Poprawa wyglądu piersi po ciąży?

Też robiłam wesele w zeszłym roku i kosztowało nas to 230zł od osoby, ale w tym mieliśmy już ciasta, tort i stół wiejski. Mój kuzyn ma wesele w tym roku i płacą 320 zł za dwa dni z poprawinami ale ciasta, tort i stół wiejski kupują osobno.

Teraz chcemy zorganizować chrzciny i jedna z tańszych opcji w naszym mieście to 150zł od osoby, bo są miejsca gdzie chcą aż 200zł za chrzciny. I wszędzie tort trzeba kupować osobno. 

Nie wiem czy tak dużo my mieliśmy chrzciny w lokalu i też tort był osobno i vodka a roczek w domu i nas wyszedł z tego co liczyłam 5 tysięcy co by się wydawało że impreza w domu jednak wyjdzie znacznie mniej:) 

Na dzisiaj koszty takich imprez w lokalach są kosmos naprawdę. Ja w przyszłym roku robię komunię starszego syna i koszt menu 300 zl

rany ale koszta ja nawet nie byłam ostatnio w  temacie kosztów wesela ale faktycznie sa to nie male pieniadze;(

Niby są koszta ale teraz wszystko jest drogie prąd , woda , gaz i same produkty i nasz czas a robiąc w lokalu mamy z głowy niczym się praktycznie nie przejmujemy często potem lokal nam oddaje resztę jedzenia i mamy na kolejny dzień w domu na obiad tak że nie jest tak źle można znaleźć tańszy i droższy lokal tak naprawdę 

To ja też w zeszłym roku za wesele za osobę płaciłam 300zl za osobę. Tort i ciasta w cenie. Wódka osobno. Jeden dzień. Imprezy okolicznościowe były po 150zl osoba. Też tort i ciasta w cenie. Teraz spodziewam się że impreza okolicznościowa to będzie pewnie ok 200zl/ osoba. Ja mam tak dużą rodzinę że w domu ich wszystkich nie pomieszczeń jak przyjdzie robić chrzest, roczek czy komunie. Najbliższa rodzina a 17 dzieci i 29 dorosłych. Więc 46 osób to sporo jednak. 

Wszytko drożeje więc nie ma co się dziwić że usługi takie też idą w górę.

A pomyślcie że przy organizacji wesela są też dodatkowe koszta jakieś kwiaty , ubiór sali , fryzjer z makijażystka ,kosmetyczka które rozniez poszły w górę i koszta się liczy nie w setkach tylko już w tysiącach takiej imprezy sam alkohol czy tort to jest nie lada wydatek nawet przy robieniu mniejszej imprezy 

fakt alkohol tez poszedł w górę, całe szczęście, że my mieliśmy jeszcze wódkę, wino i szampana weselnego:D tak jeszcze się uchowały mimo, że 3 lata już minęłY:D

ja jestem w trakcie organizowania wesela swojego i zakupiłam wódka i pan który mi sprzedawał powiedział, że lepiej własnie kupić wcześniej bo ma jeszcze wzrosnąć o 15%.

Alkohol idzie dużo do góry 

oj tak alkohol też jest już coraz droższy tak naprawdę wszystko drożeje coraz bardziej 

Ostatnie lata dają nam w kość jak nie Covid to teraz ta inflacja. Mam nadzieje, że te ciężkie czasy miną i będzie lepiej. Szykuje właśnie wyprawkę dla 3 dziecka i ceny są dużo wyższe niż przy poprzednich wyprawkach. Super że Canpol ma promocje na wyprawkę i udało mi sie z niej skorzystać :) 

MamaEmi to prawda wszystko jest coraz droższe, dzisiaj kupowałam wędlinę i jest już droższa od ostatniej wizyty dobre 2, 3 zł na kg...

ostatnio byłam w biedronce gdzie kupiłam najpotrzebniejsze produkty, nawet całej reklamówki nie było, a zapłaciłam 150 zł. Masakra tak wszystko poszło w góre.

Dk mam tak samo i ciężko jest poprawić ich wygląd samymi balsamami, moim zdaniem kremy to tylko dodatek do ujędrnienia i podniesienia potrzeba masażu, dużo ruchu ale wtedy też tracimy na masie a u mnie zwłaszcza pierwsze gramy ulatniają się z biustu a nie np z brzucha!

ja najwięcej widzę po zamawianiu apteki że jest coraz drożej 

Odpowiednia suplementacja też jest ważna, jednak myślę że tabletki typowo na biust to raczej wymysł, by zarobić.. mogę się mylić, aczkolwiek taki emam zdanie. Odpowiednia dieta, suplementacja, nawodnienie organizmu i oczywiście zadbanie o skórę również z zewnątrz.

Też uważam że kremy czy tabletki to tylko dodatek.

genetyka dziewczyny to podstawa :)

a jak komus bardzo przeszkadza to tylko poeracja zadne cudowne kremy nie zdzialaja nic spektakularnego