Podziekowania dla gości chrzest

Ja sie takk zdziwilam wlasnie :face_with_peeking_eye: bylam swiwdie przekonana , ze urodze i siup w swojr łaszki a tu nie pyklo :face_with_peeking_eye: mowili mi karm cycem to szybko z Ciebie sciagnie - tez nie pyklo :face_with_peeking_eye::sweat_smile: jak sie sama za siebie nie wezme to nic mi nie pyknie , wiec z ciezkim sercem przetrwalam przez swieta z “dziekuje , wiecej nie trzeba” na ustach :rofl:

Ja do 6 tygodnia po porodzie bardzo liczyłam że jeszcze macica się nie obkurczyła, niestety na kontroli ginekolog powiedział że wszystko się obkurczyło i trzeba ćwiczyć :see_no_evil: no więc czekam na wizytę u fizjo i po wizycie biorę się za siebie z dieta i ćwiczeniami. Teraz muszę wyjeść to co dostaliśmy na święta a mamy tego akurat na tydzień. Do zamrażalki już nic się nie zmieści

Ja kupowalam pojedyncze airtag bo byla promka w media ekspert i poj.kosztowal ok.80zl wychodzilo taniej niz ten 4pack.
Co do szuflady to w ikei sa fajne takie torby do przechowywania one maja rozne rozmiary. Mam pod naszym lozkiem duza szuflade i mamy w tych torbach zapas pieluch/poscieli i latwo sie sprzata :slight_smile:

To ja też zdecydowanie jestem team koszule :sweat_smile: już nie pamiętam kiedy spałam w normalniej piżamie. Wkurzają mnie te spodenki.
@Hedwiga co do tych pojemników to są w ogóle takie mocno podstawowe wersje z Ikea, za jakieś 5 zł - białe, mało wyględne ale mieści się w nich całkiem sporo. Eleganckie bo na suwak, naprawdę bardzo praktyczne.

1 polubienie

W Ikea są też takie falbanki, które zakrywają przestrzeń między podłoga w materacam.

Ja polecam!

1 polubienie

Tak :slight_smile: wrzucilam przyklad o jakie mi chodzilo. Ale one sa na tyle spoko bo sa roznej wielkosci i wysokosci mozna sobie fajnie dopasowac :slight_smile:

1 polubienie

Oooo no mega jestem tego ciekawa ! Jade w pon na poszukiwania hahahah

Daj znac czy uda sie upolowac :muscle:
@Kikip mi bylo mega ciezko wskoczyc w spodnie nawet dresowe :face_with_peeking_eye: ale teraz z racji ze zimno to popylam w dresiku , taki mama dresscode :see_no_evil: teraz tez nie wiem jak wrocic do normalnych stanikow :sweat_smile: te karmiace bez fiszbin to zlotooo

@Mamaem ladnie to wygląda:)

Ja jestem zdecydowanie team koszula. Nie lubię piżam dwuczęściowych

1 polubienie

Przepiękny kącik dla maluszka.

A co do alkoholu ja już nie pamiętam kiedy ja miałam go w ustach i szczerze nie ciągnie mnie za nic

1 polubienie

Ja przy karmieniu wolę piżamę, bo w samej koszuli ciężko mi się w nocy wychodzi spod ciepłej kołderki, a tak to ciepłej w nogi chociaż jest

1 polubienie

Kiedyś nie potrafiłam spać w koszulach bo co chwilę gdzieś mi się plątały ale po cc się przyzwyczaiłam żeby wietrzyć blizne tylko najgorsze było tojak wstawałam w nocy z ciepłej kołderki i było mi mega zimno bez spodni

No ładnie i ja nie mam szuflady ale pojemniki na kółkach i tak wkładam rzeczy i ich nie widać…
Ja też wolę koszule odkąd byłam w ciąży to ciągle w nich sobie śpię :joy:

1 polubienie

Też jestem team piżamka , w ciąży jak najdłużej, nie lubię koszul , :sweat_smile: a spodnie od piżamki najlepiej jak są 3/4 tylko z takimi to problem bo nie ma ładnych wzorów, tylko spodenkami to jest duży wybór

A ja znów krótkie spodenki i koszulka (taka piżama) najwygodniej minusie tak śpi, ale ostatnio to i do koszul się przekonałam po cc

Ja po cc spałam w majtkach poporodowych żeby wietrzyć bliznę i nic mnie nie uciskało . Ale do koszul na stałe się nie mogłam przyzwyczaić. Mam dwie i ubieram tylko latem zimą i jesienią wolę długie spodnie bo jest mi zimno :rofl:

Pochwale sie kolejnym balonem od przyjaciolki :heart_eyes::face_holding_back_tears: moze ktos sie zainpiruje

5 polubień

Ale piękny :heart_eyes: cudny prezencik :blush: a chrzciny robiłaś w domu czy w restauracji?

1 polubienie

Super , a dużo osób mieliście zaproszonych ?

1 polubienie

Piękny! Oo czyli to takie nietypowe imię nosi Twoja córka!:star_struck: jak się udała imprezka?:grinning:

1 polubienie