Ja też Miska! Muszę mieć Żel bo inaczej po kilku dniach hybryda odchodzi
juz niemoge się odczekać tej wizyty u kosmetyczki po porodzie 😂😂😂
to będzie moje pierwsze wyjście :D
Kasia na pewno będziesz celebrować tę chwilę:D
dodam do tego jeszcze shopping i z uśmiechem wrócę do dzieci hehe
Kasia to bedzie cudowne uczucie,ja poszłam tez po porodzie do kosmetyczki i tak już co miesiac chodze
Anisss no takie zwykłe lakiery to się u mnie też nie sprawdzają za bardzo. Już nawet na lakier nakładam warstwę jakiegoś utrwalacza co niby ma zapobiegać odpryskom czy coś ale góra 2 dni i moim zdaniem trzeba paznokcie na nowo malować.
Kurcze dziewczyny ja Was podziwiam że macie czas na kosmetyczkę i paznokcie. Mi w ogóle tak szybko paznokcie rosną że musiałabym co 2 tygodnie albo i 1.5 chodzić bo mnie te odrosty później wkurzają i wydaje mi się że to brzydko już wygląda. Dlatego teraz na macierzyńskim sobie całkowicie odpuściłam.
Madzia ja właśnie po świętach już miałam odrost na pół palca;p musiałam iść to ogarnąc:D ale jak siedzę w domu nie mam jakiejś imprezki to chodzę raz na dwa miesiące by je ładnie doprowadzić do ładu i składu:D
hehe Kasia jeszcze nie urodziła a już czeka na kosmetyczke dobra jesteś;)
ja tam też mam mało czasu a przede wszystkim nie miałabym z kim małej zostawić,
myślałam o zwykłym lakierze ale jak złazi to szkoda nerwow;)
kiedyśm i sie mega francuski na pzaurkach podobał ale nawet nie wiem czy to jeszcze w modzie;)
oj ja tez bardzo Lubie takie klasyczne do wszystkiego pasuje :)
kosmetyczka zawsze sie ze mnie śmiała ze u mnie to taki standard był raz czerwień a raz French :D
Madzia ja szukam czasu bo ciezko u mnie z nim ale chcialam cos robic dla siebie nie tylko być matką i żoną....kosmetyczka fryzjer to moje wyjscia bez dzieci bo wiekszosc czasu niestety jestem z nimi i mi brakuje chwili regeneracji...dlatego fryzjer co 2 miesiące i pazury co miesiąc
tez bym tak chciała
trzeba jednak sobie pozwolić !
należy nam sie :L
Dla mnie czerwony za odwazny ;) u zatrzymaj się do lubilam mocne kolory ale nie na paznokciach dłoni ;/ chyba ze lato to wtedy fakt czasami cos w mocniejszych kplprach sie trafialo
Chwila przyjemności i należy się dla nas;p
ja nie mogę mieć kolorowych paznokcie bo mi to do niczego nie pasuje !
Ale czerwień jest sexy klasyczna i do wszystkiego pasuje No jest pazur !
ale jakieś zieone fioletowe niebieskie odpadają
ja jednak poza Czerwienia
kocham się w bieli szarościach bezach brązach nawet czern ♥️
Ja to roznie sie ubieram ale ostatnio to bialy z bordo mi bardzo pasuje czarne tez lubilam ale kiedys ciagle tak sie ubieralam;) teraz to mi sie tylko z żałobą kojarzy;(
Kasia byle nie krotkie wyjscie ja mialam na rzesy isc I dobrze ze Zrezygniwalam Bo Synek mi nie pozwolilby jednak
nmamaRoz ;) jak już wyjsc to wyjsć;)
Ja to Chyba już się umówię na jakiś koniec marca na te paznokcie bo mi się przykro już robi 😂😂
a patrzyć na moje nie mogę 😳
Doniwe też fakt. Należy nam się chwila przyjemności. Musze chyba znaleźć też coś dla siebie.
Ja też wolę stonowane kolory na paznokciach. Z resztą ciuchy też takie noszę. Zero szaleństwa u mnie.
Kasia ile placisz za paznokcie?
Ja nigdy nie robilam to nawet nie wiem jakos trzeba płytkę przygotowac ?