tak wydra to fajny pomysł ale dla maluszka
Nelia myslę, że właśnie taki maluszek bardziej byłby z tej wydry zadowolony niż taki roczniak..
My też lubimy puzzle, drewniane są super a i sama lubię wieczorami układać taką drobnice, piękne obrazy wychodzą aż później szkoda rozwalać :)
Może macie zabawki których nie polecacie? Ja muszę opisać chodzik pchacz wózek 3w1 little smoby toys gdzie wystają na brzegach ostre krawędzie i musiałam sama je szlifować bo zaczepiały i mogły skaleczyć. Do tego zabawka do samodzielnego złożenia a wyjęcie niektórych części z plastiku była trudna i ciężka. W tablicy interaktywnej ruchoma biedronka jest łatwa do wyjecia a to mała część więc odrazu musiałam ją zabrać bo dziecko brało całą do buzi! Klakson gra bcicho. Zakładka z lusterkiem nie przypomina lusterka tylko bardziej naklejkę w kolorze srebrnym. Kwiatek do obracania ciężko chodzi jak dla mnie- dla dorosłego więc dziecko nie jest w stanie nim pokręcić. Drzwiczki od sortera się nie domykają od samego początku więc klocki cały czas wypadają. Pozostają tylko obrotowe oczy i są ok ale to zabawa na kilka sekund. Pchacz zmienia się w wózek dla lalki ale plastik tak ogranicza miejsce że zmieści sie bmała lala lub miś :( Wysokość 47 cm uważam za małą, rączka nie jest regulowana więc dla wysokiego dziecka odpada. Posiada hamulec dla dzieci stawiających pierwsze kroki może być przydatne ale w naszym przypadku gdzie dziecko zaczęło już chodzić nie sprawdziło się. Zabawka na krótko, koszt ponad 200 zł.
Rower jeździć, syn chetnie jeździ nim po domu. Latem samochód na akomulator, samochody, klocki , puzzle i niezastąpione ksiazeczki - najlepiej z ruchomymi częściami;)
takie rowerki to super pomysły
taki rowerek biegowy jest super, dziecko ma przy tym mega frajde i przede wszystkim uczy się jeździć
Nie lubiane? Ciezko stwierdzic poki ck wszystko na chwile ale poprostu chyba przesyt po swietach;)
Chociaz niesprawdzila sie hula kula lezy i czeka na lepszy czas lepiej sie bawi zwyklymi pileczkami a moze zle napisalam bo to noe sa zwykle pileczki tylko pileczki z canpola;)
Z tych najbardziej u nas co sie sprawdzily
Kostka interaktywna dumel
Głodny chipcio malo funkcjinale dla roczniaka wystarczajace;)
Ken to to zabawka priorytet zadna barbie ken;)
Wieza interaktywna
Pianinko z roznymi melodiami i funkcja grania po starszej corce ;)
Jezdzik fp szczeniaczek ;) ma wiele funkcji wiex czesto nim sie bawi choc nie korzysta z funkcji jezdzika;)
Mnie od dawna kusi ta kula hula . Nie wiem czy nie kupie jej synowi kiedy zacznie raczkować. Szwagierka kupiła synowi to bardzo lubi nią bawić się ;)
U mnie córka na rowerku biegowym nie jeździla. Bardziej zwykły jeździk, hulajnoga i zwykły rower. Syn może jeszcze w wakacje się biegowka zainteresuje bo ma skończone dopiero 3 lata.
Femka u nas z fp zółw pomógl do raczkowania:P super się sprawdził.:p
Nigdy nie zwróciłam uwagi w sklepie na tego żółwia. Ma bardzo dobre opinie i wydaje się interesujący;)
my mamy takiego pieska co ucieka jak się dotknie
Klocki
Fajna jest też książeczka vtech. Mój pierwszy słownik.
Właśnie ja teraz chcę kupić córeczce książeczkę z Vtech
Fajny jest też tablet interaktywny w Vtech 12-36miesiecy ;)
biwgowki hulajnogi to pewnie niedlugo beda szly w ruch tylko troche slonca wyjdzie;)
U mnie do raczkowania był konik z Playskool, bardzo wytrzymały zresztą :) ale była na nim uwaga na włosy bo mógł wciągnąć... A teraz jak będzie coraz cieplej to pora na ruch na świeżym powietrzu więc hulajnoga już zakupiona i czeka na urodziny i pierwszy dzień wiosny... Niedługo będzie problem z wyborem roweru bo coś czuje że z tamtego roku będzie trochę za mały :(
U mnie córka uwielbia ta hulajnogę i rowerek