https://share.temu.com/mniuv7QpSZB
Proszę i super bo są u lokalnego sprzedawcy i mi przyszły na drugi dzień już ![]()
@Mama.Wiki właśnie ja mam całą girlandę z temu i jak kupowałam na chrzest to i na roczek wzięłam przy okazji i jak pompowałam na chrzest to kilka było już z dziurką.
@karolina27034 fany pomysł coś innego ![]()
Nam też w girlandzie pękły albo się nie nadmuchiwaly ale to założyłam że mogą być straty i dokupiłam oddzielnie dodatkowe ![]()
Ja tak samo więc miałam sporą ilość tych balonów a na temu są za grosze więc można pozwolić sobie na kilka zestawów ![]()
I tam jest na prawdę suepr jakość
Ja z AliExpress zawsze zamawiałam , muszę wypróbować te z temu bo coś na alie już nie mogę w dobrych cenach znaleźć
Na temu po 16 zł nawet całą girlandę kupiłam a na allegro taką samą za 50 zł widziałam , masakra i te balony oni mają z chin , masakra naka przebitka
Co ciekawe że znajdują jeszcze na to chętnych , pewnie takich co kupują na ostatnią minutę
A ja na allie to nie pamiętam kiedy coś kupowałam, zawsze jak już temu albo shein
Ja tam głównie dekoracje urodzinowe tylko
Pewnie tak bo ja raz kupiłam girlandę na chrzest córki ale nie miałam wtedy jeszcze konta na temu i kupiłam na allegro za jakieś 45 zł ![]()
To ja raz też tak kupiłam bo bałam się że nie dojdzie , na szczęście doszło dzień przed ur i szybko odesłałam te drogie dekoracje ![]()
![]()
No i yo też dobry pomysł, ![]()
Ja zamówiłam bukiet z świeczek sojowych , pani mi powysyłała piękne zdjęcia bukietów a jak przyszła paczka to byłam ogromnie rozczarowana …bo bukiet wygląda jak mini bukiet i jak bym wiedziała to za 50 zł bym lepszy zrobiła sama , nakupila bym foremek na temu …te kwiatuszki tak małe są w porownaniu jak na zdjęciu wygląda…to miało być na prezent dla przyjaciółki…![]()
@Patrycjaw25 moja córka dostała bukiet ze świec sojowych na komunię, ale jest przepiękny
jutro wrzucę zdjęcie ![]()
No najgorsze, że myślisz że kupujesz dobrą jakość a tu bubel się okazuje
O koniecznie wyślij zdjęcie i nie zapomnij ![]()
Pielny uwielbiam takie boxy ![]()
Ja dla gości zamówiłam motylki sojowe z napisem dziękujemy ![]()
![]()
przewodnim motywem przyjecia bedzie motylek wlasnie i tort i balony i lampki w ogrodzie ![]()
Boxy dziewczyna tez robi ![]()
Piękny bukiecik. Córka napewno była zadowolona
Oo kurczę jakie ładne , podlinkujesz tą panią ?