My pewnie after party przeniesiemy do ogrodu ![]()
@magdap_96 No tak - nie dogodzisz dzieciaczką ![]()
Aaa widzisz gdzieś mi umknęło. Za dużo tych komentarzy i człowiek się połapać nie może ![]()
![]()
Mam właśnie ostatnio takie wrażenie, że wiecej się tu dzieje. Myślałam, że ja nie mogę nadążyć ![]()
O tak , ogranicza nas tylko wyobraznia i to jest ekstra .
Ja chce kupic takie foliowe balony rozne ksztalty . Przyczepilismy malej kiedys do kaczki i bardzo sie cieszyla
Ja na to nie wpadłam na roczek chodź ten pomysł zabawką z balonem już widziałam …… jednak może w przyszłym roku zrobię na drugi roczek jak już będzie bardziej kumający ![]()
A to mi ciocia wysłała kiedyś, zabawki toys story
Hahaha dokładnie, ale mój mąż jest z końcówki czerwca i mówi że się zawsze cieszył bo ciepło a przed wakacjami. Ja znowu z połowy września i też fajnie chociaż często jest to przełamanie pogody i nie da się grilla zrobić. Już sobie wyobrażam jak będą marudzić bliźniaki że mają dopiero w grudniu jak jest jeszcze Mikołaj i wigilia a cały rok bez prezentu ![]()
Super pomysł, musze zrobić coś tekiego synkowi na roczek ![]()
O ja cię kręcę kradnę pomysł na syna urodziny
Moja starsza ma urodziny w grudniu i nie marudzi. Ale zawsze staraliśmy się aby miała sprawiedliwie. Przez co grudzień mamy super intensywny
Często już wrzesień też jest ciepły, mąż miał rok temu grila 30 września ![]()
Nooooo u nas to najwięcej frajdy by było właśnie z balonów jak z zabawek ![]()
![]()
![]()
Hahha ale świetnie
na taki pomysł bym nie wpadła ![]()
Ja takie zrobię na 2 latka jak już będzie taki bardziej kumaty
Poczynilam juz małe zakupy na shein odnosnie dekoracji na roczek
zobaczymy co przyjdzie
Uu koniecznie sie pochwal jak dojdzie zamowienie
ja tez dodaje do koszyka narazie zeby wszytsko w jednej przesylce przyszlo
Synek mial roczek przy okazji Naszego ślubu. W restauracji obiad z najlblizszymi. Byly tylko balony - 1 i zwykle z napisami roczek. Bez wiekszych dekoracji.
A jak bedzie z Córeczka- czas pokaze ![]()
Ja robię w przyszłą sobotę roczek dla rodziny mojej ![]()
![]()
My tak robiliśmy na 2 latka. Tylko mieliśmy balony przywiązane do samochodów i balony z sufitu spadały. Ale średnio się to spodobało synowi. Może za rok będzie szał
No właśnie bo to dzieciaczki muszą być chyba starsze nieco … ja spróbuję za rok i przywiąże do tego co będzie na tapecie u małego. Możliwe że też autka ![]()