Podziekowania dla gości chrzest

Ja tam lubię :smiley: Ale kawowe też :smiley: Ale jakby ktoś chciał się wymienić to bym to zrobiła :smiley:

Haha dokładnie :sweat_smile: ten słownik bywa wkurzający.
@Redax33 ja lubię tą wersję z białą czekoladą z migdałami … mega :star_struck:

Hahah coś też o tym wiem, często widzę moje takie przekręcenia i potem nawet nie wiem o co chodziło a , że pisze szybko to nie zawsze spojrzę na to co napisałam​:speak_no_evil::face_with_peeking_eye:

A ja znowu lubię te najciemniejsze, deserowe . Marcepanowe nie bardzo :face_with_hand_over_mouth:

Kiedyś lubilam kawowe słodycze z wiekiem mi się zmieniło :wink: teraz zjem wszystkie oprócz kawowych i marcepanowych

Ja dziś jeden wpis czyjś czytam i komuś chyba słownik pozmieniał bo nie zrozumiałam o czym ta osoba pisze🤣

Też mieliśmy Merci :blush:

@asiam1 u nas było podmienianie czekoladek Merci :rofl: widziałam to :see_no_evil:

Czyli ludzie tak robia :rofl: mozna legalnie podmieniać, bo inni tez tak robią :rofl:

1 polubienie

Zdecydowanie :rofl: tylko trzeba być szybkim :grin:

Trzeba szybciej zająć miejsce przed kimś :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Nowa dyscyplina weselno/komunijna bieg po merci :sweat_smile: jezu ja widze juz taka reklame Merci w tv :sweat_smile:

Haha śmiesznie to by wyglądało taki bieg , ja zazwyczaj zajmuje miejsce jak już połowa osób pozajmuje miejsca, zawsze zastanawiam się gdzie usiąść :sweat_smile:

@Patrycjaw25 dlateho właśnie zastanawiam się czy nie zrobić na komunię córki wizytówek imiennych kto gdzie ma usiąść żeby nie było dylematów :smiling_face_with_three_hearts:

Z jednej strony to dobre rozwiazanie a z drugiej nie kazdy lubi winietki bo go usadzisz tam gdzie nie chce :rofl: ja jedynie na weselu miałam winietki ale to taki rodzaj imprezy, że ma byc tak jak chce :grin:

@magdap_96 właśnie też mam dylemat , ale mamy w sobotę spotkanie w lokalu w celu dogadania szczegółów to podpytam jak inni robią :wink:

No dokładnie na jedno są spoko a na drugie chcesz usiąść gdzieś indziej do kogoś innego a tu masz ustawione i nie każdy chce się zamienić w razie w…:slightly_frowning_face:

Ja nie robilam do siebie winietek , bo tesciu z tesciowa pokloceni i nie chcialam decydowac kto bedzie siedziel bilizej nas :rofl: i w sumie bardzo fajnie sie ludzie podobierali

1 polubienie

I tak zawsze ktoś będzie kręcił nosem :grin: wszystkim się nie dogodzi :grin:

1 polubienie

No tak czy z winetkami czy bez zawsze znajdzie się ktoś komu coś będzie nie pasować.

Dlatego ja wolalam zrzucic tą odpowiedzialnosc na gosci :sweat_smile: oni sami najlepiej wiedza z kim beda mieli tematy do rozmowy i flow do dobrej zabawy . U mnie tylko pewne miejsca mielismy my i swiadkowie :sweat_smile: