@daga1271 wladmie może 3-latek będzie już bardziej zainteresowany takimi atrakcjami
wtedy trzyma juz jakichś ulubionych bohaterów z bajek ![]()
My zrobiliśmy synkowi roczek w domu. A u córki będzie roczek razem ze chrzcinami w restauracji/ na sali
O mega fajne rozwiązanie , trochę ja żałuję że nie połączyłam tych imprez razem
No najlepiej takie coś organizować jak dzieciaki już rozumieją i mają swoich bajkowych idoli😊
Tak, właśnie też o tym pisałam wyżej że fajnie jak mały ma już ulubione bajki i wtedy te postacie wykorzystać
To powiem ci tylko tyle moja wieku 3 lat zaplanowała sobie totalnie imprezę urodzinową. Już wtedy zaczęła wybierać jak ma wyglądać tort.
Wtedy był szał na myszkę Miki. Teraz to w ogóle urodziny ma w grudniu a ona od marca zaplanowany ma tort ![]()
![]()
![]()
Wie dziewczyna czego chce ![]()
Ja też muszę się zabrać za zamawianie ozdób z aliexpres, zastanawiam się nad ścianka ![]()
Oj aż nadto. Czasem przez to potrafi mi tak zajść za skórę.
Masz szczęście odpukać na razie nie ma ochoty na ścianki bo ja bym nie decydowała się na próby zrobienia czegoś takiego.
Na razie wystarczą balony. Ale mają być w tematyce i oj potrafi mieć wszystko zaplanowane co do joty
Fajnie że jest zdecydowana o wie co lubi o co jej się podoba. Będzie jej łatwiej w życiu
Ok, pewnie
sama jestem ciekawa jak z jakością tych rzeczy bo z tym na shein bywa różnie
Ja zamawialam kilka na temu i troche sie oszukalam z wielkoscią
ba obrazkach duze a w rzeczywistosci malutkie
albo myslalam , ze kupuje balony a kupulam kokardki takie ze wstazki . Teraz wiem , ze musze dokladnie czytac ogloszenia i opinie
Czasami do opis nie są adekwatne
To tez prawda , dlatego nauczylam sie tez czytac opinie a szczegolnie te ze zdjeciami . Zazwyczaj w wiekszosci ofert są juz jakies opinie innych z fotkami (chociaz nie zawsze , wtedy trzeba liczyc na fart) ![]()
Ale to trzeba się z tego co wiem sugerować opiniami o komentarzami
Oj tak opisy nieraz wprowadzają w błąd
zawsze zerkam na zdjecia w opiniach ![]()
Raczej w domu
wolimy rodziną atmosferę w domu, parę przekąsek, coś słodkiego, w temacie zwierzątek ![]()
Nie wiem czemu ale co chwile mi się różne takie propozycje teraz pokazują na tik toku ![]()
Ja jedno z pierwszych zamówień na temu zrobiłam właśnie z przekonaniem że przyjdzie to co wyglądało na duże na zdjęciu, to jak przyszło to okazało się że zdjęcia piękne a rzeczywistość dramat niektórych rzeczy ![]()
więc teraz doczytuje dokładnie rozmiary, opinie itd jak chcę Zamówić coś ok ![]()
![]()
Moja mama ostatnio meczyla mnie o zamowienie zaslon z temu , w koncu sie zlamalam i jej zamowilam . Ona odrazu chciala na wsyztskie okna w salonie wiec dosc sporo sztuk , bo 8 , no na zdjeciu piekne , takie nieoczywiste . Oczywiscie piekna banka mydlana szybko pekla jak tylko odebrala przesylke . Okazalo sie , ze na tycj zaslonach byly kolory , ktorych nie powinno byc … to byl ten czas jak chińczycy byli wsciekli na polakow , bo zamawiali i zwracali zeby koszt zwrotu przekraczal koszt produktu i wtedy najczęściej zwracali poeniadze a rzeczy kazali sobie zostawic , ale jak odkryli , ze ludzie sobie zrobili z tego sposob na biznes to zaczeli krecic nosem na zwroty . Zglosilam im problem i wyslalam zdjecia te z ogloszenia i rzeczyswiste na szczescie przyjeli zwrot ale najpierw probowali dac mi na te zaslony “rabat” i zeby u nas zostaly ![]()
A to nie czytałaś opinii czy komentarzy pod tymi zasłonami? Często ludzie piszą i łatwo wywnioskować co z nimi jest nie tak. Ja ze dwa razy na temu zamówiłam jakieś rzeczy ale przestałam bo te materiały są szkodliwe z których produkuja rzeczy dlatego są tanie.