I jeszcze wstawić kto ma jaką choinkę
odpocząć trochę trzeba od jedzonka
Ale dzisiaj ruch
Ostatnie 2 dni trochę nadążalam, dzisiaj nie ma szans. Co wchodzę to tyle nowych postów, ze nie daje rady z czytaniem na birezaco. A staram się bardzo
O tak Madziu , ja sie nie moge doczekac jej ubierania i napewno ja tutaj wam podrzuce , chetnie tez poogladam wasze . Ja tak bardzo kocham swieta , ze to az o obsesje zahacza ![]()
@Kalusia161 ruch jak w chicago , ale mi sie to podoba , tyle nowych pomyslow od dziewczyn , ze szok ![]()
Jest bynajmniej co robić w nocy , jak nie można spać ![]()
a będziesz miała żywa czy sztuczna choinkę ?
Pozdrawiam o 4:11
ale tym razem ze szpitala ze starszakiem ![]()
dobrze, ze pozwalaja spac na łóżku z nim bo z tym brzuchem chyba bym sie zapłakała ![]()
O nie , co sie stalo ? Mam nadzieje , ze juz wszytsko dobrze
@Magdallenka0897 mamy piekna sztuczna, zywa bym chciala ale moje psy by traktowaly ja jak kazde inne drzewo na podworku , a tego wole uniknac
a Ty ?
Mój syn ogolnie ma problemy z nerkami niestety i grudzien to dla nas okropny miesiac bo od 3 lat akurat w grudniu ladujemy w szpitali
w tamtym roku wyszlismy 24.12
także myślałam, że jednak w tym roku odczarujemy grudzień jednak ten miesiąc nusimy wyrzucić z kalendarza ![]()
@Efektdomi koniecznie daj znac jak juz wyjdziecie . Kurcze biedny maluch
Strasznie mi przykro, że grudzień zawsze tak u was wygląda
a co się dzieje, że mówisz, że synek ma problemy z nerkami?
Syn z moczem wydala też białko, takie nieszczelne nerki ma raz na jakiś czas… Z czego się to bierze nie wiadomo. Na szczęście reaguje na leczenie bo podobno są dzieci, którym leki nie pomagają i to dopiero jest hardcore i całe życie w szpitalu. Oczywiście syn miał po narodzeniu badania przesiewowe jednak jak widać nie wszystkie choroby wykrywa ![]()
Badania przesiewowe to akurat wykrywają wady metaboliczne, więc z chorób nerek tam tylko kilka jest… ![]()
Ale to i tak dobrze, że udało Wam się go zdiagnozować i jest odpowiednio leczony! A ma przy tym jakieś objawy? Czy po prostu robicie co jakiś czas badanie moczu i wychodzi, że akurat w danym momencie ma białko?
A no własnie nie ma żasnych objawów
jedynie kontrole badania moczu ![]()
I często musicie je wykonywać?
Ja jako matka wairiatka czesto robie bo wole zrobic raz za duzo niż za mało ![]()
@Karcia @Magdallenka0897 hahah spokojnie ja tak samo nie ogarniam czasami bo rzeczywiście te same tematy pojawiają się w różnych wątkach na forum ![]()
@Maja.zielonka zawsze jak się chce coś komuś dopisać można post edytować i spokojnie dopisać do swojej odpowiedzi.
@Karcia A te 5 komentarzy, to zauważyłam że można pisać tylko w swoim wątku
bo w swoim wątku raz się za bardzo rozpędziłam i można było więcej napisać ![]()
![]()
@Magdallenka0897 oj czy bedzie cisza to nie wiadomo , żebyś się nie zdziwiła , wtedy może niektórzy będą właśnie miały więcej czasu. Myślę że przed 24 będzie duży spokój , bo wiele do ogarnięcia każdy ma
@Patrycjaw25 tsk też zaczęłam robić ![]()
O widzisz tego nie wiedziałam. Człowiek jednak ciągle się uczy haha
Pewnie tak, przed świętami jeszcze jakieś gotowanie, pakowanie prezentów. A jak już będą święta to może właśnie będzie trochę więcej luzu na pisanie ![]()
A to nie wiedziałam, że można tyle , pamiętam tylko że moje początki były takie że też pisałam 3 pod rząd i więcej się nie dało ![]()
w sumie i racja, jednak sporo będzie do zrobienia przed świętami , ale zobaczymy kto idzie na gotowe i będzie siedział na forum ![]()
Właśnie tak na początku też pisałam 3 pod rząd ale później przeszłam tego samouczka i tam było cytowanie ![]()
człowiek się uczy cały czas.