jest ? Nieraz tak poprostu wygodnie . Prosze tylko nie naskakujcie na mnie ja tylko luźno pytam , bo też jestem nowa i tylko pytam , i jeszcze raz bardzo proszę nie naskakujcie na mnie :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::blush:

1 polubienie

A ma ktoś na Ciebie naskakiwać ? Chyba nie ma tutaj takich sytuacji albo ja już nie jestem na bieżąco. Ogólnie przeszkadza to dlatego że jest np twoich 5 komentarzy pod rząd później moich 5 pod rząd i robi się 10 komentarzy które.ozna zawrzeć w dwóch. Lepiej się to czyta, nie robi się spam. Tak mi też się zdarzy napisać coś jeden pod drugim ale to jest właśnie dwa komentarze a nie 5. Można zacytować albo oznaczyć kogoś komu chce się odpowoedOec. Wyobraź sobie że 20 użytkowniczek odpowiada po 5 komentarzy jeden pod drugim no robi się setka do czytania a jeżeli odpowiemy w jednym robi się tylko 20 do przeczytania. Jest różnica ? Tym bardziej że tutaj na forum redakcja nie przyznaje nagród za ilość napisanych komentarzy a za ich jakoś. Więc czasem wystarczy napisać 10 wartościowych i wygrać a nie 200 bezsensownych po jednym zdaniu. Więc wstawianie jednego pod drugim jest po prostu bez sensu i nic nie wnosi do wątki oprócz bałaganu. :grin:

1 polubienie

Wiadomo, że to jest wygoda, ale po całym dniu wchodzisz i widzisz wątek, w którym jest 70 nowych komentarzy, to czasami się odechciewa wchodzić, gdzie tych komentarzy mogłoby być dużo mniej, gdybyśmy się po prostu oznaczały w jednym, a nie pisały 10 pod rząd. Chyba nawet jest jakieś ograniczenie na forum ilości komentarzy jeden pod drugim

Ok tylko zapytałam , nie chciałam aby ktoś odebrał to źle że dla mnie takie pisanie jeden pod drugim DWA komentarze to nic aż tak strasznego . Bo wiem też że akurat 5 komentarzy jeden pod drugim to się nawet nie da wypisać. Ale ok mi też się zdarzy max dwa pod drugim napisać bo nieogarniam zawsze tych oznaczeń zapominam co kto pisał :see_no_evil: ale staram się aby tego unikać .

Jak sobie odpisujesz np na mój komentarz i będąc już jakby w tym okienku do pisania cofasz sobiei przechodzisz do czatu więc możesz sobie operować co kto pisał i klikając znów w okienko do pisania piszesz :grin:

4 polubienia

Musisz chyba zacząć tworzyć instrukcje :rofl:

2 polubienia

Ooo no widzisz :laughing: dziękuję :blush: fajnie mi to objaśniałas a ja zawsze się zastanawiałam jak wy to pamiętacie co komu odpisać :rofl::see_no_evil: jeszcze raz dziękuję :smiling_face:

2 polubienia

@Nadzianii Nikt nie bedzie na Ciebie naskakiwal :slight_smile: po prostu kiedyś jak był duży spam to właśnie rozmawialysmy z dziewczynami o tym, zeby starac się tak robić. Dlatego tak zasugerowalam. Od wczoraj w 2 watkach juz prosilam dziewczyny żeby się postarały tak robić.
Jak sama widzisz postów jest dużo. I latwiej się polapać jak jednak nie ma po kilka postow twj samej osoby jeden pod drugim.
Jak z cytowaniem jest problem to wystarczy oznaczyć osobę której odpowiadasz dajac @ i jak wpiszesz pierwszą literę nicku to zaraz wyskoczy :slight_smile:

4 polubienia

Ok jest was dużo i nie chciałam abyście mnie źle zrozumiały . A bynajmniej ja też trochę zrozumiałam o co chodzi . Głównie chodziło mi o to że nie pamiętam potem co komu mam odpisać ale @Karcia juz objaśniła i teraz wiem jak to robicie :blush:

4 polubienia

Ogólnie na swoim profilu jest też samouczek który można przejść. To jest 5 min a wiadomo jakie funkcje ma forum :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 polubienie

Jest ten samouczek , ale jak raz czego nie zrozumiałam to mi powiedział

((((Niestety, ale jako kiepsko zaprogramowany bot, nie do końca jestem w stanie ją zrozumieć. :frowning:

Możesz spróbować ponownie, a jeśli chcesz pominąć ten krok powiedz pomiń. Natomiast jeśli chcesz zacząć od początku, powiedz zacznij samouczek )))))

I za nic się nie porozumieliśmy :rofl::rofl::rofl::rofl: a tu fajnie wszystko szybko objaśniacie :blush::blush:

2 polubienia

@Karcia super wszystko wyjaśniła :smiling_face_with_three_hearts: ja na początku też nie wiedziałam , jak dziewczyny mogą zapamiętać żeby na wszystko wszystkim odpisać i potem jakoś do tego doszłam, że można właśnie ukryć i znowu dalej odpisywać , fajne to :slight_smile: ja dzisiaj weszłam tu i 30 powiadomień, na forum nie wiem co się dzieje , tylko nowych wiadomości, że nawet nie wiem w co mam wejść :hear_no_evil:

Nie, czerwone i to jeszcze wytrawne :scream:

Mi nawet jakby lekarz odwiedziła , że mogę to bym nie wypiła :hear_no_evil:

Straszne , ja to bym się bała jak bym wypiła zwykłe wino bez alkoholu że tam jednak coś w tym niby procent jest , a tu takie coś i jeszcze lekarz , nie do uwierzenia :pleading_face:

Powiem tak, ona tego nie zrobiła ale niestety piła piwo na działce myślała że 0 jeszcze córce dała która miała kilka latek dopiero a później przeczytała że to radler 4%, ja też chciałam na wyjeździe z mężem na rocznicę wypić drinka 0, po tym jak kelner był pewien że 0, przyniósł go, a później przyszedł jeszcze raz że on się jeszcze upewnił i sam zobaczył butelkę czy na pewno 0 a nie 0.5 to już nie zamawiałam nigdzie

No lepiej nie ma co ryzykować, w jakieś restauracji to lepiej kupić sok świeżo wyciskany z owoców niż drink i nie wiadomo czy do końca 0%