@Karcia awantura musi byc! Bez niej się nie da ![]()
No ja bede coś robic! Bede jesć ![]()
Z ład ja to znam. Przez pół godziny się drenze wychodzimy żeby zeszła na dół i słyszę ,noooo juzzzzz ideeee, i nigdy jej nie ma ![]()
raz zrobiłam akcje. Powiedziałam że o 18 wychodzimy i nikomu nie będę więcej powtarzać. Kto nie będzie gotowy nie jedzie. O punkt 18 wyszłam z synem i pojechałam ![]()
![]()
jakaż była obraza bo jak mogłam to zrobić ![]()
od tamtego czasu jest trochę lepiej. A jak słyszę 10 min przed wyjściem od mojego męża ,w ci mam się ubrać to mnie od środka skręca ![]()
O tak … ja już myślę jak będziemy w 5 wychodzić i na razie myślę że długo to nie nastąpi więc nawet auta nie kupiliśmy większego
Ja to muszę zawsze mojego poganiać bo na ostatnią chwilę się idzie myć , a ja siebie i córkę ogarnę i jeszcze czekam. A już nie mówię o haśle przed wyjściem "idę jeszcze do łazienki " ![]()
![]()
Szacun! Wezmę przykład ![]()
Świetny plan, też bym chętnie taki zrealizowała. Dzisiaj pytam córki czy wie że będę miała mniejszy brzuch jak wrócę do domu, a ona na to że będę miała miejsce na ciasteczkowe dzidziusie ![]()
Oooo zapomniałam o tym magicznym haśle, muszę jeszcze do łazienki, bozeee jak dobrze że nie tylko ja tak mam. Łącze się w bólu ![]()
![]()
także dziewczyny w tym roku na święta będę wam życzyć wytrwałości przy wyjściu z domu ![]()
![]()
Awantura awanturom
moja mala zawsze przed lekarzami , kontrolami robila kupke po pachy
12 stycznia idziemy do okulisty tam sie rozbierac nie trzeba , ale tradycja to tradycja
nawet przed slubem kumpeli musiala zaznaczyc swoje tradycjonalne podejscie do tematu
My jedziemy do teściów na Wigilię. Dzisiaj pytałam co zrobic -i uslyszlam nic
ale tesciowa we wtorek bedzie miala sciagane szwy z reki wiec nie wiem jak to widzi.
Także zrobimy z mężem krokiety i surówkę z kiszonej kapusty. I jak trzeba będzie to pierwszy raz pierogi inne niz z owocami
Zobaczymy.
Ide za Twoim przykladem
my w swieta tez lezymy i pachniemy.
Lepilam wczoraj z mezem i corka uszka i pierogi😊 zrobimy barszcz i krolowa stolu-jarzynowa.
I swieta gotowe ![]()
17.12 bedziesz witac blizniaki? ![]()
Mam nadzieję że jutro się dowiem, jak mnie przyjmą na oddział
a Ty masz wyznaczony termin dokładnie ?
Dawaj znac
bede sie laczyc z Toba w bolu( i to doslownie ;)) tak 17.12 na 7 rano ![]()
Trzymam kciuki ! Obyś szybko doszła do siebie ![]()
Już piszę, wybacz że musiałaś czekać ![]()
![]()
![]()
Tak z 1,5 kg pieczarek całych wrzucam do gotującej osolonej wody i niech około 10 min sie gotują, potem pod zimą wodę. Kroje w kostkę, żeby nie były od razu czarne skrapiam cytryna. Słoik ogórków konserwowych , 7- 8 jajek ugotowanych też kroje w kostkę. Zolty ser tre na małych oczach - on mi to ładnie laczy i wodą nie podchodzi sałatka mjonez KIELECKI bo jestem TEAM KIELECKI
, przyprawy czosnek pieprz sól , szypiorek , mieszam i gotowe
możesz dodać kukurydzy bądź jabłka też jeśli lubisz słodszą sałatkę ![]()
![]()
Będę robiła też królową polskich sałatek tak w nd uzgodniłam z tesciową ale mam garnki max 4 litrowe wiec muszę postawić 2 żeby jarzyny ugotować i porobić ![]()
![]()
![]()
@Karcia no musi się wyszykować przecież ![]()
Ale na szczęście u mnie facet ogarnia dziewczyny i pakunki a że muszę nim dyrygować co i jak to druga rzecz ![]()
Dzięki
już sobie zrobiłam screena żeby mi nie umknęło i będę niedługo robić ![]()
Błagam cię . A jak się już ubierze i wypsika to zawsze mowi, ale ja zajebisty jestem, a ja stoję w kurtce spocona cała.z dzieckiem czekającą na córkę aż łaskawie buty ubierze z pakunkami w ręku:rofl:
a ten się zachwyca nad sobą.
