I jak , zdecydowałaś się na któraś
?
Jesteś zadowolona ? Z jakiej firmy ?
W weekend wybieram się do Ikei i tam chce zobaczyć, czy mnie obejmie haha
Kurcze mi np bylo nie wygodnie na poduszcze zeby karmic dziecko , moze mialam nie odpowiednia nie wiem ![]()
Ja polecam udać się do jakiegoś sklepu i przymierzyć bo jednak te poduszki nieznacznie różnia się wymiarami i niektóre mają wycięcie mniejsze a inne wiekszę a musi ona ci pasować w tali ![]()
Dużo osób poleca kurę z La Millou albo rogala z Poofie.
Poduszkę rogal, rożek, kokon, śpiworek i dużo ubranek mamy z Bonjour Cherie. Ja sie zakochałam w princie misia marynarza i w jakości. Wszystko czeka na małego testera
ale po praniu i prasowaniu jestem zadowolona
w dotyku są super milutkie i przyjemne polecam gdzieś dotknąć
a jeśli chodzi o ubranka to są super jakościowe z grubej bawełny
A ja dalej gdybam nad tą poduszką do karmienia. Przydałaby sie taka szersza. Mialam taka jakas najzwyklejsza w 1 ciąży i to byl niewypal.
Ja się w końcu zdecydowałam na Babymam.
Ale dlatego że kupiłam nowa używana za niecałe 20 zł. Ale można ją zawiązać, rozwiązać, więc na pewno ma dużo miejsca na talię ![]()
to super oferta za te pieniądze ![]()
Przy pierwszym miałam, ale nie używałam, przy drugim tylko w pozycji spod pachy
Ja właśnie jestem na etapie szukania rogala do karmienia i zastanawiam się między poofie, a kura z la millou i dalej nie wiem którą wybrać ![]()
Ja używałam i polecam, o wiele wygodniej się trzyma malucha! Ja miałam jakąś zwykłą po siostrze ![]()
Ja miałam zwykłą z temu za około 60 zł w kształcie litery U czy n… Super
Ja też żałuję że nie zabrałam swojej do szpitala, kołdra była cienka więc na niewiele się zdała, ale ręcznik dawał radę…
ja duzo slyszalam ze kura zloto ale ta cena to kosmos
później trafiłam ze nie kazdemu podeszla
a na koniec rozmawialam z położną to mowila ze zwykły rogal najlepszy ale musi byc taki dosc twardy nabity
chyba najlepiej byloby rozne w sklepie zobaczyc i dobrac pod siebie.
ja jak mialam przy pierwszym rogala wogole do karmienia mi sie nie sprawdził ale byl strasznie miekki
Ja tam poskładałam wszystko na raz. Kołdrę, poduszkę, szlafrok a i tak było niewygodnie… A niestety w szpitalu aż tydzień spędziłam, gdybym wiedziała że to takie ułatwienie to bym poprosiła, żeby mi ktoś dowiózł…
Mi sąsiadka pokazała jak najlepiej ułożyć poduszkę szpitalną bokiem i faktycznie działało ale w domu miałam normalną do karmienia i jednak lepiej
To ciężki wybór! Ta kura wygląda super i siostra mojego męża mega wychwalała, natomiast ja mam poduszkę ciążową poofie i jestem z niej mega zadowolona więc wiem że to solidna marka ![]()
Niby taka zwykła poduszka a ile ulgi potrafi przynieść…
Ja bym bardzo chciała na poduszce ale ich jest tak duży wybór że ciężko się zdecydować chciałabym coś z polecenia