No u nas to samo. Mąż zajmuje sie starsza córką wieczorami. Chodzi na zakupy ( zajmuje mu to pol dnia) czasem ugotuje nawet, ale tez trwa to wieczność.
Jak tylko powiem, ze boli mnie glowa, albonplecy, zaraz slysze " no mnie tez boli, a jak mnie boli" wiecznie go cos boli i wiecznie mu coś dolega…
Już mu powiedziałam, żeby się nie zes… bo mnie wkurza to jego marudzenie
Haha dobre ale ja jednak wybierałabym odśnieżone drogi , nie dość że dziecko trzeba pchać to jeszcze zmęczyć się pchaniem śniegu z chodnika. Przyjedziesz z takiego spaceru zmachana , spocona , i smierdząca ![]()
O wow jaki wynalazek
nie widziałam tego wcześniej. Ciekawe czy się to sprawdza
Hahha ja myślę że ten nowość raczej nie znajdzie zbyt wielu zainteresowanych ![]()
To jakbym o moim czytała ![]()
Mi osobiście szkoda byłoby pieniędzy ![]()
Mi tez sie tak wydaje, dziwnie to troche wyglada ![]()
![]()
![]()
Mi tak samo wolałabym jakieś inne fajne gadżety kupić dziecku które się przydadzą a odśnieżanie zostawiła komu innemu ![]()
@ewelka8990 taki widok wózka jest niecodzienny z pługiem do odśnieżania więc sądzę że dużo było by gapiów jak bym prowadziła taki wózek. ![]()
Ale są ludzie co i kupią takie gadżety ![]()
Dziewczynyyyy musze wam to opowiedziec , no musze bo sie uduszeeee .
Ostatnio mamy ciezszy okres , mala nie spi za dobrze , no i wiadomo przez to ja tez nie spie ![]()
Dzis w nocy mala sie obudzila i nie chciala dalej spac , wiec moj maz wzial małą na dół zebym ja pospala , psy zostaly ze mna w lozku . I dalej odlecialam w kraine spiulkolotu.
Po jakis 3 godzinach przychodzi do mnie i mnie budzi , zebym nakramila mała , a ja przez sen łapie psa jak niemowle i zaczynalam wyciagac cyca .
Na co moj maz wybuchl smiechem i mowi "mysza ! Ja tu mam dziecko na rekach " ![]()
![]()
![]()
Wtedy juz sie obudzilam , patrze a ja psiaka w ramionach trzymam a nie bejbika ![]()
![]()
![]()
Przez caly dzien sie ze mnie smieje
to sobie pomsyalalam , ze i wy sie posmiejce ![]()
Hahaha to ja w nocy przez sen na pytanie męża co robię (myślał że nie śpię) odpowiedziałam że odbijam synka, a też tuliłam psa
a synek grzecznie spał w łóżeczku:joy:
No ale to zdecydowanie nie przebije tego że chciałaś nakarmić psa
a co na to pies ? ![]()
Mój mąż też robi zakupy pół dnia, zawsze twierdzi że jak czegoś nie kupi to nie było
i ciągle czeka aż znowu ja będę robiła zakupy, albo razem. A najgorzej jest z promocjami. Wysyłam mu screeny z gazetki, pisze na kartce a i tak coś źle kupi ![]()
@asiam1 a pies co na to? ![]()
Za to mój mąż robi zakupy ekspresowo, ale co chwilę dzwoni żeby zapytać co gdzie jest w sklepie
nie lubię wysyłać męża do sklepu bo nie kupuje nic spoza listy, tzn ja jak widzę w sklepie że jest promka na coś co nam się niedługo skończy to wrzucam do koszyka, a mąż nie
Od kiedy jestem mamą tez gadam przez sen ![]()
@daga1271 A pies zadowolony , on uwielbia sie przytulac ![]()
No dokladnie. Jest promocja ze drugi produkt tanszy, a on bierze jeden i mowi ze mu sie promocja nie naliczyła
Jej o tez nie cierpie jaj tak dzwoni i o wszystko pyta…
Mnie psy w nocy częściej budzą niż synek
drapią mnie żeby je przytulić i wpuścić pod kołdrę ![]()
@asiam1 to ja wiem do kogo się zwrócić gdyby , któraś z moich dziewczyn nie miała mleka ![]()
![]()
Hahahaha podrzuc
to wykarmie malucha ![]()
a i z parką sobie poradze ![]()
A z 7??
wiesz szczeniakami oczywiście ![]()
![]()