Macie rację tu nie da się poprawić balsamami czy czym kolwiek innym, ja teraz wodze jak bardzo moje dzieci mają mi powycinane sutki i jakie są okropne moje piersi ale z drugiej strony wykarmiłam moje jedno dziecko własnym mlekiem przez rok a drugie daj Boże tyle samo i jie ma się co dziwić ze zmieniają kształt
Również nie wierzę w nic takiego
W żadne kremy czy tabletki na biust absolutnie nie wierzę. Zresztą nigdy nawet nie rozmyślałam o takich rzeczach. Lubię swoje piersi takie, jakie są :)
Ja myslę, że to nie działa jednak i myslę, że to szkoda zachodu;/
Kremy działają przede wszystkim nawilżająco a dogłębnie nawilżona skóra wygląda lepiej więc jakieś tam działanie mają, ale cudów nie ma co się spodziewać.
może warto spróbować stosować regularnie i może akurat beda efekty
z drugiej strony... niech pierwsza z nas rzuci kamien jesli nigdy nie kupila serum antycellulitowego i nie czekala na cud :D:D:
Anoosk to fakt ;)
ja nigdy nic takiego nie kupiłam :)
Stosowałam takie serum i peelingii antycellulitowe efekty bez szału
Na cellulit tylko peeling do ciała stosowałam. No coś tam pomagał, ale spektakularnych efektów brak :P
Ja zazwyczaj kupię ale stosuje nie regularnie
Polecam balsam liftingujący do biustu z rocher. Po regularnym stosowaniu widziałam różnice i ponownie zamierzam go używać po zakończeniu laktacji ;)
https://www.yves-rocher.pl/balsam_liftingujacy_do_biustu?tr=CC1494426963&utm_content=consideration&gclid=Cj0KCQiAw8OeBhCeARIsAGxWtUwucy1Pm5urJ40igay9s0DdpQkitKo_02EvWbzUClR4wkKNTIC0XRoaAokJEALw_wcB
Anoosk rzucam kamien:D
Fajne są kolageny do biustu ale to już wiekszy wydatek ale ja stosowałam pomogło jest super