Polecicie jakies dobre lakiery hybrydowe

Ja dawno nie byłam ostatnio na wysłane wesele robiłam to dawałam 120 chyba /; 

teraz szukam tak do 70 zł bo od kwietnia chciała bym znowu chodzić 

Ja zazwyczaj płacę 100 zł za paznokcie hybrydę henne i regulację brwi, jak robię zwykły lakier to zalezy czasem 50 zl czasem 60 zł.

Oo to suoer pakiet !! 

ja za komplet : hybryda, henna, regulacja 80 zł.

i to w salonie ?

czy u kogoś w domu?

Dziewczyny polecam Wam wypróbować sboie lakiery od firmy Reforma. Lakiery są dostepne w mniejszych pojemnościach 3 ml, tak więc jest to fajne do użytkku domowego ( nie wiem jak Wy  ale sama praktycznie nie jestem w stanie zużyć pojemności 8 ml lakieru bo przecież nie będę sobie malowała paznokci jednym tylko lakierem non stop....).

https://reforma-polska.com/gel-polish-white-queen-3ml.html 

Mniejsze pojemnosci są również w niższej cenie. Lakiery moim zdainem bardzo dobre, nawet kolor biały ktory jest kolorem problematycznym kryje po 1-2 warstwach. Poza tym lakiery są przebadane i bezpieczne. 

w salonie, bardzo dokłądnie dziewczyna robi, ale małe miasteczko więc cena też pewnie różni się od większych miast.

80zl to jeszcze chyba nie tak duzo ;)a co jako czas robicie pazurki? Henny nigdy nie robilam ;D

Wlansie fajne ceny słyszę niewkem czemiu u mnie tak drogi zawsze wychodzi /: 

tak jak pisałam czas zmienić kosmetyczne 😂 

henne to ja sobie sama robie i regulacje tez 

raz w życiu byłam na laminacji 

tyle kasy coś 150 zl a wyglądało tragicznie dobrze ze szybko zeszło 

Ja normalnie w salonie, ale też mieszkam w małej mieścinie, więc ceny pewnie są niższe niż w większych miastach...

Mamaem to całkiem dobra cena u Ciebie. U nas same hybrydy to koszt od 70 do nawet 120 zł. Zależy od salonu i od tego czy jakieś wymyślate wzorki mają być.

Cena za takie usługi na pewno różni się w większych miastach od ceny w mniejszych miasteczkach bądź wsiach Ja twojej wsi za regulację i hennę płace 30 zł na paznokcie Rzadko chodzę ale z tego co się orientowałem to tak do 100 zł na ten moment

Ja nie wiem kiedy ostatni raz byłam u kosmetyczki czy fryzjera. Paznokci nie robiłam od kad jest mały bo nie ma czasu eh 

Napewno od nowego roku ceny tez poszły w górę 

Poszły ceny i to sporo w górę teraz za makijaż wieczorowy trzeba zapłacić 180zł 

ja to nie lubie przy pazurach dłubać;) odzwyczaiłam sie przycinam na krótko ale ostatnio czytajac wasze opinie to nawet wypiłowałam porządnie;) normalnie jak po kosmetyczce u której nigdy nie byłam;)

Miśka u nas było 100 zł, ale możliwe że ceny poszły w górę.. no i zauważyłam, że nie ma takiego ruchu jak do tej pory , kiedyś to się umawiałam kilka wizyt do przodu bo nie było zawsze terminu teraz zadzwoniłam i od razu miałam termin, az byłam nie przygotowana, że to tak szybko i poprosiłam o późniejszy:D

u mojej nigdy się dostać nie mogę, ale na szczęście jakiegoś mam farta i zawsze się dla mnie coś zwolni ;)

Teraz ruchu nie ma bo takie ceny i jeszcze nie sezon na imprezy 

ja za ślubny w lipcu 21 płaciłam 130 chyba normalnie w salonie kosmetycznym