Ty ale ta sałatka to dobra może być. Na święta tljuz mamy całe menu z mamą ale może na sylwestra zrobię ![]()
Oo ale mi smaka narobiłaś , uwielbiam pieczarki
zrobilabym na święta ale nie ma komu ![]()
Bardzo dawno mnie tu nie było… Tęskniłam
Powoli wracam do żywych na forum!
Przez kilka minionych miesięcy skupiałam się na dzieciach i ogólnie rodzinir, rozwoju osobistym i rozkręceniu Instagrama. Wszelkie fora poszły w odstawkę, ale wracam!
Co u Was słychać dziewczyny? Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku ![]()
Witaj
piszesz że rozkręcałaś profil na instagramie . A prowadzisz profil o jakiejś konkretnej tematyce? Czy poprostu swój prywatny profil ze zdjęciami twoimi i twojej rodziny ![]()
Szczerze mówiąc, trochę mnie irytują pewne sytuacje. Raz na przykład dodałam komentarz do starego posta i od razu pojawiły się uwagi czy ja nie widzę że ten post jest stary? wtedy sama czułam się napadnięta i miałam wrażenie, że ważniejsze jest wygrywanie niż wymiana myśli. Moim zdaniem, fajnie byłoby zrobić forum całkowicie bez prezentów, żeby zobaczyć, kto naprawdę szuka porad i chce pomagać dobrym słowem, a kto robi to dla korzyści. Nie chcę nikogo obrazić, po prostu takie mam odczucia. Czasami warto się zastanowić co się piszę bo można kogoś urazić.
@madzia1209 Już kiedyś pisałam do redakcji czy nie lepiej byłoby na koniec miesiąca podać informację co jest do testów za ten miesiąc. Czyli cały miesiąc dziewczyny są aktywne a po fakcie dowiadują się jaki produkt dostaną za ten miesiąc. Oczywiście o ile im się uda
Ale ruch pewnie byłby mniejszy . Ja widzę jak forum zmienia się w perspektywie ostatnich 8 lat. I naprawdę da się zauważyć podejście dziewczyn do tematu
najlepiej nie zwracać uwagi na takie niemiłe docinki bo nikt nie jest tutaj lepszy czy gorszy i każda ma takie same prawo do forum i do pisania gdzie chce i co chce. Także na twoim miejscu bym się nie przejmowała i rób to na co masz ochotę
canpol tworzy społeczność dla wszystkich dziewczyn na jednakowych zasadach , nie ma tutaj żadnej dziewczyny na stanowisku kierowniczym ![]()
Zgadzam się z Tobą każda z nas ma tutaj takie samo prawo być i pisać, gdzie chce i o czym chce. Szkoda tylko, że czasem pojawiają się takie sytuacje bo to od razu psuje atmosferę. Ja wolę po prostu robić swoje i się nie przejmować, bo to w końcu ma być miejsce dla wszystkich dziewczyn, a nie wyścig, kto jest ważniejszy . Tylko też był moment że ktoś wstawiał wątek za wątkiem taki co już nawet aktualnie się toczy i to robi chyba taki chaos i spam