Poród do wody

Mój mąż to nie ma cierpliwości do aplikacji i robiąc z nim zakupy rzadko z nich korzystam. Zawsze można usunąć;)

Mój mąż to samo zawsze jak idziemy gdzieś do sklepu to pyta czy ja mam aplikacje bo on nigdy nie ma do tych sklepów 

MamaLaury to mój znowu jak się da wszędzie wpisuje mój nr tel, bo sam nie ma żadnej aplikacji ;) 

Tacy są faceci;) im nigdy nic nie jest potrzebne;)

Hahah dokładnie zawsze wszystko maja nic niepotrzebna 😂

No tak jak mówicie ;) jak mówię czemu sobie nie założy, to mu nie potrzeba ;)

Mój aplikacje sklepowe uważa za niepotrzebne ale jakby sprawdzić jego tel to aplikacji multum i wiele takich bezsensownych jak np poziomica o.o 

Bo fajnie by było gdyby na jedną aplikacje można było wgrać wszystkie karty do sklepów a nie ze do każdego jest inna

Ja w sklepach zawsze podaje swój numer tel i nie noszę kart ;)

I tak dobrze że już są aplikacje . Przynajmniej nie trzeba kart nosić. Ja też często numer telefonu podaje.

Femka tylko wlasmie nie zawsze można podać ten numer niestety. :/ Dobrze , ze chociaz w większości można podać numer ;)

Ja używam do biedronki i lokalnych delikatesów takiej karty ma tele i w sumie to praktyczne jest bo nie noszę portfela a co za tym idzie kart. Zwykle place telefonem 

Mam dużo kart do sklepów ale uzywam w aplikacjach

Ja też chodzę tylko teraz z telefonem nawet nie wiem gdzie mam portfel dziś rano szukałam go chyba dwie godziny a i tak nie znalazłam 

Ja kartę do bankomatu jak i dowod noszę z telefonem pod etiu to też nie noszę portfela.. Za to wszystko mam pod ręką i wygodniej robiąc zakupy z dziećmi.

Ja nie mam takich kart do sklepów :) Tylko kilka aplikacji :) Ale portfel noszę :) Specjalnie szukałam jak najmniejszego bo lubię tylko mieć malutką torebkę:) Chociaż ja i tak nigdy gotówki nie mam ,bo zdecydowanie wolę płacić kartą :)

Ja tez zamieniłam portfel zwykły na taki mały, ale i tak go nie nosze :D mam taka mała saszetkę na telefon i tylko tel nosze ;) chyba, ze idę sama gdzieś z młodym to wtedy mam plecak, ae tez bez portfela :D 

Ja Karty nosze w portfelu a za etui w telefonie mam gotówkę 

Ja wszystko place blikiem, więc ten portfel naprawdę jest zbędny 

Ja mam dokumenty i kartę + drobną kasę w osobnej przegrodzie w torebce. Nie lubię mieć wypchanego portfela. No chyba że kasa;D