Ja tam lubię
Ale kawowe też
Ale jakby ktoś chciał się wymienić to bym to zrobiła ![]()
Haha dokładnie
ten słownik bywa wkurzający.
@Redax33 ja lubię tą wersję z białą czekoladą z migdałami … mega ![]()
Hahah coś też o tym wiem, często widzę moje takie przekręcenia i potem nawet nie wiem o co chodziło a , że pisze szybko to nie zawsze spojrzę na to co napisałam:speak_no_evil:![]()
A ja znowu lubię te najciemniejsze, deserowe . Marcepanowe nie bardzo ![]()
Kiedyś lubilam kawowe słodycze z wiekiem mi się zmieniło
teraz zjem wszystkie oprócz kawowych i marcepanowych
Ja dziś jeden wpis czyjś czytam i komuś chyba słownik pozmieniał bo nie zrozumiałam o czym ta osoba pisze🤣
Też mieliśmy Merci ![]()
@asiam1 u nas było podmienianie czekoladek Merci
widziałam to ![]()
Czyli ludzie tak robia
mozna legalnie podmieniać, bo inni tez tak robią ![]()
Zdecydowanie
tylko trzeba być szybkim ![]()
Trzeba szybciej zająć miejsce przed kimś ![]()
![]()
Nowa dyscyplina weselno/komunijna bieg po merci
jezu ja widze juz taka reklame Merci w tv ![]()
Haha śmiesznie to by wyglądało taki bieg , ja zazwyczaj zajmuje miejsce jak już połowa osób pozajmuje miejsca, zawsze zastanawiam się gdzie usiąść ![]()
@Patrycjaw25 dlateho właśnie zastanawiam się czy nie zrobić na komunię córki wizytówek imiennych kto gdzie ma usiąść żeby nie było dylematów ![]()
Z jednej strony to dobre rozwiazanie a z drugiej nie kazdy lubi winietki bo go usadzisz tam gdzie nie chce
ja jedynie na weselu miałam winietki ale to taki rodzaj imprezy, że ma byc tak jak chce ![]()
@magdap_96 właśnie też mam dylemat , ale mamy w sobotę spotkanie w lokalu w celu dogadania szczegółów to podpytam jak inni robią ![]()
No dokładnie na jedno są spoko a na drugie chcesz usiąść gdzieś indziej do kogoś innego a tu masz ustawione i nie każdy chce się zamienić w razie w…![]()
Ja nie robilam do siebie winietek , bo tesciu z tesciowa pokloceni i nie chcialam decydowac kto bedzie siedziel bilizej nas
i w sumie bardzo fajnie sie ludzie podobierali
I tak zawsze ktoś będzie kręcił nosem
wszystkim się nie dogodzi ![]()
No tak czy z winetkami czy bez zawsze znajdzie się ktoś komu coś będzie nie pasować.
Dlatego ja wolalam zrzucic tą odpowiedzialnosc na gosci
oni sami najlepiej wiedza z kim beda mieli tematy do rozmowy i flow do dobrej zabawy . U mnie tylko pewne miejsca mielismy my i swiadkowie ![]()