Ja sie takk zdziwilam wlasnie
bylam swiwdie przekonana , ze urodze i siup w swojr łaszki a tu nie pyklo
mowili mi karm cycem to szybko z Ciebie sciagnie - tez nie pyklo ![]()
jak sie sama za siebie nie wezme to nic mi nie pyknie , wiec z ciezkim sercem przetrwalam przez swieta z “dziekuje , wiecej nie trzeba” na ustach ![]()
Ja do 6 tygodnia po porodzie bardzo liczyłam że jeszcze macica się nie obkurczyła, niestety na kontroli ginekolog powiedział że wszystko się obkurczyło i trzeba ćwiczyć
no więc czekam na wizytę u fizjo i po wizycie biorę się za siebie z dieta i ćwiczeniami. Teraz muszę wyjeść to co dostaliśmy na święta a mamy tego akurat na tydzień. Do zamrażalki już nic się nie zmieści
Ja kupowalam pojedyncze airtag bo byla promka w media ekspert i poj.kosztowal ok.80zl wychodzilo taniej niz ten 4pack.
Co do szuflady to w ikei sa fajne takie torby do przechowywania one maja rozne rozmiary. Mam pod naszym lozkiem duza szuflade i mamy w tych torbach zapas pieluch/poscieli i latwo sie sprzata ![]()
To ja też zdecydowanie jestem team koszule
już nie pamiętam kiedy spałam w normalniej piżamie. Wkurzają mnie te spodenki.
@Hedwiga co do tych pojemników to są w ogóle takie mocno podstawowe wersje z Ikea, za jakieś 5 zł - białe, mało wyględne ale mieści się w nich całkiem sporo. Eleganckie bo na suwak, naprawdę bardzo praktyczne.
Tak
wrzucilam przyklad o jakie mi chodzilo. Ale one sa na tyle spoko bo sa roznej wielkosci i wysokosci mozna sobie fajnie dopasowac ![]()
Oooo no mega jestem tego ciekawa ! Jade w pon na poszukiwania hahahah
Daj znac czy uda sie upolowac ![]()
@Kikip mi bylo mega ciezko wskoczyc w spodnie nawet dresowe
ale teraz z racji ze zimno to popylam w dresiku , taki mama dresscode
teraz tez nie wiem jak wrocic do normalnych stanikow
te karmiace bez fiszbin to zlotooo
@Mamaem ladnie to wygląda:)
Ja jestem zdecydowanie team koszula. Nie lubię piżam dwuczęściowych
Przepiękny kącik dla maluszka.
A co do alkoholu ja już nie pamiętam kiedy ja miałam go w ustach i szczerze nie ciągnie mnie za nic
Ja przy karmieniu wolę piżamę, bo w samej koszuli ciężko mi się w nocy wychodzi spod ciepłej kołderki, a tak to ciepłej w nogi chociaż jest
Kiedyś nie potrafiłam spać w koszulach bo co chwilę gdzieś mi się plątały ale po cc się przyzwyczaiłam żeby wietrzyć blizne tylko najgorsze było tojak wstawałam w nocy z ciepłej kołderki i było mi mega zimno bez spodni
No ładnie i ja nie mam szuflady ale pojemniki na kółkach i tak wkładam rzeczy i ich nie widać…
Ja też wolę koszule odkąd byłam w ciąży to ciągle w nich sobie śpię ![]()
Też jestem team piżamka , w ciąży jak najdłużej, nie lubię koszul ,
a spodnie od piżamki najlepiej jak są 3/4 tylko z takimi to problem bo nie ma ładnych wzorów, tylko spodenkami to jest duży wybór
A ja znów krótkie spodenki i koszulka (taka piżama) najwygodniej minusie tak śpi, ale ostatnio to i do koszul się przekonałam po cc
Ja po cc spałam w majtkach poporodowych żeby wietrzyć bliznę i nic mnie nie uciskało . Ale do koszul na stałe się nie mogłam przyzwyczaić. Mam dwie i ubieram tylko latem zimą i jesienią wolę długie spodnie bo jest mi zimno ![]()
Ale piękny
cudny prezencik
a chrzciny robiłaś w domu czy w restauracji?
Super , a dużo osób mieliście zaproszonych ?
Piękny! Oo czyli to takie nietypowe imię nosi Twoja córka!
jak się udała imprezka?![]()