Poduszka do karmienia

I jak , zdecydowałaś się na któraś :slight_smile: ?

Jesteś zadowolona ? Z jakiej firmy ?

W weekend wybieram się do Ikei i tam chce zobaczyć, czy mnie obejmie haha

1 polubienie

Kurcze mi np bylo nie wygodnie na poduszcze zeby karmic dziecko , moze mialam nie odpowiednia nie wiem :frowning:

Ja polecam udać się do jakiegoś sklepu i przymierzyć bo jednak te poduszki nieznacznie różnia się wymiarami i niektóre mają wycięcie mniejsze a inne wiekszę a musi ona ci pasować w tali :slight_smile:

Dużo osób poleca kurę z La Millou albo rogala z Poofie.

Poduszkę rogal, rożek, kokon, śpiworek i dużo ubranek mamy z Bonjour Cherie. Ja sie zakochałam w princie misia marynarza i w jakości. Wszystko czeka na małego testera :blush: ale po praniu i prasowaniu jestem zadowolona :slight_smile: w dotyku są super milutkie i przyjemne polecam gdzieś dotknąć :grinning: a jeśli chodzi o ubranka to są super jakościowe z grubej bawełny

A ja dalej gdybam nad tą poduszką do karmienia. Przydałaby sie taka szersza. Mialam taka jakas najzwyklejsza w 1 ciąży i to byl niewypal.

Ja się w końcu zdecydowałam na Babymam.

Ale dlatego że kupiłam nowa używana za niecałe 20 zł. Ale można ją zawiązać, rozwiązać, więc na pewno ma dużo miejsca na talię :smiley:

1 polubienie

to super oferta za te pieniądze :heart:

1 polubienie

Przy pierwszym miałam, ale nie używałam, przy drugim tylko w pozycji spod pachy

Ja właśnie jestem na etapie szukania rogala do karmienia i zastanawiam się między poofie, a kura z la millou i dalej nie wiem którą wybrać :see_no_evil:

Ja używałam i polecam, o wiele wygodniej się trzyma malucha! Ja miałam jakąś zwykłą po siostrze :wink:

Ja miałam zwykłą z temu za około 60 zł w kształcie litery U czy n… Super

Ja też żałuję że nie zabrałam swojej do szpitala, kołdra była cienka więc na niewiele się zdała, ale ręcznik dawał radę…

1 polubienie

ja duzo slyszalam ze kura zloto ale ta cena to kosmos
później trafiłam ze nie kazdemu podeszla
a na koniec rozmawialam z położną to mowila ze zwykły rogal najlepszy ale musi byc taki dosc twardy nabity
chyba najlepiej byloby rozne w sklepie zobaczyc i dobrac pod siebie.
ja jak mialam przy pierwszym rogala wogole do karmienia mi sie nie sprawdził ale byl strasznie miekki

Ja tam poskładałam wszystko na raz. Kołdrę, poduszkę, szlafrok a i tak było niewygodnie… A niestety w szpitalu aż tydzień spędziłam, gdybym wiedziała że to takie ułatwienie to bym poprosiła, żeby mi ktoś dowiózł…

1 polubienie

Mi sąsiadka pokazała jak najlepiej ułożyć poduszkę szpitalną bokiem i faktycznie działało ale w domu miałam normalną do karmienia i jednak lepiej

To ciężki wybór! Ta kura wygląda super i siostra mojego męża mega wychwalała, natomiast ja mam poduszkę ciążową poofie i jestem z niej mega zadowolona więc wiem że to solidna marka :grinning:

1 polubienie

Niby taka zwykła poduszka a ile ulgi potrafi przynieść…

1 polubienie

Ja bym bardzo chciała na poduszce ale ich jest tak duży wybór że ciężko się zdecydować chciałabym coś z polecenia