My szybko ogarnęliśmy powiem szczerze synka chrzciny, pozamawiałam na allegro różne rzeczy , na temu dekorację , salę szybko ogarnęliśmy i szczerze w dwa miesiące dało radę ![]()
@asiam1 ale super
uwielbiam takie oryginalne pamiątki ![]()
To ultra szybko ![]()
Ja muszę się zastanowić co, gdzie i jak. Sama lista gości będzie wyzwaniem ![]()
@asiam1 faktycznie, piękne te pudełka
Ale cena też piękna ![]()
To u nas przygotowania do chrztu też około 2 miesięcy. Jak już ogarnęliśmy chrzestnych to salę nie było problemu znaleźć, do tego ubrania, dekoracje, podziękowania. My robiliśmy akurat małe chrzciny bo nie całe 20 osób
Moja koleżanka ostatnio mi pokazywała podziękowania jakie zamówiła dla gości ( takie jak na zdjęciu ale ona brała komunijne). Sams nie wiem co myśleć o tym pomyśle
mydełka z koziego sera + zamiast ciast w gościńcach zamówiła kozie sery dla gości ![]()
Ciekawy pomysł, jeśli ktos lubi to spoko. Chociaz ja bardziej cieszylabym sie z ciasta ![]()
Mydelka fajne, bo mozna wykorzystac
a kozie mleko ma wlasciwosci nawilzajace , wiec super .
Ciekawa jestem skad taki pomysl miala , myslalam , ze moze sama produkuje stad taki zamysl
O kurcze wyglada spoko ale tez chyba wolałabym ciasto
nie kazdy lubi kozi ser
@asiam1 Znajomi znajomych tej koleżanki mają hodowlę kóz i produkują takie rzeczy
@ewelka89 ja też zdecydowanie team ciasto, lubię serki ale po uroczystości jednak wolałabym dostać ciasto, bo zazwyczaj na imprezie jest tyle jedzenia, że się tych ciast nie popróbuję ![]()
![]()
A kiedy masz chrzest?
Mydełka spoko ale kozi ser hmm no średnio pewnie by mnie ucieszył nastepnego dnia po weselu z rana ,
Kozi ser do kawy no może i zadzialało by to przeczyszczająco🤔
Wow bardzo oryginalnie ![]()
Mimo oryginalności wolała bym jednak ciasto:thinking:![]()
![]()
![]()
![]()