Plany na roczek

My pewnie after party przeniesiemy do ogrodu :wink:

1 polubienie

@magdap_96 No tak - nie dogodzisz dzieciaczką :joy:

Aaa widzisz gdzieś mi umknęło. Za dużo tych komentarzy i człowiek się połapać nie może :rofl::rofl:

Mam właśnie ostatnio takie wrażenie, że wiecej się tu dzieje. Myślałam, że ja nie mogę nadążyć :rofl:

1 polubienie

O tak , ogranicza nas tylko wyobraznia i to jest ekstra .
Ja chce kupic takie foliowe balony rozne ksztalty . Przyczepilismy malej kiedys do kaczki i bardzo sie cieszyla

1 polubienie

Ja na to nie wpadłam na roczek chodź ten pomysł zabawką z balonem już widziałam …… jednak może w przyszłym roku zrobię na drugi roczek jak już będzie bardziej kumający :crazy_face:

A to mi ciocia wysłała kiedyś, zabawki toys story

2 polubienia

Hahaha dokładnie, ale mój mąż jest z końcówki czerwca i mówi że się zawsze cieszył bo ciepło a przed wakacjami. Ja znowu z połowy września i też fajnie chociaż często jest to przełamanie pogody i nie da się grilla zrobić. Już sobie wyobrażam jak będą marudzić bliźniaki że mają dopiero w grudniu jak jest jeszcze Mikołaj i wigilia a cały rok bez prezentu :face_with_peeking_eye:

Super pomysł, musze zrobić coś tekiego synkowi na roczek :wink:

1 polubienie

O ja cię kręcę kradnę pomysł na syna urodziny

1 polubienie

Moja starsza ma urodziny w grudniu i nie marudzi. Ale zawsze staraliśmy się aby miała sprawiedliwie. Przez co grudzień mamy super intensywny

1 polubienie

Często już wrzesień też jest ciepły, mąż miał rok temu grila 30 września :smiley:

Nooooo u nas to najwięcej frajdy by było właśnie z balonów jak z zabawek :smiley::smiley::smiley:

Hahha ale świetnie :smile: na taki pomysł bym nie wpadła :sweat_smile:

Ja takie zrobię na 2 latka jak już będzie taki bardziej kumaty

Poczynilam juz małe zakupy na shein odnosnie dekoracji na roczek :wink: zobaczymy co przyjdzie

Uu koniecznie sie pochwal jak dojdzie zamowienie :grin: ja tez dodaje do koszyka narazie zeby wszytsko w jednej przesylce przyszlo

Synek mial roczek przy okazji Naszego ślubu. W restauracji obiad z najlblizszymi. Byly tylko balony - 1 i zwykle z napisami roczek. Bez wiekszych dekoracji.

A jak bedzie z Córeczka- czas pokaze :slight_smile:

Ja robię w przyszłą sobotę roczek dla rodziny mojej :purple_heart::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

My tak robiliśmy na 2 latka. Tylko mieliśmy balony przywiązane do samochodów i balony z sufitu spadały. Ale średnio się to spodobało synowi. Może za rok będzie szał

1 polubienie

No właśnie bo to dzieciaczki muszą być chyba starsze nieco … ja spróbuję za rok i przywiąże do tego co będzie na tapecie u małego. Możliwe że też autka :face_with_hand_over_mouth: