nie pomyślałam nawet o jogurtach :)
Yogurty albo te musy to dzieci jedza zawsze :) ale wiadomo całego dnia na czymś takim nie pociągnie. a jakiś grysik czy kaszkę ? nie trzeba gryźć wieć przy ząbkach spoko
Ja teraz kasze manna z sokiem robię córce bardzo smakuje
Też starałam się codziennie szykować synkowi coś nowego ale niestety nie udawalo się tak żeby rzeczy się nie powtarzaly
Starałam się robić cosziennnie coś innego ale co z tego jAK on za bardzo niechce jeść śniadań na obiad to najlepiej kotlety tylko :(
U mnie właśnie ząbkowanie i jogurty najlepiej wchodzą, bo chłodzą trochę te obolałe dziąsła.
MamaEm uważaj tylko żeby nie przeziębić gardła. ja jestem właśnie ostrożna z jogurtami itp.
u mnie zawsze zimne córka je i narazie odpukać nic jej nie jest
Ja nie podaję takiego od razu z lodówki tylko trochę wcześniej go wyciągnę żeby trochę się ogrzał. Właśnie też się obawiam że może się przeziębić jak za zimne dostanie.
to u nas teraz jogurty są zimne, a jak była mniejsza i było chłodniej to musiałam wczesniej wyciągnąć by się ugrzał, bo nawet jeść nie chciała. teraz płacze jak skończy się kubeczek bo zamalo.
Jeszcze te musy są fajne, dla ochłody na chwile do lodówki albo nie, ale i pojeśc i napić dziecko sie może :)
Tez podaje córce musy schłodzone
Mój syn też zje musy tylko ocieolone tak samo jogurty
ważne aby po zimnym nie popijać ciepłym bo gardło gotowe;(
Ja też zazwyczaj wyjmuję chwilę wcześniej by nie było takie prosto z lodówki;)
Dlatego ja zawsze drapanie w gardle szczególnie lato. Tu lody cola z lodem a z drugiej strony gorąca herbata
Ja różnie czasem wyciągam chwile wczesniej zeby sie delikatnie ogrzalo a czasem jak chce coś na juz to podaje prosto z lodówki ale to też nie jest jakies mega zimne
Taaaa. ... Ja to przez pewien czas miałam tak że jak tylko się lato zaczęło i zjadłam loda to od razu angina ;( był taki czas że w ogóle lodów nie jadłam.
U nas też od Klimy gardla chore a próbuje uważac
Ja wczoraj wstałam z takim lejącym katarem i się zastanawiam czy alergia czy co ogólnie nic mi się nie dzieje tylko katar mnie tak chwycił ale to też może przez pogodę dwa dni jest rewelacyjnie słoneczko świeci a kolejnego dnia super człowiek wyjdzie na pole bo ciepło a nagle wiatr i deszcze i się robi okropnie zimno