Pisanie na forum

I jeszcze wstawić kto ma jaką choinkę :grin: odpocząć trochę trzeba od jedzonka

1 polubienie

Ale dzisiaj ruch :stuck_out_tongue: Ostatnie 2 dni trochę nadążalam, dzisiaj nie ma szans. Co wchodzę to tyle nowych postów, ze nie daje rady z czytaniem na birezaco. A staram się bardzo

O tak Madziu , ja sie nie moge doczekac jej ubierania i napewno ja tutaj wam podrzuce , chetnie tez poogladam wasze . Ja tak bardzo kocham swieta , ze to az o obsesje zahacza :see_no_evil:
@Kalusia161 ruch jak w chicago , ale mi sie to podoba , tyle nowych pomyslow od dziewczyn , ze szok :grin:

1 polubienie

Jest bynajmniej co robić w nocy , jak nie można spać :speak_no_evil::see_no_evil: a będziesz miała żywa czy sztuczna choinkę ?

Pozdrawiam o 4:11 :sweat_smile: ale tym razem ze szpitala ze starszakiem :crazy_face::crazy_face: dobrze, ze pozwalaja spac na łóżku z nim bo z tym brzuchem chyba bym sie zapłakała :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

O nie , co sie stalo ? Mam nadzieje , ze juz wszytsko dobrze
@Magdallenka0897 mamy piekna sztuczna, zywa bym chciala ale moje psy by traktowaly ja jak kazde inne drzewo na podworku , a tego wole uniknac :face_with_peeking_eye:a Ty ?

Mój syn ogolnie ma problemy z nerkami niestety i grudzien to dla nas okropny miesiac bo od 3 lat akurat w grudniu ladujemy w szpitali :face_with_peeking_eye: w tamtym roku wyszlismy 24.12 :crazy_face: także myślałam, że jednak w tym roku odczarujemy grudzień jednak ten miesiąc nusimy wyrzucić z kalendarza :face_with_hand_over_mouth:

@Efektdomi koniecznie daj znac jak juz wyjdziecie . Kurcze biedny maluch

Strasznie mi przykro, że grudzień zawsze tak u was wygląda :face_holding_back_tears: a co się dzieje, że mówisz, że synek ma problemy z nerkami?

Syn z moczem wydala też białko, takie nieszczelne nerki ma raz na jakiś czas… Z czego się to bierze nie wiadomo. Na szczęście reaguje na leczenie bo podobno są dzieci, którym leki nie pomagają i to dopiero jest hardcore i całe życie w szpitalu. Oczywiście syn miał po narodzeniu badania przesiewowe jednak jak widać nie wszystkie choroby wykrywa :slight_smile:

Badania przesiewowe to akurat wykrywają wady metaboliczne, więc z chorób nerek tam tylko kilka jest… :face_with_diagonal_mouth:
Ale to i tak dobrze, że udało Wam się go zdiagnozować i jest odpowiednio leczony! A ma przy tym jakieś objawy? Czy po prostu robicie co jakiś czas badanie moczu i wychodzi, że akurat w danym momencie ma białko?

A no własnie nie ma żasnych objawów :frowning: jedynie kontrole badania moczu :woman_shrugging:t3:

I często musicie je wykonywać?

Ja jako matka wairiatka czesto robie bo wole zrobic raz za duzo niż za mało :woman_shrugging:t3:

@Karcia @Magdallenka0897 hahah spokojnie ja tak samo nie ogarniam czasami bo rzeczywiście te same tematy pojawiają się w różnych wątkach na forum :grinning:
@Maja.zielonka zawsze jak się chce coś komuś dopisać można post edytować i spokojnie dopisać do swojej odpowiedzi.

@Karcia A te 5 komentarzy, to zauważyłam że można pisać tylko w swoim wątku :wink: bo w swoim wątku raz się za bardzo rozpędziłam i można było więcej napisać :sweat_smile::sweat_smile:

@Magdallenka0897 oj czy bedzie cisza to nie wiadomo , żebyś się nie zdziwiła , wtedy może niektórzy będą właśnie miały więcej czasu. Myślę że przed 24 będzie duży spokój , bo wiele do ogarnięcia każdy ma
@Patrycjaw25 tsk też zaczęłam robić :wink:

O widzisz tego nie wiedziałam. Człowiek jednak ciągle się uczy haha

1 polubienie

Pewnie tak, przed świętami jeszcze jakieś gotowanie, pakowanie prezentów. A jak już będą święta to może właśnie będzie trochę więcej luzu na pisanie :grin:

1 polubienie

A to nie wiedziałam, że można tyle , pamiętam tylko że moje początki były takie że też pisałam 3 pod rząd i więcej się nie dało :rofl::see_no_evil: w sumie i racja, jednak sporo będzie do zrobienia przed świętami , ale zobaczymy kto idzie na gotowe i będzie siedział na forum :face_with_hand_over_mouth:

Właśnie tak na początku też pisałam 3 pod rząd ale później przeszłam tego samouczka i tam było cytowanie :rofl::rofl: człowiek się uczy cały czas.