Pomysł na prezent na slub

Takie ceny za talerzyk jak za wesele kiedyś …
Tak mamy sporą rodzinę może ja nie ale mąż ma trzy siostry każda ma męża, mają 8 dzieci z czego niektóre pełnoletnie z chłopakami więc tak wychodzi ok chyba 27 osób

Okurcze to konkretna cena ! Za ile osób !
Nam na 20 policzyli 2,5 tys i w tym obiad z wyborem kilku mięs, i tort napoje

Pewnie zależy gdzie, na jakieś 27
Komunię za rok ponad 300 :rofl: no ale Warszawa tak ma więc ja już się nie dziwię nawet

Aaa no to jak Warszawa to ceny normalne :flushed:
Robisz komunię na 300 osób !:open_mouth::open_mouth::open_mouth:

Chyba te 300 to za talerzyk :face_with_hand_over_mouth:

To by miało sens :face_with_peeking_eye::sweat_smile: się cenią niektóre restauracje :face_with_peeking_eye:

Pewnie :grin::grin: gdzie i kiedy tylko napisz :grin::grin:

1 polubienie

Tak tak 300 to nie dodałam ze złotych. Dokładnie 320 zł
A idziesz tam na obiad i kawę herbatę i taka cena

Jak będę w potrzebie będę pisać :laughing::laughing:
@Paulina.K to ceny na prawdę :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dobrze że ja jestem gościem na tej komunii a nie wyprawiam :rofl::rofl: chociaż za kilka lat te ceny będą jeszcze większe

Może dobre jedzienie bedize jak za tą cenę :laughing:

1 polubienie

No ja wzięłam ofert od 3 restauracji w pobliżu i tylko ta osiedlowa miał w porządku ceny a jest ładna w środku i mieliśmy całą salę dla siebie

Ja będę oddzielona parawanem od gości restauracji :face_with_peeking_eye: ale to nic

Ja byłam zasłoną od baru ale nikt nam tam nie zaglądał z mieliśmy salę i wyście do ogródka

Pewnie będzie dość głośno niestety z tego powodu :see_no_evil:

Myślę że na pewno :face_with_peeking_eye: ale może nie będzie aż tak źle :sweat_smile:

Zawsze to będzie trochę prywatności

No ale też długo tam nie będziemy siedzieć !

No dokładnie. My siedzieliśmy chyba 3 albo koło 4 godzin. Ale w tej sali był jak pisałam ogordek i jeszcze kącik dla maluchów a była dwója maluchów

To u mnie cena za talerzyk na chrzciny to 295 zł za osobę . Zupa, mięsa kilka rodzai - 3 szt na osobę , dodatki typu ziemniaki , surówki , ciasta 6 rodzajów - 4 kawałki na osobę , tort , kawa , herbata , soki .