Piękny
a pytanie po jakim czasie od narodzin robiliście chrzest ?
Chrziny robilismy najpierw w restauracji , potem wszyscy jechali do nas . W restauracji 16 osob w domu jeszvze 2 dodatkowe czyli ogilnie 18 . Zapraszalismy tylko naaaajblizsza rodzine , czyli rodzenstwo , dziadkow i chrzesnych wiadomo kazdy z rodzinami , zaszalejemy z liczba gosci na roczek ![]()
W sumie impreza sie udala , mala byla bardzo grzeczna , a msze w ogole cala przespala
nic jej nie ruszylo . Teraz wiem czemu najlepiej chrzci sie takie male dzieci
starsze juz nie wysiedza na miejscu
nie ruszulo jej zadne polewanie zimna woda ani krzyzyki na czółku
twarda bestia .
Sama impreza , fajnie ,bo mala chetnie przechodzila z rak do rak i mialam troszke odpoczynku ![]()
![]()
@Wesola95 Tak , to nasze nietypowe imie ![]()
@Maja.zielonka mała ma 4 miesiace , 8 stycznia bedzie 5
Aa to ok
nasza mała ma już dwa miesiące i myślałam , że to może późno bo jeszcze ani nie myślimy o chrzcie .
Super prezencik i ta korona
Imię też wyjątkowe ![]()
Zadowolona byłaś z restauracji? Bo z tego co pisałaś ile kosztował Cię talerzyk to prawie jak za darmo ![]()
Jedzenia bylo “akurat” nie zostalo nic ale goscie glodni nie wyszli. Wolalabym zeby jednak troszke tego zarelka zostalo , bo pozniej w domu i tak musialam gotować
wiec i tak i nie z tym zadowoleniem
Cudnie wygląda ten balon ![]()
Zazdroszczę!! Ja zaprosiłam najbliższą rodzinę, też tylko rodzeństwo, dziadkowie, nawet chrzestni nie byli osobno, bo to nasze rodzeństwo, a wyszło 27 osób ![]()
prawie jak małe wesele
ale to akurat od strony męża tyle ludu wyszło ![]()
Ja nie, ale jakbym miała wskazać jedną dziewczynę z forum która by się mogła podjąć tego zadania to byłaby to zdolniacha @Patrycjaw25 ![]()
Też lubię jak coś zostanie, żebym na następny dzień nie musiała gotować i przede wszystkim żeby sobie spróbować, bo mam tak, że na imprezach, które sami organizujemy bardzo mało jem, moja córeczka kp ma synchro, kiedy mama chce jeść, na też, a kiedy chcę usiąść i dokończyć to obsługa już zbiera talerze, ktoś woła do zdjęć albo przyjdzie ktoś sobie pogadać ![]()
Moja przyjaciolka by ogarnela tez takie cudo
ma dziewczyna dryg do takich bajerow
@Mimilili o tak , jak sie jest “organizatorem” to ciezko z jedzeniem . Ja tak mialam z weselem szczegolnie , teraz tez bylo ciezko ale jednak ludu mniej to i pytan nie bylo tak duzo . Za to zdjec , ale za to jestem bardzo wdzieczna , bo bardzo prosilam zebym tez w koncu miala jakies zdjecia z corka ![]()
![]()
Ooo a ma jakas strone moze ?
Nie ma wlasnie zadnej strony , mowilam jej milion razy zeby zalozyla i zajela sie tym zawodowo , bo.kest w tym swietna , ale chyba musi do tego dojrzec sama
Potrzebuje nabrać wiary w siebie i jakoś to pójdzie, bo pięknie to wygląda więc jej się uda
Ja jej ciagle to powtarzam. Staram sie dmuchac jej w skrzydla zeby poleciala , ale dopoki sama w siebie nie uwierzy to wsztstkie moje starania na nic
Może musi jeszcze usłyszeć kilka takich opinii i naborze wiary w siebie
Moja kumpelka robi, jeśli chcesz to zobacz sobie na instagramie bea.candlestudio ![]()
U nas też zapraszaliśmy najbliższą rodzinę tylko na chrzciny , a imię córka ma rzeczywiście nardzo oryginalne ja przyglądałam się czy ja dobrze czytam ![]()
@Wesola95 dzięki za polecenie ale wiesz że przymierzam się do robienia takich cudów ale mam jeszcze za mało foremek do odlewów kwiatów woskowych . Ale powoli kompletuję takie rzeczy i jak zrobię pierwszy bukiet to napewno się pochwalę ![]()
W takim razie czekamy na ten pierwszy bukiet ![]()
Jak mały mi trochę podrośnie to chciałam się trochę podszkolić i pokaże wam efekty:smiley: myślałam też żeby robić własne pojemniki na świece np. Gipsowe w kształcie muszli ![]()