Też zauważyłam , że tego już nie ma, ale to zawsze jest od nowych osób , które się nie znają , i jak zwrócimy im uwagę to jednak zawsze się to potem zmienia ![]()
Nie no ja tak staram się robić , nie pisze podwójnych postów chyba, ze przez pomyłkę ![]()
Czasem i nam się zdarza napisać post pod postem co już trochę siedzimy na tym forum , ale najgorzej wkurza jak ktoś to robi cały czas , 3 posty pod sobą potem znowu ktoś odpisze i tak sama osoba to samo robi , a jakby każdy z nas tak robił to by było tu jeszcze więcej wiadomości i większy spam
No każdej się zdarza. Ale to są góra dwa. A widzialyscie że niektóre osoby piszą 5 jeden pod drugim ? Wydawało mi się że można tylko 3
Powiem Wam dziewczyny, że ja też pisze tylko w wybranych wątkach:) nie da się chyba być we wszystkich na bieżąco. Ja najwięcej siedze tutaj wieczorem /w nocy jak juz Maly zaśnie a ja się ogarne.
Widzęm że faktyczmie pojawiają sie znowu posty jeden pod drugim danej osoby. Ale jak pojawiają sie nowe osoby to i wiecej się dzieje i chyba tego nie unikniemy - muszą nowe dziewczyny wciagnąc się i zobaczyc co i jak.
Powiem szczerze - zawsze udzielam się na różnych forach, głównie to był Facebook, ale teraz zaczęłam się też tu udzielać, ale głównie czytam i coś tam pisze. Wiem, że na wygraną nie mam co liczyć, bo są tu dziewczyny które są mega pomocne a ja głównie przyszłam tu żeby korzystać z doświadczenia bardziej doświadczonych mam. Mimo tego, że moim celem nie jest zdobycie nagrody a zdobycie cennej wiedzy, zdarza mi się napisać post pod postem i sorki za to, ale jeszcze się uczę tego forum i mi osobiście jeść ciężko napisać w odpowiedzi do 2-3 osób rozbudowana wypowiedź bo po pierwsze - zapominam od razu nicków, po drugie zapominam co ktoś dokładnie napisał (mój baby brain wciąż jest aktywny
). Osobiście jest mi niewygodnie zwinąć moją odpowiedź żeby doczytać co mam opisać kolejnej osobie. Więc dziewczyny super, że jesteście wyrozumiałe, ale błagam podzielcie się jakimiś wskazówkami jak to robicie, że odpisujecie kilku osobom i nie gubicie wątku ![]()
Dzięki
minimalizację wcześniej ogarnęłam, ale jak próbowałam wrócić do swojej odpowiedzi to zawsze kończyło się tym, że musiałam wszystko pisać od nowa
teraz już jest wszystko jasne ![]()
Ja mam to samo , mega zamieszanie i już nawet nie wiem kiedy komu i na co odpisuje , człowiek nie nadąża
Też kiedyś o tym nie wiedziałam
w sumie kiedyś nie było tyle odpowiedzi i nie było to aż tak potrzebne ![]()
Najgorzej jak wejdziesz po paru godzinach i wszystkim chcesz odpisać ![]()
A jeszcze gorzej jak po kilku dniach, kiedyś mogłam wchodzić dwa razy w tygodniu i nadążałam z czytaniem a teraz to na prawdę dużo tego
Myślę, że to kwestia tego, że to początek miesiąca
Na pewno w okolicy świąt mało kto będzie miał czas tu zaglądać.
Pewnie tak, jednak jest to czas na spędzanie z rodziną a nie na forum ![]()
W święta zobaczymy kto się obija i przychodzi na gotowe ![]()
![]()
O tak, mamusie na forum wszystko widzą:D
24.12 miedzy 17 a 22 zapanuje cisza ![]()
A po 22 każda wróci najedzona
myślę że te 3 dni to będzie tu spokojniej
Miedzy barszczykiem a krokietem cos tam napiszemy ![]()
![]()
![]()
![]()
Prezenty bedzie trzabylo wrzucic i mozna isc jesc dalej ![]()