Podziękowanie dla rodziców chrzestnych

Mialam tak samo wzielam kolezanke i na pstrykała ponad 100 zdjec ale 10 pierwszych tylko ladne a reszta porazka :see_no_evil:

Ja wzielam dziewczynę z polecenia … nagadala mi makaronu na uszy , pokazala przykladowe zdjecia i nie wiem skad ona te zdjecia wziela , albo moze jak bardzo jej sie nie chciało pracowac na moim weselu … w ogole przez wiekszosc czasu siedziala przy stoliku dla uslugodawcow , na chwile wstawala , robila kilka zdjec i dalej siadala . Zdjec z zabawy w ogole nie ma prawie

1 polubienie

Masakra😳 to nie było za co jej płacić, ja bym się kłóciła i jej coś powiedziała w trakcie ślubu.

U nas grupa powstała już w godzinie rozpoczęcia imprezy to każdy na bieżąco wrzucał fotki jeszcze komentarze śmieszne się pojawiły tak że fajnie u nas to wyszło

Chrzestny będzie z mojej strony i odwiedzając swoje rodzinne strony powiedziałam wprost że został tym szczęściarzem i został wytypowany na chrzestnego, aleee… nie ma bierzmowania jak się okazało :sweat_smile:
Chrzestna akurat będzie u nas w odwiedzinach i zamierzamy ją poprosić.
Jednak nie robimy żadnych prezentów prosząc o zostanie chrzestnymi.
@Magdallenka0897 jestem w szoku, że coś takiego wymyślili. Najgorzej dla starszych osób. Osobiście wkurzają mnie te kody qr, w szczególności w restauracjach, jak nie ma normalnego menu tylko w tel trzeba przeglądać.
Ja czasami mam ochotę zrobić sobie dzień bez telefonu, ale wychodząc na miasto się po prostu nie da.

No to z tym bierzmowaniem podobnie jak u mnie bo mam tylko dwie kuzynki i jedna z nich nie ma bierzmowania a chyba nawet z nią częściej się widzę…

My nie zapraszaliśmy na kawe tylko sami pytalismy kiedy możemy wpaść na kawę , hihi w końcu to nasza prośba w imieniu dziecka i to my zapraszamy :slight_smile: i tak przy wręczaniu zaproszeń pytaliśmy czy zostaną chrzestymi dla corki :slight_smile:

U nas niestety ksiądz służbista i bez bierzmowania nie przjedzie, ale wiem, że są tacy którzy ochrzczą pomimo jego braku, wiem bo sama podawałam nie mając jeszcze bierzmowania, ale byłam akurat w trakcie.:grinning:
Jutro się dowiem, czy uda się załatwić zaświadczenie czy jednak będziemy musieli zmieniać kandydata :grinning:

A w temacie Chrzcin to gdzie kupowałyście ubranka dzieciom? To co w sieciowkach mi się podoba ma wyprzedana rozmiarowka. Na vinted grzebie ale nic nie nie wpada w oko, jeszcze to co mi się podoba jest z jakiś butików ponad 2 stówy chcą a ja mam dwoje do ubrania :see_no_evil:

A patrzyłaś w Reserved ?

Bodziak ze spodenkami mi wpadł w oko, z tylko granatowe spodenki są wyprzedane 68 ;( chociaż się zastanawiam co za miesiąc będzie jak Maksio nosi już w sam raz ten rozmiar. A z Reserved mam doświadczenie mega różne. Dla dziewczynki nic nie znalazłam, chciałabym body-sukienke z długim rękawem , ale sama sukienka też by mogła być

Ja zawsze dłuższy czas wcześniej przeglądam vinted aż wkoncu mi coś wpadnie w oko :smiling_face:

Ja kiecke dostalam a plaszczyk kupilam wlasnie na vinted :grin:
@Kikip u mnie po dlugich bataliach ksiadz sie zgodzil na chrzenego po rozwodzie :sweat_smile: ostatecznie stwierdzil "aa dobra , na koncu i tak sadzil nas bedzie bog " i juz nie trzebabylo zalatwiac zadnych zaswiadczen ani nic :grin:

1 polubienie

Hej, nam właśnie został tydzień do chrztu. Zrobiłam skromne podziękowania w formie magnesów dla gości ze zdjęciem syna i datą, a dla chrzestnych trochę pomógł mi chat gpt. Wrzuciłam zdjęcie syna, poprosiłam o stworzenie grafiki właśnie w stylu chrzcin i z tekstem w ramach podziękowań. Wyszło super, dałam do druku, kupiłam piękne ramki w pepco i dorzuciłam Rafaello. Myślę, że super pomysł, pamiątka bo ramkę można sobie powiesić no i też super opcja kiedy po prostu nie ma się zbyt dużego funduszu na prezenty a jednak chce się coś podarować :heart:

1 polubienie

Myślę że to super upominek - i pamiątka i coś słodkiego :heart:

1 polubienie

Ostatnio widziałam że ktoś polecał wypożyczalnie „Kruszyna” i tak z ciekawości weszłam na ich fb i mają dużo pozytywnych opinii (nie wiem na ile można ufać opinia na fanpage ), ale zastanawiam się czy od nich nie wypożyczyć no ale to też tylko dla chłopca. Może dla dziewczynek też gdzieś są takie wypożyczalnie? Ja na wesela zaczęłam wypożyczać sukienki zamiast kupować

Przed nami już też niedługo chrzciny , muszę się zacząć rozglądać jakie macie pomysły i si trochę zainspirować :blush:

A ja w sumie myślałam że 2 stówki za takie ubranko na chrzest to norma :grinning:
Ja jeszcze się nie rozglądałam i w sumie nie wiem w co celować, bo z pogodą w czerwcu może być różnie.

Ja ostatnio powoli się rozglądałam za ubrankami na chrzest żeby wiedzieć ile kosztują itd i coś czuję że będę miała problem z rozmiarem. Synek idealnie idzie z rozmiarówką z metek, chrzciny będziemy robić albo za 1,5 miesiąca albo za 2,5 miesiąca. I wtedy synek będzie pomiędzy 68 a 74 :see_no_evil:

Mnie te rozmiary dosłownie osłabiają…
Wczoraj mały dostał elegancki komplet 68, to może założyć go, ale w przyszłym roku :grinning:
Mąż stwierdził że wygląda to na ubranko jak dla przedszkolaka :laughing::laughing:
Nie wiem czy nie będę szukać jakiegoś ubranka po prostu na Allegro, bo dla mnie to jak narazie tutaj jest najwygodniejsza opcja zwrotu.
Niestety nie mam czasu jeździć do galerii i zwracać ubranek w sieciowkach.