Podziekowania dla gości chrzest

I zawsze takie komentowanie, że tamten stół już dostał, a my tyle czekamy :grinning:

1 polubienie

A propos wątku to kiedy zamierzacie chrzcić? Generalnie ja to zawsze chciałam koło 3 miesięcy, i córkę tak chrzciłam, ale teraz jak mam grudniowego syna to chyba poczekam do maja

Ja chrzciłam jak miał pol roku cala msze przespał :wink:

1 polubienie

Ja łączyłam chrzest i roczek przy 1szej i teraz przy 2giej tak samo :):slight_smile:

No właśnie, bo czasem mówią, że im młodsze tym łatwiej. Mój też chyba bd miał około pół roku to mnie trochę pocieszyłaś :stuck_out_tongue: może kościelny śpiew zadziała usypiająco właśnie :smiley:

Tak zdecydowanie to jest dobry czas , nie wyobrazam sobie chrzest z takim 1.5/2 latkiem moj by rozniosl kościół :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Teraz moj brat bedzie chrzcil roczniaka , a mlody od kiedy zrozumial po co ma stopy to non stop w ruchu . Cos czuje , ze on im ten kosciol tam rozniesie :face_with_peeking_eye: dlategl ja sie meeega ciesze , ze chcialam mala jak miala 4 miesiace , cala msze przespala , w momencie polewanie glowko tylkp otworzyla oko zeby zobaczyc o co sie rozchodzi i poszla spac dalej :see_no_evil::rofl: widocznke spiewajacy ksiadz robil za dobra pozadna kolysanke :rofl:

1 polubienie

Mój syn październikowy to ja chcę ostatnią niedzielę kwietnia. Syna chrzcilam jak miał 7 miesięcy, to ksiądz się śmiał że niedługo sam pójdzie do chrztu :grinning:

1 polubienie

Ja chrzcilam córkę jak miała rok, synka chyba tez tak zrobimy, akurat będzie razem z roczkiem impreza.

1 polubienie

Ja chrzcilam jak miała 6 miesięcy, najlepszy czas bo miała ustabilizowany dzień w kontekście jedzenia i drzemek, całą mszę pięknie uczestniczyla z nami, nie było dramat jak polewali ja woda bo od 2 miejscu się już kapała pod prysznicem, super komunikatywna już była w kontekście zdjęć ludzi itd.

1 polubienie

My córkę chrzciliśmy jak miała 3 miesiące :heart: teraz z synkiem pewnie będzie później, bo w maju mamy komunię to musimy trochę zrobić przerwy między uroczystościami żeby nie było zbędnej spiny :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ja chrzciłam dzieci jak miały dwa miesiące, też mi zawsze przesypiały mszę :grinning:

2 polubienia

Moja siostra miała 4msce jak była chrzczona to ksiądz już głupio się śmiał, że poganinka…

1 polubienie

Duzo pomysłow jest na nacie. Np. Podziękowania dla gości na chrzest i roczek – krówki w pudełeczku z imieniem
Mysmy robili samodzielnie podziekowania ze zdjeciem, w ramce ale tylko dla chrzesnych

Ja sobie wymyśliłam że chrzest małego zorganizujemy w czerwcu, mały będzie miał wtedy skończone pół roku, będzie cieplej i w sumie mamy 5 rocznicę ślubu więc może to jakoś połączymy.
Chrzest 3 miesięcznego malucha to dla mnie chyba byłby nie do ogarnięcia, zaraz strzeli nam miesiąc, nawet nie wiem kiedy to zleciało… więc planowanie chrzcin to chyba Jeszcze w szpitalu bym musiała zacząć ogarniać aby się wyrobić :smiley:

1 polubienie

Ale mi sie tik tok wyswietlil , o matko jakie to jest piekne
Wstawie wam tutaj , bo nie wiem gdzie :see_no_evil: ale musicie to zobaczyc , z okazji narodzin , na chrzest , na 1 urodzinki i o dziwo cena nie jest jakas mocno zaskakujaca . Ja chyba sama dla malej kupie tak bez okazji :see_no_evil: do tego ten album no ktos mial mega pomysl

5 polubień

Swietne! :slight_smile: a jaka cena? :slight_smile:

1 polubienie

@asiam1 faktycznie przepiękne :heart:

1 polubienie

@asiam1 cudne :slightly_smiling_face: Zrobilam sobie zrzut ekranu.

1 polubienie