Mazia jednym słowem dzieci sa jawnym dowodem na to ze na starość szczęka jest zbędna;D
Mamawojtusia no dokładnie :) no. kawałek ziemniaka, brokuła czy marchewki , kawałek banana, truskawki itp. Potem dostał np. makaron , jajko w kawałku
Aniss hahah masz rację :D jak coś to sobie dam radę bez zębów
Mazia a dziecko u Ciebie nie ma problemu z jajkiem? U mnie Laura jajecznicę zje w każdej formie ;) z dodatkami czy bez natomiast ble jajko sadzone czy jajko na miękko bądź twardo nie rozumiem tego
U mnie corka jajecznicę tez lubi ale gotowanego nie
u nas jajo smakowało od poczatku;) najpierw jadła tylko przepiórcze ;) to to jej sie podobało malutke na pół kroiłam i tylko dopychała;D teraz zwykłe jajecznica przed nami ;)
A jajko w koszulce dawalyscie ? Ja się boje ogólnie jajek bo jednak salmonella wiadomo że najlepsze jest jak jest na twardo dobrze ścięte w wysokiej temperaturze
ja dawałam i na miękko jak córka byłą starsza
Ja jeszcze na miękko jajka nie dawałam i raczej się z tym wstrzymam. Ja uwielbiam jajka w każdej postaci a mój mąż nie zje jajka na miękko czy zbyt wodnistej jajecznicy ale on ma akurat uraz bo w dzieciństwie miał salmonelle
ja też daje na twardo, bo boje się na miekko jeszcze ...
To właśnie u mnie i mąż i Laura lubią taka nie do końca ścieta jajecznicę :). Ja w sumie też taka lubię najbardziej ale za jajkiem w koszulce np nie przepadam
U mnie córka w każdym rodzaju zje jajecznicę lubi bardzo
Grunt żeby po jajecznicy nie miała rewolucji brzuszkowych takto może jeść bez obaw ale czasem lubi po jajkach pogonić
a to ja tez jajka lubie pod każda postacią, jajecznice lubie tez z kiełbaska albo boczkiem, z grzybami ju tak średnio.
Ja kocham jajecznicę na szynce albo właśnie na cebulce taka na pół ścięta z świeżym ciepłym chlebkiem albo bułeczka i maselkiem :) ale mi narobiłaś smaka ;)
Też uwielbiam takie jajecznice a że jajka są dość zdrowe to jej praktycznie co drugi dzień. Więc pewnie jutro będą na śniadanie ;)
Ja mam odrzut teraz w ciąży od jajek ale liczę na to że niebawem mi przejdzie i będę mogła sobie zjeść aż się wybiorę chyba gdzieś do restauracji na śniadanie ;)
ale tylko jajka Cię odrzucają ?
O to współczuję, że nie możesz jeść w ciąży ale na pewno niedługo przejdzie :)
w tak wysokiej ciąży nadal Cie od czegoś odrzuca? ja na początku tez nie mogłam pic kawy czy jest mięsa ale później juz mi przeszło i było ok.
Odrzucają mnie i jajka i mięso i wędliny i ryby a w tamtej ciąży sałatka z tuńczyka to był rarytas ;) teraz jest po prostu maskara dziewczyny