Ja nad podziekowaniami zastanawiam sie na ciasteczkiem z wróżbą 🩷
A prośba na zostanie rodzicami chrzesntymi to bombonierki z krówkami
w środku na każdej krówce jest ten sam napis z pytaniem ![]()
Już gdzieś wysyłałam ale tutaj dodam jeszcze raz.
Ja nad podziekowaniami zastanawiam sie na ciasteczkiem z wróżbą 🩷
A prośba na zostanie rodzicami chrzesntymi to bombonierki z krówkami
w środku na każdej krówce jest ten sam napis z pytaniem ![]()
Już gdzieś wysyłałam ale tutaj dodam jeszcze raz.
Ale świetny pomysł
smaczne i na pamiątkę ![]()
U Nss krówki bedą dla Gości jako upominek
juz zamówiłam:)
I wiem że oklepane ale magnes serduszko do tego.
Przy Dynku tak mieliśmy i tersz identycznie.
Po jakim czasie od urodzenia organizowałyście Chrzciny?
Ja chciałam w ciągu 3-4 miesięcy, ale synek ma 6,5 i jeszcze nie mamy terminu
myślę że za 2 miesiące zrobimy
Ale piękny , ja coś podobnego chciałam dla przyjaciółki i kobietka mi powysyłała tyle zdjęć , kwiaty były duże na zdjęciu a w bukiecie co przyszedł są miniaturowe . Masakra aż wczoraj taka wkurzona chodziłam …
@ironiczniepateyczna dokładnie jeszxze jak by czlowiek wiedział to by nie kupił tego… a potem żal za wywalona kasę za taki bubel.
@karolina27034 ja 2-3 miesiące jak dzieciaki miały robiłam chrzciny.
Synek mial skończone 3 miesiące…corka będzie miala 4 ;)…04.06 skończy 4 miesiaxe a 07.06.mamy zaplanowany chrzest
A robicie taką kameralną tylko dla najbliższych czy w sali dl większej części rodziny ?
Mam malucha z końcówki stycznia, planujemy zrobić jakos w sierpniu
w restauracji - będzie nas 14 osób
tj. najbliższa rodzina i para naszych przyjaciół
U nas tez córka z polowy stycznia i robimy na koniec czerwca ![]()
U nas też bylo 14 osób najblizsza rodzina i para przyjaciół wedlug mnie idelanie na chrzest ![]()
To u nas też tak będzie ;D
Z piereszym synem tez mielismy tylko garstke , ponieważ chrzestnymi bylo nasze rodzeństwo. W sumie było 14 osob razem z nami. Teraz chrzestnymi są nasi kuzyni więc automatycznie zapraszamy naszą najbliższą rodzine oraz dodatkowo chrzestnych z rodzinami i dlatego tym razem zeobiła nam się pokaźna ilosc osob ![]()
W restauracji. U Nas trochę tych gości bedzie wiec.nie podjęłabym się w domu ![]()
U Synka bylo z Nami 27 osób. Teraz wstepnie razem.z Naszą czwórką 30 osób. Moj brat z rodziną z zageanicy nie dotrze wieć juz ich nie liczę. Ale maż ma 3 rodzeństwa i z rodzinami to już 12 osoɓ ![]()
Mój maluch urodzi się w lipcu i się zastanawiam czy już rezerwować salę , a lubię imprezy rodzinnne to bym chciała całą rodzinkę zaprosić ![]()
ślub miałam bardzo malutki na 30 osób a chrzciny zrobię na 50 ![]()
![]()
O wow tyle osób to już jak wesele, tylko też z takim maluszkiem przy takiej ilości osób trzeba uważać żeby go nie przebodzccowac no i też druga kwestia chorób, bo przy chrzcinach na jesień jest duże ryzyko że będzie ktoś przeziębiony/chory. Jake akurat ja byłam straszną panikara przez pierwsze 3-4 miesiące. Jak ktoś miał katar kilka dni przed odwiedzinami to już miał nas nie odwiedzać
chociaż jak u nas chrzciny będą wypadać w okolicach 8 miesiąca i to latem to chętnie zaprosiłaby więcej osób, gdyby nie te zabójcze ceny za talerzyk w restauracjach
U nas najbliższa rodzina (licząc: my, nasi rodzice, nasze rodzeństwo i ich dzieci) to 25 osób. Zamierzamy się podjąć zrobienia chrzcin w mieszkaniu, na razie wstąpienie o tym rozmawiamy ale myślę że tak będzie.
Będzie to niezła przeprawa, ale moja mama zadeklarowała pomoc w gotowaniu a mój mąż lubi i umie gotować więc tu się nie martwię że zostanę z tym sama.
A co do tematu czyli podziękowań to teraz modne są takie pastylki karmelowe, dostaliśmy w tym roku takie w słoiczku z komuni w środku był napis IHS
Też fajny pomysł te karmelki , ja skradnę pomysł na krówki żeby zapytać o bycie chrzestnym ![]()
![]()
Ja robiłam tylko dla najbliższych dziadkowie , nasze rodzeństwo z rodziną , i chrzestni.
Ja zamawialam na cukrówki
rozne influ u nich maja wspolprace i daja kod na -15% wiec możesz poszukac i skorzystac. Ja za pozno to zobaczyłam i zamowilam bez rabatu ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.