Ooo to będę się czaić ![]()
Widzę że teraz mają kod rabatowy Mama26 -15% . Nie miałam w planach ale może zamówię ![]()
Nooo ogolnie moim zdaniem fajna opcja, bo przynajmniej zjedza ( a może i poczestuja
).
A jedna bombonierka kosztowała chyba 36 zł
A dobre są te krówki ? Próbowałaś? Ja tylko kruche krówki akceptuje ![]()
One sa robione na bieżąco i jest napisane, że 2 tyg sa ciagnace a pozniej robia sie kruche. Ale nie probowalam
glupio dać bez jednej krowki ![]()
![]()
![]()
No właśnie ja uwielbiam ciągnące i myślałam żeby zamówić dla chrzestnych jak będziemy zapraszać na chrzest no i na same chrzciny ale to w takim razie będę musiała rozdzielić na 2 zamówienia - raz zamówić szybciej a kolejny raz później
ja lubię mordoklejki a mąż kruche ![]()
Jak chciałam kiedyś zamówić to poczytałam że właśnie że z czasem zmieniają swoją konsystencję
@Efektdomi a z jakiej strony ty zamawiasz ?
Cukrówki.pl
na instagramie maja jakies kody rabatowe
Myślałam, że dla siebie też coś dorzuciłaś do paczki albo chociaż dali jedna jako gratis ![]()
Nieee, ale powiem Ci, że nieglupie by to bylo gdyby do zamowienia dawali jedna gratis żeby skosztować ![]()
Widzę że na stronie cukrowki można kupić krówki na próbę
przy okazji składania zamówienia żeby się opłacała dostawa ![]()
@Efektdomi zapisuje stronę i jak będę bliżej chrzcin to zamówię ![]()
![]()
No pewnie, zwłaszcza jak widzą, że na prezent kupujesz.
Właśnie mi przypomniałaś, że muszę krówki zamówić xd
Aaaaa już Ci daję namiar
kiedyś organizowała konkurs ale że mnie nie uwzględnila w losowaniu i napisałam do niej, Że mnie Pani omineła , to chciała mi gratis coś wysłać, na co mówię że nieee trzeba i że wezmę udział w następnym jak bedzie robiła
bo wiem ze to koszty wiec nie bede nachalna
ale mam rabat 20 % na te świeczki wiec super , dlatego je wzięłam na podziękowania ![]()
U nas bedzie 40 osób
i chrzest z roczkiem łącze
bedzie fotografka i myślę skuter z lodami zamówić / niespodzianka dla gości szczególnie dzieci bo bedzie ich duzo i nikt o niej by nie wiedział / , czekam na ofertę indywidualną ![]()
@MamaSloneczka dziekuuje
Skuter z lodami ? Nie słyszałam jeszcze o czymś takim brzmi super ![]()
Oo skuter z lodami . I jak to ma wyglądać? Zaciekawiłaś mnie tym ![]()
U mnir na dzien kobiet byl fortepian z ktorego lało sie proseco ![]()
O rajciu, lubie takie nieoczywiste rzeczy na imprezach 🩷 ja mialam slub na ogrodzie i podczas ceremoni chodzila Pani i rozdawala aperolki
kazdy nabomblowac sie juz mogl w trakcie przysiegi ![]()