Podziekowania dla gości chrzest

Czekamy na efekty i na pewno bd reklama na forum i dużo zamówień xd

Haha a co ty tego ogólnie pełno jest na internecie. Powiem ci że widziałam naprawdę dużo kont z podobnymi rzeczami , świece sojowe są na topie ostatnimi czasy, na instagramie i vintedzie jest tego pełno, widziałam nawet szkolenia z zakresu wyrobu świec sojowych.

1 polubienie

Tak tego jest wysyp na vinted na tik toku to samo wiec sie przebic naprawde bedzie ciezko :wink: ale jak zrobisz i sie pochwalisz pisze sie na bukiecik :see_no_evil::heart_eyes:

1 polubienie

Ok będę pamiętać o tobie :smile: też lubisz świece sojowe?
Ja powiem szczerze jak dowiedziałam się żeby tych parafinowych nie palić bo są toksyczne to przezuciłam się odrazu na sojowe. Bo uwielbiam ogólnie jak palą się swieczuszki a szczególnie wieczorami wychodziłam sobie na taras i paliłam sobie :smile:

2 polubienia

A to prawda że sojowe szybciej się wypalają ? Mam ale to bardziej na ozdoby i dla zapachu :sweat_smile::sweat_smile:

Ja uwielbiam jak mają drewniany knot i jak stoisz obok, to czasami słychać, jak to drewienko strzela :hear_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:
Ale fakt, mnóstwo jest tego teraz na rynku, wyrobów z wosku sojowego

Ja szukam jakis podziekowac na komunie dla gosci moze ktoras z Was jest juz po komuni i cos takiego zamawiała :wink: widzialam takie male rozance albo aniolki wlasnie z swieczek;)

Nie wiem czy akurat coś takiego Cię zainteresuje ale ja będąc na komunii w podziękowaniu dostałam takiego aniołka robionego na szydełku- coś w tym stylu.
Pełni on u mnie funkcję ozdoby choinkowej :smiley:
Każdy dostawał po jednej sztuce, zapakowany w celafon z kokardką :slight_smile:

Wiesz co my dostaliśmy właśnie takie małe różańce jako podziękowanie. Wszystko leży w szufladzie no gdzie ja ten różaniec mam sobie wziąć? Dla mnie to strata pieniędzy bo nikt z tego nie korzysta. Mnie osobiście podobają się takie podziękowania bo każdy je zje :grin::grin:

2 polubienia

Ja zamawiałam krówki personalizowane i na nich było zdjęcie i napis :stuck_out_tongue:

2 polubienia

No właśnie albo coś takiego. Bo dla mnie aniołki, różańce itp osobiście są strata pieniędzy bo gdzie to ma się wykorzystywać. Ake mówię to moje zdanie jak ktoś chce takie coś kupić no to mnie nic do tego

1 polubienie

Tak szybciej ja kiedyś wygrałam w rozdaniu takie dwie świeczki i nawet niewiem kiedy ledwo zapaliłam a zaraz ich nie było :sweat_smile: i po wygranej ale pięknie pachniały
@Mamamiski ja też, mam jedną właśnie z drewnianym knotem i mówią że to najlepszy jest bo ekologiczny .
@ewelka8990 można takie małe miodki dać , coś słodkiego albo właśnie widziałam takie w małych słoiczkach świece sojowe.

2 polubienia

Tez tak uwazam , ja tez nie potrzebuje takixh rzeczy , tak samo jak magnesy ze zdjeciem bobasa , albo inne bibeloty , ktore pomimo , ze dla osoby , ktora je “projektuje” sa piekne to zwykle laduja w szufladzie z “przydasiami”
@ewelka8990 najlepiej cos do zjedzenia :grin: tal jak dziewczyny mówią. Fajna opcja jest z merci z karteczka z napisem dziekuje

2 polubienia

magnesy miodki świeczki mini personalizowane
na tik toku wiedziałam takie kartki co goście moją uzupełnić i dziecko to przeczyta jak będę miał 18 .
pytania typu (bardzo fajne zeby zobaczyć vo się sprawdziło a co nie :blush:
kim chcialbym zostać gdy dorosne…
kim zostałem…

W sumie z tymi prezentami to też trochę taka moda się zrobiła :stuck_out_tongue: kiedyś kto tam coś wymyślał xd

1 polubienie

Dokaldnie​:laughing: najlepsze jak mój mąż porównuje sobie do rodziny swojej i mówi, u mojej siostry nie było nic takiego, na chrzcie tego i tego też nie było. A ja mu mówię że teraz tak się robi i koniec :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

Ja nie robilam , ani na weselu ani na chrzcie . Jedyne ck to kazdy kto wychodzil z wesela to dostawal flaszke wodki z nasza naklejka , to w sumie sie liczy jako prezent :face_with_hand_over_mouth::rofl: dziewczynom z panienskiego zrobilam podziękowanie, bo organizowaly go dla mnie bez zadnego mojego wkladu finansowego , przygotowalam brokatowe szampaniki z personalizowana etykietka
I gdybym miala to powtorzyc , zrobilabym tak samo :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

2 polubienia

U nas też goście dostawali flaszke :stuck_out_tongue: a na panieński to robiłam upominki z setka, bransoletka i innymi pierdołami :smiley:

Dokładnie :crazy_face: ja nie robiłam takich prezencików, ale podążając za modą teraz też mam w planie :crazy_face: a w tym roku mamy Komunię córki i Chrzest synka, więc będzie okazja się wykazać :gift:

3 polubienia

My na chrzest zrobiliśmy takie karteczki z czekoladka merci i goście byli bardzo zadowoleni ze znów nie jakiś magnes czy inne pierdolki :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie