Ja dawno nie byłam ostatnio na wysłane wesele robiłam to dawałam 120 chyba /;
teraz szukam tak do 70 zł bo od kwietnia chciała bym znowu chodzić
Ja dawno nie byłam ostatnio na wysłane wesele robiłam to dawałam 120 chyba /;
teraz szukam tak do 70 zł bo od kwietnia chciała bym znowu chodzić
Ja zazwyczaj płacę 100 zł za paznokcie hybrydę henne i regulację brwi, jak robię zwykły lakier to zalezy czasem 50 zl czasem 60 zł.
Oo to suoer pakiet !!
ja za komplet : hybryda, henna, regulacja 80 zł.
i to w salonie ?
czy u kogoś w domu?
Dziewczyny polecam Wam wypróbować sboie lakiery od firmy Reforma. Lakiery są dostepne w mniejszych pojemnościach 3 ml, tak więc jest to fajne do użytkku domowego ( nie wiem jak Wy ale sama praktycznie nie jestem w stanie zużyć pojemności 8 ml lakieru bo przecież nie będę sobie malowała paznokci jednym tylko lakierem non stop....).
https://reforma-polska.com/gel-polish-white-queen-3ml.html
Mniejsze pojemnosci są również w niższej cenie. Lakiery moim zdainem bardzo dobre, nawet kolor biały ktory jest kolorem problematycznym kryje po 1-2 warstwach. Poza tym lakiery są przebadane i bezpieczne.
w salonie, bardzo dokłądnie dziewczyna robi, ale małe miasteczko więc cena też pewnie różni się od większych miast.
80zl to jeszcze chyba nie tak duzo ;)a co jako czas robicie pazurki? Henny nigdy nie robilam ;D
Wlansie fajne ceny słyszę niewkem czemiu u mnie tak drogi zawsze wychodzi /:
tak jak pisałam czas zmienić kosmetyczne 😂
henne to ja sobie sama robie i regulacje tez
raz w życiu byłam na laminacji
tyle kasy coś 150 zl a wyglądało tragicznie dobrze ze szybko zeszło
Ja normalnie w salonie, ale też mieszkam w małej mieścinie, więc ceny pewnie są niższe niż w większych miastach...
Mamaem to całkiem dobra cena u Ciebie. U nas same hybrydy to koszt od 70 do nawet 120 zł. Zależy od salonu i od tego czy jakieś wymyślate wzorki mają być.
Cena za takie usługi na pewno różni się w większych miastach od ceny w mniejszych miasteczkach bądź wsiach Ja twojej wsi za regulację i hennę płace 30 zł na paznokcie Rzadko chodzę ale z tego co się orientowałem to tak do 100 zł na ten moment
Ja nie wiem kiedy ostatni raz byłam u kosmetyczki czy fryzjera. Paznokci nie robiłam od kad jest mały bo nie ma czasu eh
Napewno od nowego roku ceny tez poszły w górę
Poszły ceny i to sporo w górę teraz za makijaż wieczorowy trzeba zapłacić 180zł
ja to nie lubie przy pazurach dłubać;) odzwyczaiłam sie przycinam na krótko ale ostatnio czytajac wasze opinie to nawet wypiłowałam porządnie;) normalnie jak po kosmetyczce u której nigdy nie byłam;)
Miśka u nas było 100 zł, ale możliwe że ceny poszły w górę.. no i zauważyłam, że nie ma takiego ruchu jak do tej pory , kiedyś to się umawiałam kilka wizyt do przodu bo nie było zawsze terminu teraz zadzwoniłam i od razu miałam termin, az byłam nie przygotowana, że to tak szybko i poprosiłam o późniejszy:D
u mojej nigdy się dostać nie mogę, ale na szczęście jakiegoś mam farta i zawsze się dla mnie coś zwolni ;)
Teraz ruchu nie ma bo takie ceny i jeszcze nie sezon na imprezy
ja za ślubny w lipcu 21 płaciłam 130 chyba normalnie w salonie kosmetycznym
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.