Podziekowania dla gości chrzest

Ooo to będę się czaić :face_holding_back_tears:

Widzę że teraz mają kod rabatowy Mama26 -15% . Nie miałam w planach ale może zamówię :smiley:

1 polubienie

Nooo ogolnie moim zdaniem fajna opcja, bo przynajmniej zjedza ( a może i poczestuja :joy:).
A jedna bombonierka kosztowała chyba 36 zł

A dobre są te krówki ? Próbowałaś? Ja tylko kruche krówki akceptuje :grin:

One sa robione na bieżąco i jest napisane, że 2 tyg sa ciagnace a pozniej robia sie kruche. Ale nie probowalam :frowning: glupio dać bez jednej krowki :face_with_hand_over_mouth::joy::joy:

1 polubienie

No właśnie ja uwielbiam ciągnące i myślałam żeby zamówić dla chrzestnych jak będziemy zapraszać na chrzest no i na same chrzciny ale to w takim razie będę musiała rozdzielić na 2 zamówienia - raz zamówić szybciej a kolejny raz później :joy: ja lubię mordoklejki a mąż kruche :see_no_evil:

1 polubienie

Jak chciałam kiedyś zamówić to poczytałam że właśnie że z czasem zmieniają swoją konsystencję

@Efektdomi a z jakiej strony ty zamawiasz ?

Cukrówki.pl :cow: na instagramie maja jakies kody rabatowe

1 polubienie

Myślałam, że dla siebie też coś dorzuciłaś do paczki albo chociaż dali jedna jako gratis :see_no_evil:

Nieee, ale powiem Ci, że nieglupie by to bylo gdyby do zamowienia dawali jedna gratis żeby skosztować :face_with_hand_over_mouth:

Widzę że na stronie cukrowki można kupić krówki na próbę :face_holding_back_tears: przy okazji składania zamówienia żeby się opłacała dostawa :rofl:

@Efektdomi zapisuje stronę i jak będę bliżej chrzcin to zamówię :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

No pewnie, zwłaszcza jak widzą, że na prezent kupujesz.

Właśnie mi przypomniałaś, że muszę krówki zamówić xd

1 polubienie

Aaaaa już Ci daję namiar :hugs: kiedyś organizowała konkurs ale że mnie nie uwzględnila w losowaniu i napisałam do niej, Że mnie Pani omineła , to chciała mi gratis coś wysłać, na co mówię że nieee trzeba i że wezmę udział w następnym jak bedzie robiła :hugs: bo wiem ze to koszty wiec nie bede nachalna :slight_smile: ale mam rabat 20 % na te świeczki wiec super , dlatego je wzięłam na podziękowania :slight_smile:

U nas bedzie 40 osób :slight_smile: i chrzest z roczkiem łącze :slight_smile: bedzie fotografka i myślę skuter z lodami zamówić / niespodzianka dla gości szczególnie dzieci bo bedzie ich duzo i nikt o niej by nie wiedział / , czekam na ofertę indywidualną :wink:

@MamaSloneczka dziekuuje
Skuter z lodami ? Nie słyszałam jeszcze o czymś takim brzmi super :heart_eyes:

1 polubienie

Oo skuter z lodami . I jak to ma wyglądać? Zaciekawiłaś mnie tym :thinking:

U mnir na dzien kobiet byl fortepian z ktorego lało sie proseco :speak_no_evil:

4 polubienia

O rajciu, lubie takie nieoczywiste rzeczy na imprezach 🩷 ja mialam slub na ogrodzie i podczas ceremoni chodzila Pani i rozdawala aperolki :face_with_hand_over_mouth: kazdy nabomblowac sie juz mogl w trakcie przysiegi :sweat_smile:

2 polubienia

Mam nadzieję, że do 7 czerwca mój model nie wyrośnie xd

1 polubienie