Polecajki zabawek

każde dziecko jest inne więc i co innego zaciekawi 

U nas scoot&ride się fajnie sprawdziło:)

Dlatego tak duzo firm produkuje rozne zabawki aby utrafic w gusta kazdego malucha;) ale sajgon w glowie robi sie w ojresie przedswiatecznym kiedy tego wsyztskiego jest tyle ze nie wiadomo na co sie zdecydowac;)

dokładnie tak można czasem przesadzić z zakupami podczas świąt hahah

Ja jestem teraz na etapie szukania roweru dla syna ;) chętnie jeździ po domu to może po podrowku też będzie chciał kiedy przyjdzie wiosna ;)

a w jakim jest wieku ?

na pewno taki rowerek zawsze się przyda w sezonie ciepłym 

Kiedy zacznie z niego korzystać to będzie miał 2.5roku

córka tez podobny wiek 

Widzę, że tu już rozmowa o starszakach :) ale chciałam zapytać czy miałyście/ macie / znacie tą zabawkę króliczka alilo czy jakoś tak? Co śpiewa, opowiada bajki, rozpoznaje kolory i wydaje dźwięki? ;) 

ja nie znam 

Paulina zaciekawilas mnie ;) moze na wielkanoc by sie sprawdzil?;)

Ja też rozglądam się za rowerkiem syn jak miał 2,5 roku jeździł na takim rowerku co go pchałam. Sam tylko torche pedałował. Teraz będzie miał już prawie 3,5 więc już będę go próbować nauczyć na takim normalnym rowerku.

Anisss - możliwe  :) ja raczej myślałam w formie prezentu trochę z okazji chrzcin trochę na przywitanie malucha, bo rodzice nic nie chcieli, bo wszystko mieli... Ale jeszcze się waham :)

Słyszałam o tych Alio i one są chyba dosyć drogie 

Chyba ponad 300zl kosztują.

Widziałam jak kiedyś dziewczyny na IG je prezentowały, ale faktycznie trochę cena powala, tym bardziej, że moja ma taką fazę, że potrafi rzucić coś i po takim upadku może taki króliczek już nie działać. 

Ja patrzyłam tak ogólnie na ceny w necie to ceny od 160 do 280 widziałam 

trzeba przemyśleć taki zakup

Ja nie kupiłabym dziecku gdybym wiedziała, że nie szanuje zabawek. Jednak do tanich nie należy.