O której wstają Wasze maluszki? Bo mój to typowy ranny ptaszek ![]()
Synek - 2.5 roku miedzy 6.30 a 7.30
czasem zdarzają mu sie pobudki w nocy. Ale szybko zasypia znowu jak Któres z Nas pojdzie do niego
A Córeczka- 3 miesiące- jak zglodnieje ![]()
My wstajemy po 6 czy to w tyg czy na weekend ![]()
![]()
![]()
3 msc - między 5:30 a 7 ![]()
Moja córka 4 msc wstaje 5.00-6.00, ale byłam na to przygotowana, bo ma to po mnie ![]()
![]()
To zależy od dnia ale albo 6-6:30 albo 7-8. I tak naprawdę nie wiem od czego to zależy ![]()
Córka ma 4 miesiące i od początku zasypia 21 do 6 rana zje i dalej godzinę dwie idzie spać
Synek do 5,5 miesiąca wstawał o 6 30/ 5 30, teraz coś mu się poprzestawiało i jest w nocy głodny (wcześniej przesypiał całe noce) i od kiedy ma karmienie w nocy to wstaję o 7;30/ 8
to daje mi pospać
U nas najczęściej około 7:00 już jest wybudzony i gotowy do zabawy
chociaż wszystko zależy też od tego ile razy w nocy budzi się na jedzenie i jak śpi danej nocy. Bo czasami jest dzień że już po 6:00 “buszuje”, a czasami budzi się przed 6 na karmienie i dosypiamy razem jeszcze do 8:00.
Dzień dniu nie równy ![]()
My wstajemy o 6:30 a czasami szybciej ![]()
U nas ostatnio jest ciut lepiej, i młodszy wstaje 6:30, a starszy o 7. Ale był moment, że obaj przed 6 to już się bawili ![]()
A u nas wczoraj poszedł spać o 21:30 i spał do 5, zjadł i spał do 7:30 także rewelka
Mój wstaje 6.10-15 bo ja wychodze tak do pracy i w zasadzie nie ma wyjścia
Moje 4 miesięczne maluchy i 3 latka wstają podobnie bo spimy wszyscy w jednym pokoju i tak już na dzień dobry to 6.40-8. Od 4 budzą się na zmianę do piersi ![]()
U mnie to roznie bywa , zalezy o ktorej pojdzie spac . Ma teraz praiwe 9 miesiecy i na przyklad dzisiaj wstala o 9 30 a wczoraj o 7 50
loteria
Córka 6 miesięcy ok 7 ![]()
Codziennie po 6. Między 5:55 a 6:20. Ale nie ma płaczu tylko gadanie i śmianie się
U nas starsza czasem po 5 i mówi i pyta codziennie ,gdzie ten tata, ![]()
on wstaje o 6 do pracy a córka leci do niego czasem 5.30 ![]()
i siłą rzeczy mlodsza czasem też tak wczas się wybudzi ale rzadko ![]()
Czytam tak o ktorej wstaja wasze dzieci i sie okazuje, ze nie docenialam , ze moja tak dlugi spi ![]()
4.5 miesiaca zazwyczaj po 6 czasem dosypua jeszczd bo starszy ± 8